Vi lever i en tid där vissa sexuella tabu de kämpar fortfarande för att rensas genom tullen och bland dessa finns det ofta även analsex.

Lyckligtvis förändras saker gradvis och till och med snabbt, och friheten att ha sex som du föredrar blir en av de många aptitretande variationerna att experimentera under lakan och inte längre något som ska bedömas som omoraliskt.

Som ett bevis på detta finns det ocksåökat intresse för analsexportaler som Anal Sex Club, eller webbplatser där partners söks dela en gemensam sexuell passion.

Visst är detta ett mycket diskuterat ämne och det accepteras inte alltid omedelbart av partnern, men vi är säkra på att vi känner till alla områden i denna speciella sexuella praxis, vi måste bara säga «Kom igen, varför inte!«

Därför är detta vårt anal penetration guide är tänkt att vara informativ på flera nivåer, riktar dig mot dynamik, statistik och nyfikenheter om analvärlden, nämligen:

  • Dating för analsex, inget mer tabu!
  • Statistiken
  • Älskare av analsex mellan överträdelse och nöje
  • Mini guide till analsex

Dating för analsex, inget mer tabu!

Allt som är relaterat till sexualitet bör ses som ett roligt spel bland deltagarna, så länge de är medvetna och samtycker. Med tanke på dessa två behov är vi helt inom området hälsosamt och trevligt sex, för att levas utan tabu.

Men vad analsex beträffar fortsätter hämningar att finnas vid olika tillfällen och människor.

Sedan tidernas början har denna praxis använts och uppskattats, vilket framgår av arkeologiska bevis och litterära texter. Problemet var konstruktionen, eller snarare den efterföljande förstörelsen av en normal sexuell övning.

Motivationen för detta är relaterad till sociala, mentala och religiösa system och överbyggnader som betecknar analsex som syndigt, smutsigt eller till och med omoraliskt, pervers. Det finns inget mer fel!

Situationen idag

Lyckligtvis har situationen förändrats mycket idag, också tack vare online-diskussioner och webbplatser för analsex som bidrar till att förena fans av genren, som alla andra trender som förkärlek för BDSM eller den för ryska tjejer eller gifta kvinnor. Kort sagt, en fråga om smak.

På tal om online-diskussioner om saken var det den amerikanska skådespelerskan nyligen Gwyneth Paltrow skriver på sin Goop-blogg av hennes första erfarenhet av analsex, hur «chockerande» det var första gången och hur det istället i dag är en integrerad del av hans vanor under lakan.

Hans uttalanden har gjort rundor av tabloider runt om i världen, delade på sociala nätverk av män och kvinnor, utan problem, ett tecken på att tabu egentligen bara finns och bara i tankarna hos dem som inte kan se bortom sin egen näsa.

Söker analsex, anal dejtingsannonser

Bara denna typ av diskussion bidrar varje dag till att förändra den gemensamma mentaliteten och därför är det inte förvånande att det finns riktiga samhällen där det finns meddelanden om analsex, utbyte av råd om hur man gör det och vilka som är de bästa sexiga leksakerna för att skapa någonsin nya och spännande dynamik.

På samma sätt blir dessa webbplatser perfekta för att träffa tillfälliga och icke-avslappnade partners som de kan sova med och ha kul med att dela en förkärlek för B-sidan.

Statistiken

Hur många kvinnor har analsex?

Enligt forskning publicerad av The Journal of Sexual Medicine 2010 har cirka 40% av kvinnorna mellan 20 och 24 år i Amerika tränat det minst en gång. Detta är en bestämd uppåtgående andel jämfört med de 16% som registrerades 1992, ett tecken på en avgörande snabb kulturell och sexuell utveckling.

Andelen kvinnor mellan 20 och 39 år som erkänner att ha gjort det en eller flera gånger det senaste året är också baserade på denna utveckling. Även här har andelen fördubblats jämfört med åtta år tidigare.

Utöver avslappnad sex älskar fasta par att göra det också. Uppgifterna säger att cirka 20% av kvinnorna i ett stadigt förhållande har gjort det minst en gång under de senaste tre månaderna.

Älskare av analsex mellan överträdelse och nöje

Psykologin kopplad till analsex är definitivt symbolisk, eftersom den kombinerar överträdelse med nöje i en förfäderspraxis kopplad till människans ursprungliga instinkter.

I själva verket går man in i sinnets och kroppens fysiska och psykologiska dominans, ett spännande spel som matar fantasin och förstärker rollen som dominerande och undergiven och som lätt kan vändas tack vare användningen av sele för en ännu mer extrem och transgressiv dynamik.

