Bland de många dejtingsajterna som vi har haft möjlighet att granska finns det en som kommer helt utanför lådan och som helt har fångat vår uppmärksamhet: det är den första och enda klubben för analsexälskare.

Även om det kan verka nästan omöjligt att tro, i verkligheten Anal Sex Club föddes i syfte att samla alla de som vill tillfredsställa sin största sexuella lust, som de normalt kämpar för att tillfredsställa eftersom inte alla partners är tillgängliga för att göra det. Om vi ​​verkligen vill vara ärliga verkar det faktiskt att brist på analsex i paret vara en av de främsta orsakerna till otrohet: undersökningen genomförd av Gleeden involverade, tänk bara, 15 000 personer och av dessa 24% erkände att de hade fuskat just för att de var angelägna om frekvent analt samlag.

Men oavsett fusk gillar många män att göra det för att de känner att de äger sin kvinna helt i klassisk dominatorposition. Vi har sagt «många», därför inte alla, för det är också sant att det finns män som avvisar denna typ av praxis eftersom det anses vara för «animaliskt»: i det här fallet här, om deras kvinnor gillar det, kommer de att vara de som fortfarande är missnöjda med brist på anal penetration.

Så låt oss komma ur mentaliteten att denna typ av sexuell övning bara får män att njuta och, för att bevisa det, bara registrera dig (gratis) till Anal Sex Club!

SexAnalClub är en dejtingsajt

Klicka på bilden för att registrera dig gratis på SexAnalClub

Vår recension av denna dejtingsajt börjar härifrån: från förstörelsen av en mansdominerad fördom, som vill att kvinnor bara ska vara passiva ämnen, som bara lämnar sig till analsex för att «behaga» sin partner. I verkligheten finns det många, i själva verket väldigt många, som inte vill ha mer än detta. Vad ska man berätta för dem att få lite uppmärksamhet? Var är jag? Hur lär jag känna dem? Enkelt, på rätt plats …

… Och analsexklubb är det! Som vi sa, att prenumerera på portalen är helt gratis: genom att ange vissa uppgifter och bekräfta registreringen via din personliga e-post får du tillgång till gruppen av människor som älskar denna typ av övning och som är här för att organisera live-möten i fullständig säkerhet och integritet, så att du kan träffa både män och kvinnor som är villiga att gör det utan någon form av problem.

Chatten är därför ett grundläggande verktyg eftersom det låter dig lära känna användare registrerade från hela Italien som letar efter hälsosam analsex utan förpliktelse (endast för vuxna och invånare på det italienska territoriet!).

Vi använde plattformen i några dagar, för att förstå varandra lite mer och för att kontrollera om den verkligen fungerar. Det finns många verktyg tillgängliga som gör att du kan fördjupa din forskning, till exempel webbkamera, då får du bekräftelsen att du pratar med riktiga människor.

SexAnaleClub är gratis?

Om detta vill vi göra en mycket viktig anteckning: vi har granskat de viktigaste dejtingsidorna och de mer specifika som Anal Sex Club och vi kan säga med absolut säkerhet att de allvarligaste kontrollerar användarnas profiler dagligen. , verifierar att de inte är falska. Så all funktion på webbplatsen beror på en moderator personal, som övervakar medlemmarnas kontroll, eliminerar dem som inte är riktigt intresserade och ger alla andra möjlighet att organisera intensiva sexmöten. Detta är målet, allt måste fungera perfekt och endast med riktiga användare är det möjligt.

Just av den anledningen har vi också tittat på kostnaderna: paketet med sex månader kostar 14,99 euro per månad, så det sparar 40% (normalt kostar en månad nästan dubbelt så 24,99 euro). För dem som verkligen inte vill missa någonting, gör vi det klart för information, kan lägga till VIP-alternativet, vilket gör att du kan använd alla funktionerna på webbplatsen, som att göra dig synlig för alla användare och kontakta både ORO-användare och de som ännu inte har registrerat sig för en prenumeration, plus också att ha en prioriterad lista tillgänglig.

Vår recension för SexAnalClub

Användare registrerade hos SexAnalClub

Vi har använt Anal Sex Club i nästan en månad och pratat med olika människor, och vi måste erkänna att vi var mycket nöjda med tjänsten: inte bara plattformen är väldigt lätt att navigera, men det erbjuder också viktiga garantier som inte ofta finns på mötesplatser, särskilt när det gäller skyddet av privatlivet.

Tania, vår medarbetare, registrerade sig på plattformen och avslöjade sin identitet, hon fördjupade sig helt i denna värld för att försöka förstå om du har verkliga chanser för live-möten. Att vara kvinna och också mycket attraktiv, hon kämpade inte för att prata med män som var väl inställda på en djupare kunskap och, förresten, den roligaste delen var möjligheten att starta webbkameran och visa sig live för den andra personen . Det har varit mycket heta webbmöten, Tania hade mycket kul, så mycket att hon i slutet av sin upplevelse på portalen berättade:

”Män kan vara väldigt passionerade och drivna. Ibland borde vi kvinnor försöka följa deras önskningar mer, vi kunde ta reda på mycket mer om dem men framför allt om oss själva. Ibland säger vi nej bara av rädsla eller lathet. Upp SexAnalClub Jag bodde en ‘mycket stark upplevelse, svårt att säga, du måste leva det, jag rekommenderar det till alla «.

En av våra medarbetare, Mario, har också gått med i portalen för att konkret uppleva den kvinnliga allmänhetens uppmärksamhet mot denna typ av sexuell praxis. I ungefär en månad anslöt han sig till webbplatsen i olika tidsluckor och även om han inte träffade många kvinnor (faktiskt ungefär tjugo), med fem av dem, några ensamstående andra inte, deltog han i mycket engagerande samtal, så att han organiserade ett levande möte. Det verkar nästan omöjligt att tro men kvinnor (4 av 5) var mer intresserade av riktig dejting än män (3 av 5).

Vårt är därför en absolut positiv recension. Låt oss dessutom inte glömma att SexAnalClub definieras som en av de största dejtingsamhällena för vuxna, som ingår i Dating Factory: den kan skryta miljoner abonnenter och det är den största dejtingsportalen i världen. Vad som slog oss mycket och som fick oss att ge en mer än positiv röst till webbplatsen är framför allt inbjudan till användarna att ge alla typer av förslag eller kritik, användbart för att förbättra tjänsten: de vill att alla ska vara nöjd. från vad de hittar inom plattformen.

Kort sagt, om du vill ha nya upplevelser, träffa människor som är villiga att öva analsex, utan ifs och buts, vet du vad du ska göra nu.

FÖRDELAR
  • PRO: På SexAnalClub, vid tidpunkten för registreringen, kan du ange vem du letar efter: inte bara man eller kvinna utan också homosexuella eller heterosexuella par, utan också transpersoner, så att du kan uppleva någon form av sexuell lust relaterad till anal.

NACKDELAR
  • Nackdelar: Den enda bristen, enligt vår åsikt, är det faktum att det inte finns många gratisfunktioner tillgängliga för dem som vill veta vad webbplatsen har att erbjuda, vilket kan vara ett bra tillfälle att visa hur effektiv tjänsten är, som vi testade oss själva och att vi kan betrakta innovativa och mycket diskreta.

Användarbetyg: 5 (1 röster)

Give a Comment