Vi hör ofta runt det Badoo det är bättre än Facebook, för rätt plats där du kan träffa många människor (för närvarande är det befolkat av 434 miljoner abonnenter), få ​​vänner, älska eller på annat sätt.

Men känner du verkligen Badoo? Och om du inte vet det och vill upptäcka alla dess funktioner har du landat på rätt plats: i den här artikeln kommer vi att förklara allt om plattformen (registrering, drift, kostnad etc.), så att du kan ta full fördel av alla dess funktioner.

Vad är Badoo

Badoo är en flerspråkig online dejtingsajt (vår recension kommer att täcka badoo com italienska, naturligtvis) och detta gör det möjligt för sina användare att kommunicera med många människor, nära och fjärran, dela foton, videor och visa rapporter om sina liv. Det är ett riktigt socialt nätverk men förbättrat eftersom det ger möjlighet att träffa kompatibla människor tack vare ett mycket sofistikerat matchningssystem.

Under årens lopp har Badoo ökat sin världsomspännande berömmelse: tro att den lanserades i maj 2006 och efter bara två år hade den redan 14 miljoner registrerade användare. År 2015 fanns det 243 miljoner. Enligt Alexa är Badoo faktiskt en av de 1000 mest besökta platserna i världen. Hur kan all denna framgång förklaras?

Vi kom i kontakt med många människor, några letade efter vänskap och andra efter kärlek; många, dock både män och kvinnor, tillgängliga för tillfälliga äventyr. Det är faktiskt möjligt att chatta med geolokaliserade användare och därför geografiskt närmare så att du kan ordna ett möte och träffas personligen. Kort sagt, vi registrerade oss på Badoo, just för att lära känna plattformen inifrån och upptäcka alla dess styrkor och svagheter. Nu vill vi avslöja alla dess hemligheter: gör dig bekväm!

Hur man registrerar sig

Det går väldigt snabbt och enkelt att registrera sig på Badoo, men framför allt gratis.
För att registrera dig behöver du bara din e-postadress: när du hamnar på registreringssidan (badoo.com/it) måste du ange några personuppgifter, såsom namn, kön, födelsedatum. Efter att ha klickat på «skapa konto» måste du bekräfta meddelandet som kommer i privat post och då är du officiellt registrerad på plattformen.

Som du kan se är allt väldigt omedelbart och intuitivt, men du har möjlighet att logga in direkt med Facebook (med din personliga e-post, med gmail, MSN, etc.), vilket gör registreringsfasen ännu snabbare och enklare.

Dessutom vill vi avslöja ett litet trick som gör att du kan se användarnas profiler, även utan att ha registrerat dig: genom att skriva in adressen badoo.com/search är det möjligt att komma in i plattformens värld för att ha en första inverkan på alla dem som ingår i det och det kommer att vara möjligt för dig att göra det även utan registrering.

Hur fungerar det

Det första du ska göra är att ladda upp ett personligt foto för att göra dig känd för Badoo-communityn. Att visa dig själv för andra användare via ett foto eller en video är det enklaste och framför allt gratis sättet att öka din popularitet och se till att din profil visas av så många användare som möjligt.

För att ange personlig information, klicka bara på ditt namn längst upp till höger: här kan du ladda upp andra bilder, även direkt från Facebook eller Instagram, men inte bara. Du kan ange vilken typ av arbete du gör, geolokalisera din position exakt, beskriv dig själv fysiskt (ögonfärg, hår, byggnad, längd, vikt), om du är i ett förhållande och vilken typ av sexuell läggning. Uppenbarligen, som med foton, ju mer personlig information din profil är, desto lättare blir det på Badoo att träffa vem som är mer kompatibel.

Vid denna tidpunkt är du redo att träffa nya människor. Låt oss se i detalj vad Badoo erbjuder.

-Där Funktionen «Möten» låter dig visa användarprofiler baserat på matchningsverktyget (kompatibilitet): foton från prenumeranterna visas en efter en genom att klicka på «X» för att hoppa över de du inte gillar, eller klicka på hjärtat för att skicka a «Jag gillar det».

«Människor runt»å andra sidan ger det möjlighet att bara känna till de användare som är närmast ditt geografiska område: härifrån kan du se bilderna på var och en och om du gillar dem, välj den mest intressanta personen, skicka en like eller börja en konversation via chatten.

– Det finns Avsnitt «Meddelanden», där du kan kontrollera vem som skrev dig: du är fri att svara, även med roliga emojis, eller ta bort meddelandet, om personen inte intresserar dig.

«Affinitet»Istället inkluderar det människor som du gillar och som i sin tur har röstat ja till dig. För att särskilja dem visas en hjärtikon i deras profil.

-Tack vare «Vem gillar dig» -funktionenkommer du att kunna se alla som röstade på ditt foto när det presenterades för dem i «Mötena».

«Besök» inkluderar de mest nyfikna användarna som har besökt din profil, medan «Favoriter» är de som har lagt till dig i sin lista över de mest intressanta personerna (för att göra det, klicka bara på stjärnsymbolen, som visas i profilen för varje medlem ).

-Tack vare «Glid» du kan låta andra användare veta att du gillar dem genom att helt enkelt klicka på deras profil längst ner till vänster: när de får den kan de också se din direkt. Kom ihåg att det inte är möjligt att avbryta skicka.

