Bedrägeri och otrohet

Manligt och kvinnligt svek Vad är otrohet? Har du någonsin tänkt på det?

Enligt en nyligen genomförd onlineundersökning av 2600 ensamstående i åldrarna 18 till 59 som är registrerade på dejtingsajter på internet finns det påfallande skillnader mellan män och kvinnor i vad de anser vara otrogna.

svek

svek

För 89% av de tillfrågade, både män och kvinnor, att ha sex med en annan person, en eller flera gånger, anses vara ett svek. Intressant nog anser 2% av kvinnorna att det är mer allvarligt fusk att ha sex med en annan person en gång än att göra det flera gånger. Att kyssa en annan person passionerat anses vara förräderi för 82% av männen och kvinnorna totalt. I detalj anses kyssning bara vara otrohet av 75% av männen och av 90% av kvinnorna!

I en tid av teknisk framsteg är det uppenbarligen lättare att ha äventyr genom onlinechattar och dejtingsajter: både män och kvinnor är överens, i procent av 59%, än att flirta med en annan person online och utbyta heta meddelanden. är att betrakta som otrogen beteende. 30% av männen och 26% av kvinnorna anser att det är otrogen att gå till en strippklubb. Ett annat diskussionsämne är tittande på pornografi, som betraktas som ett förräderi av 35% av kvinnorna och endast 19% av männen.

Onanislutligen representerar det ett svek för 14% av männen och 21% av kvinnorna. Som förväntat visar resultaten av intervjun att en högre andel kvinnor bedömer dessa beteenden som ett svek än män, rättfärdigas enligt experter av biologiska skillnader och en dubbel standard som är svår att utrota i vårt samhälle.

Give a Comment