Allt detta passar över en annan fin linje, nämligen den av njutning och smärta relaterad till anal penetration.

Å andra sidan, om valet inte delas och den passiva partnern inte är övertygad om vad han gör, kan detta ögonblick upplevas som frustrerande och negativt. Därför är det absolut viktigt att det finns fullständig acceptans av roller och dynamik.

Mini guide till analsex: hur görs det?

Efter den här allmänna översikten, låt oss gå vidare till punkten: hur gör man analsex? Vilka är stegen för att komma igång och hur får din partner att göra det?

Vi har samlat dessa och andra frågor i en mini-guide till analsex, ett slags 5-punkts vademecum som framför allt passar för de som är nybörjare och vill ge sig ut på detta äventyr:

  1. Hur man får din partner att ha analsex
  2. Rengöring som ett första steg
  3. Vilket smörjmedel du ska välja för att inte lida
  4. Stimulering och sexig leksak
  5. Risker för analsex och skydd!

1 # Hur man får din partner att ha analsex

Låt oss säga att denna fas är den viktigaste. Det antas att om det finns en vägg på andra sidan är det svårt att till och med hantera ämnet, särskilt om det finns rädsla för smärta. Men vi får inte förtvivla.

Speciellt om din är en stabil relation, tala tydligt och säg att du vill uppleva analsex och att du naturligtvis är villig att uppfylla alla andra fantasier som den andra önskar. Försök att försäkra partnern om hans osäkerhet och rädsla, kanske till och med dokumentera det nödvändiga.

Alternativt, om du inte är inblandad i ett stabilt förhållande, borde du inte ha mycket av ett problem att ha ett möte för avslappnad analsex.

Registrera dig bara för en gratis webbplats för analsex och leta efter den person (eller personer) du gillar bäst och / eller som bor i ditt område, så att du kan se varandra leva så snart som möjligt.

2 # Rengöring som ett första steg

Rengöring är en avgörande punkt i denna sexuella praxis, vilken det kräver också djuprengöring av det inre analområdet för att undvika obehagliga olägenheter.

För att vara säker på detta kan du använda en enkel minidusch utformad just för dessa situationer. Den fylls med vatten och ströts i anusen. Vid denna tidpunkt är du redo för spelen!

3 # Vilket smörjmedel du ska välja och hur du undviker smärta

Anusen har inte samma naturliga smörjning som slidan, inte heller dess elasticitet, så det är viktigt att använda ad hoc-produkter för att underlätta penetrering och undvik att känna smärta det är också tillrådligt hyra en placera vilket underlättar anal penetration som skeden där han står bakom henne liggande på hennes sida.

Allmänt, användning av silikonbaserade smörjmedel rekommenderas, som inte torkar för snabbt som vattenbaserade och som är effektivare än hybridbaserade (vatten och silikon). Det är mycket viktigt att vara generös med kvantiteter, speciellt i början så att penetrationen och efterföljande rörelser blir lättare och mer flytande.

4 # Stimulering och sexleksak

Glöm aldrig förspelet. De är det första steget i att skapa delaktighet och förstärka spänningen.

Särskilt de första gångerna, förvänta dig inte att samlag är perfekt och smidigt. Bristen på erfarenhet och spänningen kopplad till en ny övning kan hjälpa till att göra musklerna spända och därmed känna smärta snarare än njutning. Detta är helt normalt.

Förspelet tjänar också detta syfte, det vill säga att frigöra spänningar och skapa mer känsla, men att gå steg för steg är definitivt mycket användbart, kanske med hjälp av några sexiga leksaker som analproppar eller analpärlor, också bra för att bekanta dig med B-sidan.

Det finns alla typer och storlekar på marknaden, inklusive analvibratorer och prostata massageapparater, perfekt för att spela och reta varandra.

Om du inte gillar analleksaker, inga problem: du kan alltid använda fingrarna!

5 # Risker för analsex

Oavsett om det är ett stabilt förhållande eller en tillfällig relation, måste varje typ av förhållande skyddas, särskilt den där det finns större risker.

Anus tenderar att lida mer små sår på grund av penetrationDärför är risken för att drabbas av sexuellt överförbara sjukdomar mycket hög, utan att beakta att detta område av kroppen kräver en mycket högre grad av hygien än vaginalt samlag, eftersom de bakterier som naturligt skyddar det kan orsaka cystit och liknande problem.

Därför, aldrig ha analsex utan kondom!

Give a Comment