Det är viktigt att komma ihåg att Badoo tillåter dig att använda plattformen gratis, men det är lika viktigt att betona att det finns många betalda funktioner, tack vare vilka du kan öka din popularitet bland användarna och därför förstärka möjligheterna att bara träffas intressanta användare.

Men vad är dessa betalda funktioner? Och framför allt hur mycket kostar de? Låt oss se det i detalj.

Hur mycket

På Badoo finns det två system för att låsa upp dessa funktioner, det första är det för poäng, den andra ärprenumeration.

Med poängen kan du:
-Främja det bästa profilfotot och visa det för alla människor i ditt geografiska område;
– visas flera gånger i avsnittet «Möten» för att öka deras popularitet;
– kontakta fler användare via meddelandefunktionen (alternativt kontrollera profilen);
– skicka en trevlig eller romantisk present till den person du gillar;
– skicka klistermärken.

Dessa just listade är de viktigaste funktionerna, som kan upplåsas vid köp av krediter, men systemet innehåller också:
-köp paketet, som är ett paket med premiumtjänster (Climb the Summit, Promote your photo or extra Views), som erbjuds till en lägre kostnad än deras enskilda köp;
-Få krediter för varje vän som bjuder in dig till Badoo (“Credits for friends).

När det gäller deras kostnad, kom ihåg att det finns paket om 550, 1250 och 2750 poäng:
-550 poäng: 15,75 € (istället för 21 €) och paketet innehåller 100 gratis krediter;
-1 250 krediter: 24,49 € (istället för 431 €) och paketet innehåller 550 gratis krediter;
-2.750: 52,49 € (istället för 85 €) och paketet innehåller 1250 gratis krediter.

Prenumerationssystemet har många andra funktioner:
-besöka plattformen utan reklam;
– Se vem som röstade «Ja» till din profil under mötena
-besöka alla Badoo-profiler utan att de ser dig
-Ändra din senaste röst, ångra sedan «Nej» som du gav under Match Game
– få tillgång till dina favoriter för att ta reda på vem som gillar dig mest
– kontakta de mest populära användarna
– kontakta nykomlingar först
– markera dina meddelanden och låt dem alltid läsa först
– använd alla klisterförpackningar.

Du kan välja att köpa Premium-kontot för en enda dag eller till och med för livet, låt oss se i detalj vad kostnaderna är:
-1 dag: 1,99 €, istället för 3 €;
-1 vecka: 5,99 €, istället för 16 €;
-1 månad: 19,99 €, istället för 59 €;
-3 månader: 45,99 €, istället för 157 €;
-6 månader: 90,99 € istället för 283 €;
– livstid: 114,99 € istället för 515 € (du betalar bara en gång).
Badoo är en komplett plattform med många funktioner som har erövrat hela världen tack vare dess användarvänlighet och kostnaden är mer än överkomlig. Bland annat genom att sikta genom nätet upptäckte vi också att många kärlekar föddes på Badoo och därefter. Kort sagt, om du vill träffa många människor, även fysiskt avlägsna från dig, vet du nu vad du ska göra.

Så här avslutar du prenumerationen på Badoo


Förfarandet är mycket enkelt: först och främst klickar du på din profilbild längst upp till vänster så att en sida öppnas där du kan redigera ditt personliga innehåll, men inte bara. Härifrån på inställningshjulet högst upp rätt, det finns en serie artiklar som rör ditt konto; rulla hela sidan, i slutet, längst ner hittar du knappen för att ta bort kontot som är skrivet med småt.

Vid denna tidpunkt inbjuder Badoo dig att stanna kvar på plattformen, kanske tillfälligt avbryta ditt konto, men om du har bestämt dig för att permanent avregistrera dig från portalen är det sista objektet att kontrollera «Ta bort mitt konto». Efter att ha angett en anledning bland dem som kan väljas, ange lösenordet och proceduren kommer att slutföras utan någon möjlighet att kunna gå tillbaka.

Om du avbryter kontot kan du å andra sidan göra det osynligt för andra användare och, om du vill, återaktivera det, helt enkelt genom att ange data under åtkomst.

Avbokningen eller avstängningen av Badoo-kontot på smartphones och surfplattor är nästan identisk med det som förklaras ovan: du måste alltid gå igenom din personliga profil (den lilla mannen längst ner till höger), klicka på inställningarna och sedan på konto: i i det första fallet, utan tvekan, välj objektet «ta bort ditt konto», i det andra fallet måste du dock helt enkelt slå på spaken under posten «dölj konto».

Hur man laddar ner Badoo

För att installera applikationen på din smartphone är proceduren för Android- eller iOS-systemet densamma: i det första fallet, ladda ner Badoo-appen från PlayStore, i det andra fallet från App Store. Du kan välja att ansluta kontot till Facebook, skapa ett nytt eller att logga in snabbare eller att logga in med dina data till en profil frånkopplad från det sociala nätverket.

Vi påminner dig om att annulleringen av ansökan inte innebär att kontot inaktiveras: om du tänker avsluta prenumerationen på plattformen måste du följa instruktionerna som förklaras i detalj ovan.

Give a Comment