Om du letar efter en sex-dejtingsajt, verkligen Vuxen Friend Finder det kan vara en portal att överväga.

Definitivt mycket känd, det är mer än något annat ett internationellt sexuellt socialt nätverk, det perfekta stället att träffa människor från hela världen och ha sex på webbkamera eller träffa live.

VIDEOÖVERSIKT

Men låt oss komma till saken: Fungerar Find Friend Finder?

För att svara på den här frågan testade vi webbplatsen under en hel månad, för att verka direkt på fältet och förstå alla styrkor och svagheter hos de vuxna dejtingsajterna, om och hur det fungerar och om det i slutändan verkligen är värt Det. att skriva upp sig.

Ha sex nu på Adult Friend Finder

Så här är vad vi kommer att prata om tillsammans:

 • Adult Friend Finder: recensioner av personalen

  • Vad är Adult Friend Finder
  • Första inverkan och grafiskt utseende
  • Enkel användning av portalen
  • Registrering och prenumerationstyper
  • Säkerhet och integritet
  • Användarnas kvalitet och kvantitet
  • Huvudfunktioner och plus
  • Kundvårdsnivå
 • För- och nackdelar med het dejtingsajt
 • Adult Friend Finder: Yttranden och slutlig dom

Adult Friend Finder: recensioner av personalen

Som förväntat, innan vi ägnar oss åt recensioner av vuxnavänner, Vi vill specificera att vi har testat webbplatsen under en hel månad och chattat med både italienska och utländska användare.

Vi chattade varje dag och maximerade möjligheterna till kunskap, interaktion och kontakter.

Därför, Våra åsikter om Adult Friend Finder baseras enbart och enbart på personlig erfarenhet av våra teammedlemmar.

Vad är Adult Friend Finder

Nej, denna punkt är inte alls trivial. Även om det är en dejtingsajt för avslappnad sex, är Adult Friend Finder faktiskt mycket mer än så.

Faktum är att det definieras som en riktig gemenskap för sexentusiaster, av alla slag, orienteringar och fantasier, utan för många filter.

Det är det definitivt mer liknar ett socialt nätverk än en vanlig dejtingsajt för vuxna, just för att du här kan följa och / eller skriva en blogg, skriva inlägg, svara och kommentera på egen hand och andras inlägg. Kort sagt, en helt annan dynamik än vanligt.

Detta gör det till en märklig portal, i vissa avseenden – som vi snart kommer att se – mycket fängslande och framför allt spännande.

Första inverkan och grafiskt utseende

Med tanke på kallelsen och framför allt portalens internationella räckvidd är det uppenbart att den första effekten och den grafiska aspekten är intressanta.

Hemsidan öppnas med ett inbjudande meddelande – Gå med i världens största sex- och swingersamhälle – som verkligen visar vad som väntar oss. Som bevis på detta hittar vi också de numeriska indikationerna om de anslutningar som var aktiva just nu, direktsändningarna och de heta bilderna publicerade: killar, vilka siffror!

Kort sagt, påverkan är omedelbar, mycket tydlig och du förstår omedelbart att de som registrerar sig här inte gör det för att leta efter en själsfrände, men bara och bara sex och av olika slag. Vi gillar verkligen den här typen av enkel kommunikation, så låt oss ge den en poäng omedelbart.

Det är viktigt att komma ihåg att webbplatsen börjar på engelska, men det är möjligt att se den helt på italienska välja språk längst ner till höger på webbplatsen som visas i bilden:

Enkel användning av portalen

Portalens användarvänlighet bör definitivt belönas. Naturligtvis ligger det mycket arbete bakom det och det är uppenbart.

De åtgärder som ska vidtas är omedelbara, underlättas av exakta beskrivningar, alltid mycket intuitiva. Detta gynnar verkligen en bred publik, särskilt de som inte är exakt digitala infödingar eller som inte är alltför bekanta med teknik.

Här uppstår inte problemet alls. Att vara tänkt som ett slags socialt nätverk gynnar bland annat användningen av det.

