Bland de olika BDSM dejtingsajter som vi har granskat BDSM Online Italien det tycktes oss vara det mest effektiva och seriösa och framför allt det som ledde oss att ha det största antalet möten av den typ som intresserade oss (och som också intresserar dig).

Faktum är att både för nybörjare och för riktiga älskare av BDSM (Träldom och disciplin, dominans och underkastelse, sadism och masochism) är det lätt att hitta olika portaler tillägnad möten som syftar till att uppleva starka känslor.

Men BDSM Italien är den enda italienska portalen specialiserad och dedikerad för alla som älskar HUSMOR, av BDSM, BDSM är FETISCH vilket lyckades mellan våra olika tester.

Denna recension samlar därför den information som är nödvändig för att både nybörjare och experter som brinner för BDSM-världen ska förstå hur just den här online-datingsidan fungerar.

I slutet av artikeln kommer vi att göra en utflykt över alla «knep» för att bli en Älskarinna / slav eller herre perfekt och ha framgång i möten Sadomaso och Fetish.

BDSM ONLINE Italien recension: upptäcka Sadomaso

Flera undersökningar genomförda av internationella webbplatser som specialiserat sig på sexdating online har bekräftat att ett ökande antal sexiga användare i allt högre grad lockas till BDSM-dejtingsajter.

BDSM-mening

BDSM står för:

  • Bondage & Discipline (B&D)
  • Dominans och underkastelse (D / s eller Ds)
  • Sadism & masochism (S&M eller SM)

Identifiera en pool av relationella och / eller sexuella metoder som gör att du kan prova starka känslor (extrem), dela fantasier baserat på smärta, underkastelse och / eller maktmissbruk mellan två eller flera vuxna partners.

BDSM och fetischsex måste vara samtycke och det måste bara utövas av människor i åldern för att uppleva ömsesidigt nöje.

De extrema sexuella metoder maktmissbruk och / eller underkastelse (beroende på vilken roll den sexuella partnern har) måste delas av båda parterna.

Det är därför många online dejtingsajter tillägnad världen av BDSM och älskarinnor föddes och sprids över hela världen. också för att det i det «verkliga» livet inte är lätt att förstå vem som kan ha den här typen av starka smaker medan allt på en dedikerad webbplats är lättare.

De som väljer att bli en del av BDSM Sverige Community måste uttrycka sin åsikt samtycke. Av denna anledning är det absolut nödvändigt att ha nått ålder av majoritet och samtycke till ett «extremt» sexförhållande.

Ur en psykologisk synpunkt kan alla som går in i BDSM-världen skryta med en personlighet och en stark karaktär: älskar att uttrycka sitt «ego» utan fördomar.

Även om de kan tyckas vara våldshandlingar, finns det ingen tvång och tvång i BDSM-dateringsvärlden. Avtalet mellan parterna är grundläggande för att relationen ska lyckas väl och för välfärden sexuell tillfredsställelse.

Flera psykologiska undersökningar har bekräftat att i BDSM-världen «frustration och smärta skaffar en stark känsla av fysiskt och mentalt nöje: detta leder till att psyko-fysisk balans uppnås«.

Bli en del av samhället BDSM Italien låter dig uppleva stunder av ren gemytlighet och ren socialisering.

CD-skivor är organiserade mumsa, term som härrör från uttrycket «burger munch“, Avsedd som ett informellt möte mellan människor som brinner för BDSM och andra fetisch sexuella metoder.

Ofta och villigt äger dessa informella möten rum i allmänna utrymmen, vars huvudsyfte är att umgås och lära känna andra människor som är intresserade av den sadomasochistiska och fetischvärlden.

Generellt är de som deltar i munch inte involverade i någon BDSM-aktivitet: nyfikna och nybörjare deltar i dessa mötesgrupper för att bekanta sig med teman.

BDSM Sverige är den enda nationell portal specialiserat på att locka till sig ett stort samhälle av entusiaster som älskar allt som har med BDSM och Mistress att göra.

