Nätet är full av dejtingsajter, men vissa är mycket mer populära än andra. En av dem är Ashley Madison, en internationell dejtingsajt varav det också finns vår lokala version: Ashley Madison Sverige.

Efter att ha läst de många omdömen och åsikter om Ashley Madison nu på nätet ville vi testa portalen från första hand, testa den i en vecka och verifiera dess funktioner, interna dynamik och frågan om säkerhet och anonymitet.

Därför kommer vi att prata om:

 • Vad är Ashley Madison
 • Registrering till portalen
 • Hur fungerar det
 • Priser och kostnader
 • Betalningstyper av Ashley Madison
 • Hur man avslutar prenumerationen
 • Vad ryktas på den här webbplatsen, Ashley Madison recenserar på nätet
 • Våra slutliga åsikter

Vad är Ashley Madison

Det är en plattform född 2001 i Kanada, men kom snart till USA och sedan till Europa. Hans främsta mål var att få människor intresserade av en utomäktenskaplig affär: i själva verket var det därför en dejtingsida för att organisera en fling eller hitta en älskare mer eller mindre fast.

Idag överväger den dock registreringen av många användare, inte bara intresserade av svek utan också av singlar som letar efter nya vänner, användare som söker kärlek och så vidare.

Kort sagt, nu har målen förändrats lite jämfört med början, utan att det påverkar principerna om konfidentialitet och anonymitet som har präglat portalen redan från början.

BESÖK ASHLEY MADISON

Ashley Madison-skandalen: vad pratar vi om?

Om du gör en webbsökning är det väldigt lätt att stöta på det nyheter om Ashley Madison-skandalen 2015. I praktiken bröt en hackargrupp som heter Impact Team in i datingsidans system och bryter mot dess säkerhet.

Namnen, födelsedatum, e-postadresser, sexuella preferenser och kreditkortsuppgifter för de 32 miljoner registrerade användarna har publicerats på den djupa webben, vilket skapar en riktig karta över Ashley Madisons förrädare. som också rapporterats av Repubblica i en fördjupad analys

Fallet hade ett internationellt eko, som också räknade berömda namn på medlemmar, inklusive regeringstjänstemän och olika amerikanska och europeiska institutioner.

Registrering till portalen

Du kan använda denna plattform både från en dator och sedan via webbläsaren eller genom att ladda ner appen för surfplattor och smartphones, tillgänglig för både Android och iOS.

Att registrera sig för Ashley Madison är väldigt enkelt, det tar bara några minuter att göra det och gå, du är på ett ögonblick. Vissa detaljer måste dock specificeras, nämligen:

 • Personuppgifter: endast födelsedatum och postnummer
 • Uppgifter om fysiskt utseende: längd, vikt, ögon- och hårfärg, kroppstyp
 • Statusdata: förlovad kvinna / man, singel etc.
 • Sexuella preferenser och / eller dejting: långvarigt förhållande, virtuellt förhållande, erotisk chatt etc.

Till detta måste du lägga till ditt smeknamn och registrerings-e-postmeddelandet. Webbplatsen inbjuder dig att skapa ett annat e-postmeddelande än det personliga eller som används för arbete för att garantera ännu mer integritet.

När du är registrerad får du ett e-postbekräftelse, precis som alla andra portal, där du kan klicka för att bekräfta tillförlitligheten för din adress.

De första stegen på webbplatsen

Vid denna tidpunkt är det nödvändigt ställa in de tillgängliga alternativen för din profil. Det första rekommenderade steget är naturligtvis att infoga personliga foton, så att profilen får mer synlighet och uppmärksamhet från användarna. Om du inte har ett fantastiskt foto direkt kan du också ladda upp det senare.

Bland de olika alternativen är det också möjligt att definiera ett personligt snabbsvar eller acceptera standardmeddelandet.

Dessutom kan du välja att automatiskt dela privata foton när en annan användare delar dem med dig, samt stödja det interna matchningssystemet, som ansluter användare som liknar dig.

Vid denna tidpunkt är du redo för en första sammanställning av profiler som är bosatta i ditt område eller i omedelbar närhet, och som systemet har bedömt vara potentiellt i linje med din smak.