Registrering och prenumerationstyper

Medlemskap i Adult Friend Finder är gratis, men klart begränsat till specifika funktioner. I vilket fall som helst är det ett bra sätt att gå in i portalen och titta lite runt för att förstå hur luften är.

Om dock du vill bli seriös, då är det nödvändigt att teckna ett abonnemang.

För närvarande är det möjligt att gå med i guldprenumerationen med tre olika formler:

 • 1 månads prenumeration: 14,95 €
 • 3 månaders prenumeration: 39,80 € + 1 månad gratis
 • 12 månaders prenumeration: 125,10 € + 6 månader gratis

Vi har köpt prenumerationen i en månad, eftersom det bara är ett test, men ekonomiskt är det inte det mest praktiska. Det är verkligen ett bra sätt att förstå om det verkligen är rätt portal för dig, men då bör du åtminstone byta till kvartalsregistreringen.

Men det är inte allt.

Faktum är att Adult Friend Finder låter dig lägga till av plusen till din prenumeration, genom att betala en extra summa, nämligen:

 • Standardkontakter: det är en speciell AFF-funktion som låter dig visa din profil även för gratisanvändare, samt att ta emot vänförfrågningar från dem. Detta plus kan också betalas på olika sätt:

  • 1 månad 17,95 €
  • 3 månader 32,85 €
  • 12 månader 95,40 €
 • Bevisprofil: med detta plus placerar portalen din profil högst upp i söklistorna, i kommentarerna och bland de privata meddelandena. Kort sagt, ett slags förköp. Du kan gå med i den här funktionen på olika sätt:

  • 1 månad 8,95 €
  • 3 månader 23,85 €
 • Vuxenfilmer: Titta på vuxna filmer med strömmande kvalitet eller ladda ner dem. Denna funktion kan köpas i 3 olika formler:

  • 1 månad 18,95 €
  • 3 månader 38,85 €
  • 12 månader 119,40 €

Det är uppenbart att alla dessa hjälpfunktioner verkligen är spännande, även om kostnaderna inte stiger lite. Men om de två första plusen är mycket användbara för att ta emot fler kontakter och få många nya vänner, å andra sidan, bör det tredje plus betraktas som en vanlig prenumeration på en kabel-TV-tjänst.

Vårt råd är att noga överväga kostnaderna och specialfunktionerna som kan läggas till i guldprofilen och att låta dig ha det roligt att gå med i det åtminstone då och då, om du inte kan göra något annat.

Ha sex nu på Adult Friend Finder

Säkerhet och integritet

Adult Friend Finder antar säkerhetsprotokoll på hög nivå, garanterar maximal integritet för sina användare.

Du kan fritt bestämma hur, när och med vem du ska avslöja dig, annars kan du fortsätta att agera anonymt. Medlemmarnas identitet är absolut skyddad, liksom känslig information om kreditkort.

Användarnas kvalitet och kvantitet

Detta är verkligen en stark punkt på webbplatsen, eftersom abonnenterna är så många, många! Det varierar både i åldersintervall och i förhållande till sexuella preferenser. Du kan också registrera dig som man, kvinna, rak eller gay par, som grupp eller som TS / TV / TG. Det finns praktiskt taget ingen gräns för slumpen.

Det faktum att det är en internationell webbplats gör att du också kan gräva in i andra sammanhang, det vill säga bland icke-italienska medlemmar, men bara om du vill. Det finns ingen brist på italienska medlemmar: det verkar som om det finns över 2 miljoner!

I vilket fall som helst, om det gäller att ha sex på kameran eller titta på en het show, blir det geografiska ursprunget verkligen ett valfritt och du kan närma dig vilken profil som helst.

När det gäller användarkvalitet måste vi erkänna att portalen är väldigt strikt i detta avseende och kontinuerligt utför strikta kontroller. Vi hittade ett par förfalskningar, men inget speciellt och framför allt ingenting jämfört med många andra webbplatser av det slaget.

En annan sak att understryka är att här finns det inget eller nästan inget filter i sexuella termer: alla har frihet att uttrycka sig och publicera kryddiga foton och videor utan att rapporteras eller förbjudas. Allt är upprättat med sikte på enkel och öppen sexualitet, på flera nivåer och utan särskilda begränsningar.

