Alt.com är en av de mest populära dejtingsajterna för BDSM-älskare i världen, som förbinder tusentals användare med kinky sexuell smak varje dag.

Alt.com-recensionerna som hittades online berättar om en intressant portal med få brister och mycket rörelse. Kommer det verkligen att vara så? Vi har testat det för dig att förstå vad som är styrkor och svagheter hos Alt.com och om det verkligen är värt att registrera sig och köpa en prenumeration.

I slutändan kommer vi att prata tillsammans om:

 • varför gå med på Alt.com
 • Alt.com granskar enligt vår personal
 • slutliga överväganden

Varför gå med på Alt.com

Om du inte gillar konventionellt sex eller vill prova något nytt är Alt.com verkligen ett giltigt svar, eftersom det hjälper dig att få kontakt med massor av människor runt om i världen som, precis som du, älskar BDSM-världen.

Det spelar ingen roll om du redan har erfarenhet från fältet eller första gången, eftersom samhället är öppet för alla. Det viktiga är dock att inte sätta gränser eller skandaliseras av dem som upplever sexualitet på ett annat och mer intensivt sätt, långt ifrån konventioner.

Här, om du känner att kinkområdet liknar dig, så ja: du kan och måste prenumerera på den här webbplatsen.

Alt.com granskar enligt vår personal

Vi tog hand om att analysera alla aspekter av portalen, för att sätta ihop alla åsikter och recensioner från Alt.com och dra slutsatser om finalen. Här är listan över alla punkter som beaktats:

 1. första slag och grafik
 2. användbarhet
 3. säkerhet och anonymitet
 4. registrering och användare
 5. typer av prenumerationer
 6. huvud- och plusfunktioner

1 # Första inverkan och grafik

Alt.com ser ut som en fängslande webbplats, också tack vare den svarta bakgrunden där ett kontrasterande vitt och gult teckensnitt sticker ut. Effekten är elegant, verkligen engagerande och ger en känsla av elegans och exklusivitet. Om du tänker på det ett ögonblick, eftersom vi är en community specialiserad på BDSM, befinner vi oss verkligen på en plats där medlemmarna är förenade av ett slags exklusivitet: vi gillar det!

Endast den nedre delen av hemsidan ser annorlunda ut, för att säga sanningen mindre trevlig än den övre, men väldigt tydlig med avseende på vem som är på webbplatsen och vad som kan göras (uppenbarligen i stort).

2 # användbarhet

Vi har testat Alt.com på olika digitala medier, av olika märken och modeller, och vi måste säga att det inte har funnits några problem alls. Användbarheten på de olika enheterna var utmärkt och även i mobilversionen missar den inte ett slag, vilket verkligen inte kan sägas om alla BDSM-dejtingsajter.

Navigering är väldigt enkel och intuitiv, därför också lämplig för en genomsnittlig användare som inte har stora kunskaper på webben. Du förstår omedelbart vilka huvudfunktioner som är och hur man närmar sig dem, och med undantag för några lite mer speciella som blings – som i alla fall bara är onödiga plussidor, vem som helst kan navigera bra och smidigt.

3 # Säkerhet och anonymitet

Alt.com skapas av gruppenAdult Friend Finder en välkänd casual dejtingsajt, en av grundarna av sektorn för dejting för vuxna. Så vi är framför en webbplats som är oöverträffad när det gäller säkerhet och anonymitet.

Dessa två element är alltid grundläggande när det gäller webbplatser, eftersom det alltid är en risk att tillhandahålla känslig information, om det å andra sidan inte finns någon säkerhet om adekvat hantering.

4 # Registrering och användare

Registrering på Alt.com sker i 5 olika steg, du kan registrera dig som individer, par eller till och med grupper. Du måste ange ett giltigt e-postmeddelande som sedan kommer att bekräftas för att aktivera kontot, samt ange en hel serie information som rör din sexuella läggning, typ av kropp, ras, civilstånd, roll etc. Män kan också ange sina mätningar och om de är omskurna eller inte.

Även om det verkar som en komplex process, i verkligheten tar det några minuter att göra allt och bekräftelsen av e-postmeddelandet fungerar som en feedback för att undvika förekomsten av bots eller falska konton, åtminstone så långt som möjligt. Vi påminner dig också om att registreringen är helt gratis.

När det gäller användare är vi dock framför en flerspråkig och internationell BDSM-webbplats, där det också finns italienska bland de förinställda språken. Åldern går från 18 till 60 och passerar, med en något större närvaro av män. På din profil kan du välja att ange så mycket information du vill, enligt ditt gottfinnande, det viktiga är att det finns åtminstone de grundläggande.

För att undvika falska konton har webbplatsen också ett läge som låter dig rapportera alla falska profiler som hittats. På detta sätt hjälper du samhället och deltar på ett alltmer aktivt sätt.