Det finns tusentals prenumeranter som älskar att ansluta till plattformen varje dag för att söka efter profiler av personer som är intresserade av BDSM-möten, utan några åtaganden och begränsningar.

BDSM Italien: Hur det fungerar

För att ansluta till de olika användarprofilerna måste du registrera dig genom att fylla i onlineformulär med personuppgifter, användarnamn och lösenord tar det en stund och är väldigt enkelt och inom räckhåll för alla, även de som inte är vana vid att använda en dator.

När du väl är registrerad på portalen kan du läsa de många BDSM dejtingsannonser och bläddra i fotogallerier som olika användare publicerar varje dag. Detta låter dig också få vänner genom att organisera levande möten för att uttrycka och uppleva starka, verkligt extrema känslor.

Tjänsten som erbjuds av BDSM Sverige-plattformen kan endast användas efter registreringen. För att fortsätta använda portalen och dra nytta av ytterligare tjänster för din egen fördel är det nödvändigt ett abonnemang.

Användaren (som vi också gjorde) kan välja en annan prenumerationsperiod från en månad till tre månader till sex månader till en mycket låg kostnad som garanterar kvaliteten på mötena.

Efter betalningen kan användarna använda alla tjänster som ingår i det «paket» som köpts.

Prenumerationen är endast reserverad och uteslutande för personligt bruk och det är inte tillåtet att dela åtkomstdata med tredje part.

Huvudsyftet med BDSM Sverige är att tillhandahålla enunderhållningsupplevelse för vuxna, tack vare internetanslutningen från en dator eller någon annan mobil enhet.

Alla passionerade medlemmar i BDSM-världen kan ansluta till varandra, utbyta bilder, berättelser, erotiska fantasier och ordna live-möten för att uppleva extrema sexuella relationer.

Att bli en perfekt älskarinna

Vi avslutar recensionen med några tips eller användbara råd från experten för att bli en perfekt älskarinna. De «Dominatrix» kvinnor de vet hur man passar sinnet och kroppen hos män som älskar att träna Sadomaso.

Att bli älskarinna är inte svårt, följ bara expertens råd.

  1. Lär dig att ha en «älskarinna» mentalitet

För att bli en perfekt älskarinna är det nödvändigt att anta en «älskarinna» -mentalitet även i det dagliga livet, i de små gester och handlingar som utförs.

  1. Välj rätt outfit för att sticka ut från mängden

En annan grundläggande aspekt för att «gå in i skorna» hos en älskarinna är att veta hur man väljer rätt outfit och kläder: svarta läderplagg, fisknätstrumpor, uppmärksamhet på detaljer (spetsar och fjädrar), svarta handskar, mask, bälte och skor med klackar hög och platå.

  1. Piska och handbojor får aldrig saknas

För att vara en riktig älskarinna måste du veta hur man «hanterar» en piska och handbojor för att göra den sexuella upplevelsen med din partner så spännande som möjligt.

BDSM behärskar hur man blir en

För att utmärka sig som en mästare eller som en mästare och dominator i ett Sadomaso och fetisch möte är det viktigt att följa följande tips:

  1. Lär dig att ha en Dominator-mentalitet

Att veta hur man ska dominera och «döva» andra kräver behovet av att anta en sådan mentalitet även i små dagliga handlingar.

  1. Uppmärksamhet på klädsel och hårborttagning

Användningen av vissa klädesplagg (särskilt underkläder, läder och vinyl), fullständig hårborttagning av kroppen (inklusive pubis och könsorgan), vård av ens personliga och intima hygien är de grundläggande kraven för att vara en perfekt mästare .

  1. Akta dig för «förödmjukande» metoder

Mästaren måste kunna införa rätt «förödmjukande» metoder genom vilka han utövar sin auktoritet över den undergivna partnern. Disciplinen om den dominerade sexuella njutningen är ett av mästarens huvudverktyg och är nära kopplat till dess «pedagogiska» syften.

Give a Comment