Om du också är en del av den stora gruppen besvikna i Gleeden, är du på rätt plats. Även efter att ha använt den under en tid sa vi till oss själva att det var dags att göra en översikt över situationen, förstå om det verkligen var värt det.

Vi undrade om Gleeden arbetar ordentligt, men särskilt om vi var de som tog vissa saker för givet som å andra sidan inte alls var. Kort sagt, vi tog tjuren vid hornen!

Som ett resultat började vi också leta efter vad vi kan vara där alternativ till Gleeden att utvärderas, också för att vår avsikt att träffa gifta kvinnor och män online aldrig har uppfyllts.

Vi vill dela med dig av våra överväganden, eftersom du också är besviken över denna dejtingsajt. Så här är vad vi ska berätta om:

 • Alternativ till Gleeden för att hitta älskaren
 • Gleeden granskning: fördelar och nackdelar
  • Fördelar
   • Internationellt samhälle med ett stort antal medlemmar
   • Enkel användning
   • Gratis för kvinnor
  • Nackdelar
   • Höga kostnader för män
   • Kreditsystem
   • Ovalda användare med många förfalskningar
   • Tvivelaktig kundvård
   • System som straffar män
   • Dålig app
  • Webbplatser för dejting utanför äktenskapet, välj dem noggrant!

Alternativ till Gleeden för att hitta älskaren

Genom att tillkännage vid öppningen att denna portal inte är den bästa för oss vill vi omedelbart prata om alternativen till Gleeden, så att du redan kan börja titta omkring och hitta tillfredsställelse någon annanstans.

Låt oss vara tydliga, alla som registrerar sig på en dejtingsajt vill träffa intressanta människor, men de vill inte spendera en förmögenhet eller hänga i veckor mellan chattarna.

Det är därför, redan tidigare, Vi hade sammanställt en ranking av dejtingsajter utom äktenskapet, giltiga alternativ till Gleeden eller andra portaler som, som den här, skulle kunna göra en besvikelse av en eller annan anledning.

Dessa alternativ undersöks i detalj och du kan hitta dem KLICKA PÅ BILDEN NEDAN, testad av vår redaktion direkt: detta säkerställer dig en lidande åsikt, bildad «i fältet».

Gleeden granskning: fördelar och nackdelar

Låt oss gå vidare för att motivera vårt beslut att fokusera på andra lösningar än den här webbplatsen, inför en granskning av Gleeden. Vi kommer att lyfta fram fördelarna och nackdelarna som användare stöter på, och kanske, om du vill, kan du också kommentera med din personliga erfarenhet för att ge oss en ytterligare synvinkel.

hemsida

Fördelar

Vi kommer först till vad är fördelarna med Gleeden, dess styrkor som förblir en intressant aspekt att tänka på.

Enligt vår mening är portalens fördelar:

 • Internationellt samhälle med ett stort antal medlemmar
 • Enkel användning
 • Gratis för kvinnor

Internationellt samhälle med ett stort antal medlemmar

Gleeden är en av de mest populära utomäktenskapliga dejtingsajterna i världen och har sin närvaro i 150 olika länder. Född 2009 samlar den internationella användare, därför är det perfekt för dem som vill ha ett «exotiskt» äventyr när de är ute på semester eller på jobbet.

Vi gillar verkligen den här aspekten eftersom den tillåter vem som helst att närma sig lätt och att organisera ett äktenskapligt möte vid första tillfället utanför Italien utan att behöva registrera sig för en annan dejtingsajt i det specifika landet.

Förutom de internationella användarna finns också den nationella, som har ett utmärkt antal medlemmar, även om de mest är kvinnor.

Enkel användning

Internt gränssnitt

Erfarenheten av två decennier inom sektorn är uppenbar. Gleeden är en välstrukturerad webbplats med attraktiv men inte påträngande grafik som fokuserar mycket på användarvänlig.

I själva verket är det väldigt enkelt att använda, mycket intuitivt i varje aspekt eller steg, också på grund av det faktum att användaren är väldigt varierad och även inkluderar ämnen som inte exakt är digitala infödingar.

Detta är verkligen en punkt till förmån för Gleeden, eftersom den tar hänsyn till plattformens användbarhet och underlättar dess användning på ett studerat sätt.

Det bör betonas att många portaler alltid utgör olika svårigheter för dem som vill stänga sin profil. Istället ungefär hur man avslutar prenumerationen på Gleeden, vi måste säga att det inte finns några speciella problem eller svårigheter att hantera.

Gratis för kvinnor

Här pratar vi om en relativ fördel. Det är uppenbart att om du är kvinna så är det en fördel för dig det Gleeden är gratis, men om du är en man, väl, vet att portalen inte är billig alls (men vi kommer att se den snart)!

Både registreringen och användningen av alla portalens funktioner är helt gratis för det rättvisa könet, också för att Gleeden föddes som en portal gjord av kvinnor för kvinnor.

Dessutom är det ingen tillfällighet att endast kvinnor får rösta på manliga användare, men inte tvärtom. Trots detta lämnar vissa aspekter av användaren mycket att önska.