Alla dessa alternativ kan ställas in under en första guide eller vid en senare tidpunkt, vilket garanterar maximal flexibilitet.

Hur dejtingsajt fungerar

Låt oss gå in på något som alla recensioner på Ashley Madison måste förutse: hur webbplatsen fungerar inifrån, som en registrerad användare.

Vi måste erkänna det grafiken är väldigt enkel och intuitiv, du förstår omedelbart hur man rör sig och även kategorierna reduceras till benet bara för att träffa någon, även de som är mindre vana vid internet.

Längst upp till höger på panelen hittar du tre huvudkategorier:

 1. Profil
 2. Att upptäcka
 3. Meddelanden

1 # profil

Innan du ens börjar är det mycket användbart att bättre definiera din personliga profil för att öka chanserna för en match. Specifikt kan du lägga till:

 • Olika bilder för ett personligt, privat eller offentligt galleri
 • Ändra den personliga hälsningen som angetts under registreringen
 • Berätta något mer om dig själv, ditt liv och dina sexuella och dejtingspreferenser
 • Ställ in olika intressen och önskemål från den föreslagna listan

Du kan naturligtvis bestämma dig för att göra bilderna privata när som helst och att endast ge åtkomst när och till vem du vill.

2 # Ta reda på

Här hittar du profiler för användare som är online med dig och / eller som bor i samma område som du.

Du kan dock ändra sökfiltret när som helst baserat på ålder, bostadsområde (eller avstånd till det), längd, kroppstyp, språk, endast nyregistrerade profiler etc.

Kort sagt, du kan verkligen förfina din sökning på ett mycket enkelt sätt, men ändra dig så ofta du vill utan stress och beroende på vad du vill uppleva den dagen.

Från den här sidan kan du också ange de föreslagna profilerna, lägga lite hjärta eller starta en konversation via chatt.

3 # Meddelanden

Här hittar du allt om meddelanden som tas emot och skickas. Kom ihåg att även när du klickar på hjärtat av den profil du gillar, kommer användaren att få ett meddelande, vilket du naturligtvis kan hitta i utkorgssektionen.

Mycket intressant är möjligheten att skicka ett meddelande som ber om att få en privat nyckel för att komma åt privata foton och / eller med suddigt filter.

Från den här sidan kan du också skicka dina Flirt-meddelanden direkt, det är den första «lanseringen av kroken» till en medlem som retar dig.

Olika inställningar

Att förbli i perspektivet av grafisk väsentlighet är också möjligheten att få tillgång till de olika inställningarna och plusen ganska enkel och omedelbar.

Naturligtvis är detta en punkt till din fördel, eftersom det låter dig variera från profil till personuppgiftsinställning med ett klick. Giltig är också erfarenheten med tekniskt stöd från Ashley Madison, även om vi förväntade oss det med tanke på att vi talar om en riktig jätte i sektorn (även om detta inte alltid är en garanti).

Ett annat tillvägagångssätt är att kunna välja om man vill se explicita bilder eller inte, i synnerhet inte grundläggande med tanke på att målet för dem som anmäler sig är att hitta människor att gå med och lägga sig, men delikatessen mot de mest känsliga är att uppskatta .

Priser och kostnader

Vi kommer nu till alla detaljer om priser på Ashley Madison.

Åtkomst till webbplatsen och att skapa din profil är gratis, men du måste göra allt annat köp krediter, som kan spenderas på olika åtgärder som ska utföras. Endast för kvinnor som letar efter en man är allt gratis. Alla andra typer av par måste betala: själva systemet meddelar användaren hur mycket han måste betala, när han är redo att skicka det första meddelandet.

Mer specifikt föreslår Ashley Madison 3 typer av paket: Inledande erbjudande (100 poäng), Elite (500 poäng) och Ultimate (1000 poäng). Kostnaderna varierar från 20 till cirka 50/55 cent per kredit, beroende på paketet.

Alternativt kan du köpa 30 minuters chatt till 30 krediter eller 60 minuter till 50 krediter, undvika prenumerationen, men behöva använda alla patroner i nödvändig tid.

Kreditsystemet är definitivt tröttande och de flyger verkligen bort och du märker knappast det, vilket tvingar dig att köpa mer.

