Dejtingsajter är inte endast avsedda för dem som letar efter kärlek eller vänskap på nätet, ofta letar de som registrerar sig på dessa plattformar efter avslappnade äventyr med en partner som vill ha allt utom ett bestående förhållande. I det här fallet talar vi om «avslappnat dejtande”, Vilket bokstavligen betyder” avslappnade möten ”, därför organiserat för rent kul och utan framtida åtaganden.

Casual dating föddes i USA, där det omedelbart uppnådde otrolig framgång, faktiskt lyfter tidningen International Herald Tribune fram det de viktigaste dejtingsajterna de räknade 593 miljoner kontakter på bara en månad! Självklart har avslappnad dejting också anlänt till Italien, där det också har skett en svimlande stigning sedan 2010 och har nått cirka 3 miljoner medlemmar under månaderna av denna förutsebara boom.

Vad betyder casual dating

Vi har redan förklarat att casual dating är inget annat än a avslappnad och tillfällig möte, slumpmässigt eftersom registreringen till branschens mötesplatser gör att du på ett oväntat sätt kan träffa människor som ömsesidigt delar ett intresse som bara är fysiskt eller till och med mentalt, enstaka för att du inte letar efter en stabil och bestående relation, utan snarare en äventyr som varar bara tillräckligt länge för att tillfredsställa sina önskningar.

Framgången med casual dating förklaras just mot bakgrund av detta oförutsägbar tillfällighet: att inte förvänta sig något betyder att du är fri att uttrycka dig, bristen på förväntningar skapar inga förväntningar och detta gör att du kan leva mötet på ett avslappnat sätt.

Casual dejtingsajter: hur det fungerar

Det finns flera dejtingsajter, endast avsedda för avslappnad dejting, bland de mest pålitliga vi nämner Casual Club är C-Dating, som är utformade uteslutande för dem som bara vill uppleva enstaka möten. Uppenbarligen känner de som prenumererar på dessa portaler sitt syfte perfekt, så inte kärlek eller vänskap utan flyktiga möten, som inte involverar sentimentala involveringar, som emellertid inte nödvändigtvis behöver markeras med ett utgångsdatum om förhållandet är ömsesidigt respektfullt, om du vill ha samma saker, om det finns en känsla kan du knappast ge upp.

Bästa Casual Dating Dating webbplatser

Datingklubb dejtingsajt

C-Date och Casual Dating är de bästa avslappnade dejtingsajterna. Registrering på båda portalerna är helt gratis för både män och kvinnor. Plattformarna kännetecknas av många funktioner som gör att du kan lära känna många människor som bara är intresserade av flyktiga äventyr. Det viktigaste är det interna matchningssystemet, vilket gör att du kan se de profiler som är mest kompatibla med de uppgifter som anges under registreringen och dina intressen.

För båda är den fullständiga användningen av webbplatsen gratis för kvinnor, medan det inte är för män.

När det gäller kostnader kostar bästsäljningen av C-Date-prenumerationsplanerna 29,90 € per månad i sex månader, medan Casual Club 35 € per månad i 12 månader men mer tillåter dig att använd plattformen som testas i tre dagar till en kostnad av endast 1 €. Detta är verkligen en fördel som inte bör underskattas, eftersom du har möjlighet att testa webbplatsen innan du förbinder dig till ett månadsabonnemang som varar 6 eller 12 månader.

Baserat på vår erfarenhet av online dating-sektorn måste vi erkänna att Casual Club-webbplatsen imponerade oss särskilt för sin enkla navigering, men framför allt för den konkreta möjligheten att bara träffa riktiga människor, intresserade av tillfälliga och heta möten. Vi har redan haft möjlighet att säga oss på plattformen och skriva vårt djup Casual Club recension, som du kan läsa för att lära känna alla portalernas hemligheter.

Många klagar över att för att kunna använda dessa funktioner på dejtingsajter som Casual Club måste man nödvändigtvis prenumerera på en månatlig prenumeration: i detta avseende kommer vi aldrig tröttna på att betona vikten av att utvärdera en dejtingsajts tillförlitlighet exakt från de funktioner som erbjudanden. Om du registrerar dig för en avslappnad dejtingsajt är målet just att konkretiserar ett tillfälligt möte: de bästa mötesplatserna i sektorn måste kunna garantera detta mål, därav behovet av att strukturera portalen med nödvändiga funktioner, som dock har underhållskostnader.

Om du är osäker kan du alltid prova Casual Club i tre dagar för 1 euro och testa själv vilka konkreta möjligheter du har för att göra dina önskemål uppfyllda. Vill du vänta längre?

Give a Comment