Huvudfunktioner och plus

Här kunde vi prata om det i timmar. Det är en mycket, väldigt rik portal, inte bara hos användare utan även i funktioner.

Bara varför utformad som ett socialt nätverk, du kan ha ett riktigt utrymme där du kan uttrycka dig och uppträda. Du kan spela livevideor, interagera med andra inlägg (som Facebook, så att säga), följa andra bloggar, chatta i ett temarum (BDSM, trans, fetisch, etc.) och mycket mer.

Vilket utrymme som helst är tänkt som en het gemenskap, verkligen super het!

Dessutom är det möjligt att spela på cam och tjäna: ja, du har mycket kul på Adul Friend Finder!

Kundvårdsnivå

Kundens uppmärksamhet är medelhög, svaret från kundvården kommer faktiskt inom deklarerade 24 timmarna.

Vi medger dock att vi testade hjälpen på ett mycket milt sätt, eftersom det inte fanns några verkliga skäl för det.

För- och nackdelar med het dejtingsajt

Låt oss nu titta på en kort och mer skarp sammanfattning och analysera vad som är Fördelar och nackdelar med Finder för vuxna enligt vår personliga erfarenhet.

För oss är fördelarna med Adult Friend Finder:

 • Internationell webbplats
 • gratis prenumeration
 • Låga kostnader
 • Möjlighet att anpassa din profil
 • Flera sociala nätverksfunktioner
 • Hög användarvänlig
 • Närvaron av en riktig och praktiskt taget gränslös användare
 • Utmärkt nivå av säkerhet och integritet
 • Webbplats endast avsedd för sex
 • Användarvideor med direktuppspelning

Istället är nackdelarna med Adult Friend Finder för oss:

 • Webbplats endast avsedd för sex
 • Mer orienterad mot onlineaktiviteter än offline

Som du kan se har vi tagit med både för- och nackdelar punkten «webbplats som endast är avsedd för sex». Detta beror på att om det för vissa kan vara ett problem, för andra är det praktiskt taget paradiset på nätet.

Adult Friend Finder: Yttranden och slutlig dom

Vi är nästan i slutet av denna recension och vi måste bara beskriva våra åsikter om Adult Friend Finder med sin slutliga bedömning.

Denna portal överraskade oss på ett positivt sätt. Det är det perfekta stället att träffa människor från hela världen och ha sex online, utan hämningar och utan för många ord, vilket ofta går förlorat på andra dejtingsajter online.

Detta utesluter dock inte möjligheten att realisera ett live-möte: välj bara bland de många användarna de som bor i ditt område genom att ställa in sökfiltret. Alternativt kan du delta i en eller flera av de närvarande grupperna eller skapa en ad hoc-grupp. Av två miljoner och fler italienska användare finns det verkligen mycket kött i elden!

Inuti kan du röra dig på ett enkelt sätt utan alltför stora svårigheter, eftersom allt är utformat för att vara maximalt användarvänligt.

Användarna är extremt varierade, definitivt mycket gratis, också för att här är kontrollen mer på falska användare än på innehållet. Uppmärksamhet betyder dock inte att vi kan göra allt, utan bara att allt är tillåtet inom gränserna för «anständighet».

Portalen är då öppen för alla typer av sexuella preferenser, åldrar, kön och så vidare och det är jättekul att träffas och diskutera, särskilt i de olika grupperna.

En särskilt positiv anmärkning är att det rör sig om liveshower, ett super hett ögonblick som verkligen glädde oss i alla avseenden. Och eftersom det är en internationell webbplats finns det alltid någon online, även på andra sidan världen.

I slutändan, låt oss gå tillbaka till vår ursprungliga fråga: Fungerar Find Friend Friend Finder? För oss, absolut ja, och vi vill varmt rekommendera dig att registrera dig, oavsett om du är soffpotatis eller resenärer: det kommer att bli underbart att träffa den utländska tjejen du har haft sex med live via webbkameran. Det är vår tur om ett tag … vi kommer att hålla dig uppdaterad!

Ha sex nu på Adult Friend Finder

Give a Comment