Tänk på att för att kontakta en kvinna via text behöver du 8 poäng, 13 om du vill skicka ett prioriterat meddelande till henne. 5 för att öppna ett debiteringsmeddelande. Det som är bra är det efter att ha fått svaret från kvinnan, betalar du inte längre för att skicka meddelanden.

Kort sagt, lite obehagligt som en sak, speciellt om du inte är en av de exakta som kontrollerar varje detalj: risken är att spendera kapital på ingenting.

Prenumerationer

Förutom poäng, det finns också möjlighet att köpa säsongsbiljetter, eller:

 • VIP-man: Låter dig markera din profil vid sökningar
 • Affärsman eller kvinna: den är utformad för dem som reser för arbete eller nöje och letar efter människor för en flyktig relation i en annan stad eller utomlands
 • Donna Prima: låter dig läsa alla meddelanden som skickas av kvinnor gratis, utan knacka på krediterna. Du betalar bara i krediter när du svarar

Dessutom innehåller vissa prenumerationer ytterligare plus som Message +, vilket gör att du kan läsa eller svara på ansvariga meddelanden utan att spendera krediter.

Eller som Priority Mail, där du kan skicka ett prioritetsmeddelande till en kostnad plus krediter.

Betalningstyper på Ashley Madison

För att vara en effektiv medlem måste du ha ett positivt antal krediter på ditt konto. Dessa krediter kan antingen köpas då och då eller förnyas automatiskt, helt enkelt genom att ställa in inställningarna. Vi rekommenderar starkt det första alternativet.

Stora betalningssystem accepteras på Ashley Madison det vill säga: kreditkort (Visa, Mastercard, etc.), betalkort (även PostePay) och PayPal.

När det gäller anklagelserna är formuleringen helt anonym, därför finns det ingen uttrycklig hänvisning till dejtingsidan.

Hur man avslutar prenumerationen på Ashley Madison

Dejtingsajten är mycket tydlig om det och det finns inga mejl att skicka eller något annat att göra det.

Det finns dock två möjliga alternativ: inaktivera ditt konto eller avsluta prenumerationen helt. I det första fallet kan du återaktivera det när du vill; i den andra kommer den att tas bort helt.

Oavsett vad du väljer, för att avbryta prenumerationen från Ashely Madison tillfälligt eller permanent, gå till avsnittet som är dedikerat till konfigurationen och välj «Inaktivera konto» eller «Avbryt konto».

Vad ryktas på den här webbplatsen, Ashley Madison recenserar på nätet

Innan vi går vidare till vårt åsikter om Ashley Madison, vi läser lite saker på nätet bland de olika recensioner som finns tillgängliga om Ashley Madison.

Dejtingsidan är älskad av många, vi uppskattar dess användbarhet och möjligheten att enkelt hitta många människor i ditt område. Å andra sidan fick kreditsystemet och kostnadssystemet i allmänhet stor negativ kritik, för problematisk att hantera och för hög, vilket vi helt håller med.

Det finns ingen enhällig åsikt om appen, för för många finns det buggar och några tekniska problem i varierande grad.

Våra sista tankar om Ashley Madison

Här är dock våra slutliga åsikter om Ashley Madison Sverige.

Webbplatsen svärmar bokstavligen med prenumeranter, även om många verkar parkerade där och på en vecka har de inte aktiverats ens på 10 minuter. Vi hittade dock flera kontakter inom en vecka, vilket fortfarande verkar vara ett bra resultat.

Även om skandalen från 2015 nu är känd måste vi säga att uppmärksamheten på säkerhet och integritet verkade stor och «betydande» för oss, vilket bara kan vara ett plus.

Även för oss, som vi har hittat från de olika recensionerna av Ashley Madison på nätet, kostnaderna är mycket höga och kreditsystemet straffar verkligen för män eller kvinnor som söker kvinnor. Naturligtvis är det senare mellan köp av krediter och ett abonnemang att föredra.

Kort sagt, för oss är Ashley Madison ett ja, rekommenderas, även om det med några starka förbehåll för kreditsystemet, men det är värt att prova (speciellt om du är en kvinna som letar efter män och därför inte betalar någonting eller nästan ingenting)!

BESÖK ASHLEY MADISON

Give a Comment