Nackdelar

Låt oss gå vidare till de ömma punkterna, eller de negativa aspekterna som fick oss att vända oss mot alternativ till Gleeden som passade bättre för våra behov (eller de av någon med samma förväntningar).

Enligt vår mening är portalens nackdelar:

 • Höga kostnader för män
 • Kreditsystem
 • Ovalda användare med många förfalskningar
 • Tvivelaktig kundvård
 • System som straffar män
 • Dålig app

Höga kostnader för män

Män betalar också luften Gleeden! Kostar de är definitivt galna, eftersom alla åtgärder du vill göra, till och med bara att skicka ett första kontaktmeddelande, du skala de krediter som du betalar dyrt.

Vi vet alla att det inte alltid är omedelbart att hitta en intressant person med vilken känslan utlöses eller som är villig att stanna där. Och till och med bara för att tänka att för varje foto, meddelande eller annat du måste spendera pengar är det uppenbart att i slutändan för en timmes kognitiv chatt (inte ens sexting!) Du kan spendera till och med € 50 utan att inse det.

Vi har aldrig gillat den här aspekten sedan registreringen, men det var värt att göra lakmusprovet och vara säker på det.

Kreditsystem

Avdelning för kreditköp

Denna punkt är nära relaterad till den tidigare. Kostnaderna är mycket höga eftersom Gleeden inte tillhandahåller abonnemang på en prenumeration utan funderar på att ett kreditsystem ska betalas ut då och då.

Ett visst antal krediter planeras för varje åtgärd och följaktligen ett visst utlägg av pengar. Till exempel, för att skicka ett meddelande betalar du 4 poäng, för att läsa svaret du behöver 3.

Krediter kan köpas i paketläge, alla otroligt dyra, på 25, 100 eller 400 poäng.

Ärligt talat är detta system inriktat på att plocka användare: mycket bättre en prenumeration, där du vet perfekt hur mycket du spenderar varje månad och du inte behöver bry dig om att försöka spara några krediter här och där. För det räcker tidningen!

Ovalda användare med många förfalskningar

En punkt definitivt mot Gleeden är förekomsten av förfalskningar. Ur vår synpunkt är användaren inte alls kontrollerad som utlovat och risken att hitta dig själv chatta med en bot, en legosoldat eller någon som är där för att slösa bort din tid är mycket hög.

Medan du förstår att det är en falsk, har du spenderat en poäng på krediter. Nej, vi är definitivt inte där!

Dessutom, med tanke på vad som just har sagts, säger det sig självt att även utvärderingarna, som kvinnliga användare kan ge, stinker lite falska. På detta kan vi dock inte vara säkra, så låt oss skjuta upp det.

Tvivelaktig kundvård

På vilken plattform som helst är kundvård ovärderlig. Vi har blivit avvisade flera gånger, särskilt när vi ställde en något «obekväm» fråga, till exempel om den alltför stora förekomsten av förfalskningar.

Tiderna är också ganska långa mellan det ena svaret och det andra, men vi vet inte om det var en slump eller ren vårdslöshet. Hur som helst, funktionaliteten i hjälpen vi känner oss tvungna att sätta den bland nackdelarna.

System som straffar män

Om du har läst de tidigare punkterna noggrant är det uppenbart att Gleeden har ett system som straffar män.

För dem finns det inga dricks av något slag, det finns ingen möjlighet att utvärdera medlemmarna eller något annat. De tycker inte om det, de gör det definitivt inte.

Dålig app

Som en sista negativa punkt som vi vill framhäva Gleeden-appen.

Låt oss säga att tillämpningen av en utomäktenskaplig dejtingsajt alltid är bättre att inte ha den installerad på dina enheter, eftersom den kan ses av partner. Mycket bättre att gå direkt till webbplatsen och ta bort historiken för att inte lämna några spår.

Hur som helst testade vi också Gleeden-appen och vi måste säga att vi inte gillade aspekten relaterad till funktionaliteten. Många kraschar och några buggar som är för tydliga, även om vi erkänner att det grafiskt är trevligt: ​​men det är tydligt att det inte räcker.

Så för oss är denna applikation också direkt bland «nej tack» länkad till portalen.

Webbplatser för dejting utanför äktenskapet, välj dem noggrant!

Vi har sett att Gleeden bara fungerar delvis, vilket är de aspekter som det förtjänar uppmärksamhet för och som istället är de aspekter som får oss att luta oss mot mer giltiga och framför allt bättre presterande alternativ till Gleeden som till exempel Italienska svek eller extraclub eller Victoria Milan.

Det är en plattform som underlättar kvinnor, men som inte tar hänsyn till några män och faktiskt behandlar dem väldigt dåligt. I balans kostar en månad med Gleeden dig lika mycket som en eskort, men utan säkerhet att du faktiskt kommer att kunna vaktla med någon.

Vi har alltid varit intresserade av att erbjuda de bästa råd till de som vill närma sig eller umgås i världen av online dating, så vi var tvungna att vara ärliga och prata med dig om alla fördelar och nackdelar.

Nu är det upp till dig att bestämma vad du ska göra, om du ska registrera dig och / eller fortsätta med denna plattform, eller prenumerera på ett av alternativen till Gleeden som vi har föreslagit i vår ranking. Hur som helst, lycka till!

Give a Comment