Fuskar din kvinna på dig? ta reda på det med oss

Många tror att kvinnor av naturen är mycket mer trogna än män, men i verkligheten är detta inte fallet, faktiskt visar statistiken att de senaste 30 åren antalet kvinnor som har utomäktenskapliga affärer är ökat ständigt.

Inte bara har kvinnor som fuskar ökat, utan också åldern då kvinnor upplever sitt första utomäktenskapliga förhållande har minskat, faktiskt om på 60-talet det var främst fyrtiotalet som förrådde, idag i utomäktenskapligt dejtingsajter de besöks främst av ungdomar i tjugo- och trettiotalet, nygifta.

Till skillnad från män, som nästan alltid fuskar för sex, kvinnor ägnar sig åt utomäktenskapliga affärer på jakt efter inte bara fysisk utan också emotionell tillfredsställelse. Kvinnor letar inte bara efter lätt sex utan också en person att prata med.

Ofta fuskar de för att de känner sig ensamma och övergivna av en man som är för frånvarande eller av hämnd mot en otrogen partner. Slutligen är många andra otrogna hustrur eftersom de inte känner sig bekväma med att tillfredsställa vissa sexuella fantasier med sin partner och de letar efter någon som de kan uttrycka sig fritt och utan begränsningar med.

Ett annat faktum är att gifta kvinnor tenderar att fuska med andra gifta män, både av skäl för komfort, eftersom båda har familjens åtaganden att respektera, och därför möter vi med avseende på deras behov av tid och rum, och för att de föredrar att ha ett mer fristående förhållande och inte vill ha en man som kan äventyra deras deras officiella fackförening.

Men hur vet du om din fru bedrar dig?

Det finns några kvinnliga beteenden, vilket mycket sannolikt indikerar att din fru har en affär. Här är de:

* En plötslig förändring av utseendet och större vård av ditt fysiska utseende

* Han är sen för arbete eller andra skäl oftare än vanligt

* Klagar inte om hennes man tillbringar mycket tid hemifrån och inte med henne, tvärtom tvingar hon honom att gå ensam ut med vänner och kollegor

* Undvik att ha samlag och verka fysiskt avlägsen

* Hon verkar tveksam eller irriterad om du ber henne berätta hur hennes dag gick

* Hon är avundsjuk på sin telefon och vill inte att någon ska röra vid den

Alla dessa tecken, plötsligt på plats, indikerar att din fru förmodligen fuskar på dig.

Som nämnts fuskar kvinnor inte bara av fysiska skäl utan framför allt av emotionella skäl, så om du tror att din fru fuskar på dig, försök att förstå orsakerna som fick henne att göra det.

Hon känner sig antagligen ensam och försummad och vill ha mer uppmärksamhet från dig, och hon har redan gett dig signaler som du misslyckades med att förstå i tid.

Give a Comment