Lär känna asiatiska kvinnor? Asiatiska kvinnor har alltid spelat en viktig roll i italienarnas manliga fantasi. Det kommer att vara under den långa historien om geishas Japanska eller helt enkelt för de många berättelserna om italienare som kommer entusiastiskt tillbaka från Thailand varje år med otroliga kryddiga berättelser relaterade till Landet av leenden.

Faktum är att idag asiatisk dejting har också blivit mycket populär hos oss, och träffa asiatiska tjejer (Kinesiska, japanska, thailändska) är en dröm som alltmer försöks att förverkligas. Dessutom finns det i vårt land verkligen närvaron av orientaliska flickor, är det helt enkelt nödvändigt att förstå var och hur man ska närma sig dem, med tanke på att vi ibland pratar om samhällen som inte är särskilt öppna för omvärlden.

Asian Dating: träffa asiatiska tjejer

I själva verket har varje etnisk gemenskap sina egna utrymmen, och det blir inte svårt att identifiera dem. Här är några förslag:

De kinesiska produkterna shoppar

När det gäller t.ex. Kinesiska tjejer i Italien, vi vet mycket väl att våra städer idag är fulla av affärer av alla slag: från den som är avsedd för reparation av mobiltelefoner till den som säljer kläder (inklusive sexiga) och hushållsartiklar. Vanligtvis är personalen i dessa företag orientalisk och det är möjligt att träffa vackra kinesiska tjejer bakom disken.

Till skillnad från tidigare, särskilt i stora städer, kan de nya generationerna av orientaliska kvinnor prata vårt språk mycket bra, och därför behöver du inte närma dig gester eller försöka borsta på din rostiga engelska.

Gå ofta för att titta på nya produkter, köp något då och då och spara inte ett leende eller ett vänligt ord mot dessa snälla damer, även om de till en början ofta brukar verka lite blyga jämfört med italienska tjejer.

Asiatiska restauranger

Kinesiska, japanska, thailändska: nu är mode för orientalisk mat utbredd överallt. Även här är personalen nästan alltid orientalisk och bland tjejerna som kommer för att servera borden finns det ofta riktiga förtrollande mandelögda skönheter. De är vanligtvis mer avslappnade och öppensinnade än tjejer som arbetar i butiker, och de kan italienska bättre.

Dating webbplatser med orientaliska kvinnor

Många av oss föredrar att träffa kvinnor på dejtingsajter för singlar, antingen för större integritet, eller för att inte alla har nerven att hämta kvinnor (särskilt utlänningar) i en restaurang eller bar. Det finns webbplatser som är avsedda uteslutande för att lära känna asiatiska tjejer som www.donneasiatiche.it, både för dem som letar efter ett äventyr och för dem som vill träffa ett asiatisk fru eftersom de är söta kvinnor, med en ödmjuk karaktär och starka moraliska värderingar.

Japanska eller thailändska turister

Orientalerna har en riktig vördnad för Italien och (särskilt japanerna) väljer det som ett turistmål för att tillbringa en lång semester och beundra underverk i Rom, Florens, Neapel, Venedig och Milano. Det blir inte svårt för dig att träffas på shoppinggatorna vackra japanska tjejer klädd extravagant (och mycket dyr).

Här kan du inte gömma dig bakom online-metoden men du måste försöka presentera dig själv, inte på ett alltför oförskämt eller fräckt sätt utan genom att få dem att skratta eller le. Kanske att ge en blomma, föreslå att ta en bild av henne och under tiden försöka göra några skämt på engelska: de kommer att uppskatta det mycket. Glöm inte att vi pratar om kvinnor på semester och som därför vill ha kul och varför inte, kanske till och med bli kär eller ha en flört att berätta om de vackra konststäderna som de aldrig får se igen i sina liv.

Hur man erövrar en kinesisk eller japansk kvinna

Asiatiska kvinnor skiljer sig väldigt mycket från europeiska, amerikanska eller sydamerikanska kvinnor. Som tidigare nämnts är vänlighet ett kärnvärde i deras länder, och deras ursprungligen blyga och nedtonade tillvägagångssätt är ett bevis på detta.

Vi pratar inte om enkla kvinnor och deras misstro, särskilt mot en utlänning, kan förväxlas med likgiltighet eller irritation. I själva verket är de kvinnor som gillar att uppvaktas med nåd, ironi och med den glädje som de beundrar så mycket i vårt folk. De kommer att kunna uppskatta mycket små gester, till exempel dikter, färgade kort eller små gåvor även utan verkligt ekonomiskt värde.

Men när du har blivit mer bekant med dem kan du kanske gå vidare till några «made in Italy» gåvor (de älskar särskilt italienska kläder, accessoarer, glasögon, skor och väskor) som får dem att riva en ooooh av förvåning.

Men tycker kinesiska kvinnor om italienare?

Kanske visar de inte det när du träffar dem i snabbköpet eller på gatan, men alla orientaliska kvinnor är fascinerade av romantiken hos italienska män. En egenskap som ofta saknas i sina landsmän, antingen på grund av sin kultur eller på grund av deras outtröttliga besatthet av arbete, är de ovilliga att ha söta eller för tillgiven attityder.

En italiensk man med ett välskött, soligt, trevligt och bara lite romantiskt utseende har en utmärkt chans att få många möten med orientaliska kvinnor. Då blir det upp till dig att förstå om du inte bara är intresserad av en kärlekshistoria utan också av gifta sig med en kinesisk eller japansk kvinna för att du kommer att ha blivit kär i deras tusenårs kultur och deras seder och traditioner.

Vilka är skillnaderna mellan kinesiska och japanska kvinnor?

De kända geishor, de var japanska kvinnor som ägnas åt sin man. Så historiskt är det mer sannolikt att den japanska kvinnan känner sig uppfylld i äktenskapsförhållandet och ägnar all sin uppmärksamhet och ansträngning för att göra mannen hon älskar lycklig. En kvinna från den stigande solen vet verkligen hur man gör en kompis lycklig och kommer inte att spara sig själv för att visa sina uppmärksamheter och känslor dagligen. Låt oss alltid komma ihåg att de också är mycket stolta och stolta kvinnor och att deras blinda förtroende inte ska förrådas: de skulle inte förlåta honom.

Den kinesiska kvinnan kommer från en mer materialistisk och ofta fattigare värld. För henne är det mycket viktigt att partnern är en person som är fulländad på jobbet (de tål inte en slacker) och konkret i äktenskapliga och professionella mål. Hon kommer att vara en giltig partner som inte kommer att undvika att ge allt sitt stöd till familjens välbefinnande, och visar ofta en styrka och karaktär som man inte kan förvänta sig av dessa vackra och små kvinnor.

Give a Comment