5 # Prenumerationstyper

Vi berättade att registrering är gratis men som ofta händer har den extremt begränsade funktioner. Istället, det finns två typer av prenumerationer med större fördelar beroende på uppgradering: silver och guld. Och det är lätt att föreställa sig vilken som är mest fördelaktig.

Men låt oss gå i ordning. Med gratisregistreringen kan du:

 • skapa din egen personliga profil på Alt.com
 • ladda upp en bild till din profil
 • bedriva forskning och forskning Kink, men ser inte lästa profiler
 • lägg till andra användare som vänner
 • lägg till andra användare i hetlistan
 • aktivera live webbkameran
 • att stämpla en användare med «hett eller inte?»
 • att flörta
 • skicka blommor
 • delta fullt ut i chattrum

Det är mycket viktigt att komma ihåg det med en gratis profil kan du varken läsa eller skicka meddelanden: en kortfattad gräns.

Å andra sidan, om du köper en Silver- eller Gold-prenumeration kan du utföra alla åtgärder som anges ovan, plus följande:

 • skicka och läs alla meddelanden du vill ha
 • visa alla profiler i sin helhet
 • kontakta vilken profil som helst
 • skicka uttryckssymboler och digitala presenter
 • skriva recensioner på webbplatsen
 • kontakta nya användare först (Guldmedlemmar)
 • synlig bland de första platserna i interna sökningar (först guldmedlemmarna och sedan de silver)
 • tillgång till livevideor, videor inspelade av användare och delvis tillgång till bloggen, grupperna och tidningen för Argento-medlemmar
 • tillgång till alla typer av videor som visas och full tillgång till bloggen, grupperna och tidningen för Gold-medlemmar
 • tillgång till stora foton och personlig information som offentliggörs av användare (endast guldmedlemmar)
 • titta på betalda vuxna videor (endast guldmedlemmar)
 • assistans aktiv 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Skillnaden som finns mellan de olika gratis och betalda profilerna är avgörande stor, vilket också driver på att skumma mellan användare som verkligen vill vara en del av samhället och de som bara tänker slösa tid. Vilket är bra, med tanke på att målet alltid är att träffa nya människor för en BDSM-sortie.

När det gäller kostnader, erbjuder webbplatsen dock både månads-, kvartals-, kvartals- och till och med årliga eller fler betalningar. Det säger sig självt att om du betalar i förskott och väljer års- eller 18-månadersformel kommer du verkligen att spara mycket. Särskilt:

 • Silvermedlem: 1 månad för 22,94 €; 3 månader för 13,79 €; 12 månader för 10,29 €
 • Guldmedlem: 1 månad för 34,44 €; 4 månader för 17,24 €; 18 månader för 10,29 €

De mest intressanta formlerna är silver i tre månader och guld i fyra månader, perfekt för att bekanta dig med webbplatsen och börja slipa dina första möten.

5 # Huvud- och plusfunktioner

Alt.coms kärnfunktioner skiljer sig inte från någon annan BDSM-dejtingsajt, och listorna ovan kan ge dig en idé.

I förhållande till plussidan är alternativet att kunna växla mellan de olika bilderna dock mycket trevligt, tillskrivande ett hett eller ett nej. En bra påminnelse för sig själv, men också för det interna systemet som hjälper dig att hitta användare mer i linje med dina preferenser. Du kan också välja en sökning efter profiler filtrerade genom astrologikompatibilitet och den relativa sexuella biorytmen.

Möjligheten att markera är också intressant din nivå av «renhet» eller «smutsig» genom att göra ett litet onlinetest och publicera resultatet på din profil, permanent. Således kommer alla att känna till dina trender redan från början och det kommer säkert att vara ytterligare en anledning att kontakta dig. Om du inte vill ta testet finns det alltid blings, det vill säga ikoner som du kan skapa eller kopiera från databasen och som alltid används för att markera din renhetsnivå.

Yttranden och slutgiltiga överväganden

handbojor kvinna

Efter en månads test kom vi till den enhälliga slutsatsen att ja, vi gillar portalen och att Alt.com-recensioner som hittades på nätet inte ljög alls.

Vi gillar plusfunktionerna och möjligheten att chatta i de olika rummen även om du har en gratis profil, men du har verkligen roligare genom att köpa en prenumeration. Vi hade intressanta möten och naturligtvis berikade vi vår BDSM med några fler ädelstenar.

Det roliga saknas inte, användarna är mycket motiverade att organisera live-möten så snart som möjligt, vilket är bra för alla. Dessutom, med tanke på att det är en internationell webbplats, kan du också träffa människor som bor utanför Italien, ett utmärkt tillfälle för dem som reser och letar efter ett exotiskt BDSM-äventyr!

Besök webbplatsen nu

Give a Comment