Låt oss säga det rakt på sak: inte alla letar efter livets stora kärlek, faktiskt många, oavsett om de redan är engagerade eller ensamstående, det gör liten skillnad, de är bara angelägna om att leva enstaka möten utan någon form av sentimentala konsekvenser, bara sex. Hur göra?

På rätt webbplatser, naturligtvis, och de av avslappnat dejtande är gjorda bara för dem: de är mötesplatser, där människor registrerar sig, som har samma mål, det vill sägatillfredsställa sina sexuella önskningar, inget mer. En framför allt, som omedelbart fångade vår uppmärksamhet, är Casual Club, använt av oss i flera dagar innan vi skrev den här recensionen.

Vi kommer att avslöja för dig om vi verkligen lyckats hitta en partner som är intresserad av ett rent sexmöte, under tiden vill vi bara börja med en liten övervägande med tanke på vår erfarenhet: lita på plattformar som Badoo, Meetic eller tinder kan vara lösningen, men inte alla kan hitta här en person som man kan dela med sig av enstaka äventyr: har du någonsin undrat varför?

Casual Club: platsen på Sky

Klicka på bilden för att registrera dig gratis på Casual Club

Svaret är enkelt: även om det finns miljontals abonnenter i dessa berömda portaler, de är inte födda för det specifika syftet med kön. Så då är andra webbplatser, som den ovan nämnda Casual Club, mycket mer effektiva just för att de är mer specifika: alla användare, som prenumererar, vet det mycket bra, de letar inte alls efter en vän eller själsfrände, utan helt enkelt av en partner som bara vill uppleva het sex.

Casual Club är en portal som omedelbart fascinerade oss både för sitt namn, som alla är ett program, och för dess presentation:

«Inte alla letar efter stor kärlek. Många letar helt enkelt efter ett äventyr utan komplikationer, ett spännande möte för att bryta parets rutin, en flirt att känna sig önskad«.

Rensa syftet, eller hur?

Detta är det första du måste komma ihåg och vårt viktigaste råd: om du uteslutande letar efter sex måste du prenumerera på dejtingsajter som bara är födda för detta ändamål, vilket omedelbart avslöjas i presentationen utan halva mått så att du kan t går fel.

Hur fungerar Casual Club?

Det första du ska veta är att du kan registrera dig anonymt på plattformen, som först beskriver din idealpartner (de enda uppgifterna som kommer att vara synliga för andra användare och som kommer att användas för matchningssystemet, är de som du själv tillhandahöll under registreringen, till exempel om du vill eller kvinna, hur gammal är du, etc.).

Webbplatsen är utrustad med ett matchningssystem som ger dig möjliga liknande partners med avseende på vad du letar efter. Du kan kontakta dem privat och omedelbart börja lära känna dem via meddelandetjänsten.

Vi måste säga att webbplatsen imponerade oss omedelbart och positivt: det är riktigt välorganiserat, faktiskt i avsnittet mina partners kan du omedelbart se de användare som är online och de som är mest kompatibla med din profil och en annan där du kan ändra din personliga information, det här är väldigt viktigt eftersom beroende på vad du berättar om dig själv samma sak också ändra matchningen, det vill säga kompatibiliteten mellan användarna.

Under liknande symbol kommer det att vara möjligt att se listan över favoritanvändare, medan den under ögat som har besökt din profil. Allt här, väldigt enkelt och intuitivt, en mycket förfinad och modern plattform. Vår röst i detta avseende är mer än positiv.

Hur mycket kostar Casual Club?

Vi kommer till den fråga som alla ställer och som vi kommer att svara på i detalj. Låt oss säga direkt att portalen är helt gratis för kvinnor, medan män måste välja mellan olika prenumerationsplaner, som börjar från:

-3 dagar, som ett testkort, för € 1

– 12 månaders plan till 35 € per månad (spara 40% på fullt pris)

– 6-månadersplan till 47 € (spara 20% på hela priset)

– 3 månaders plan för 59 €.

Som du kan se, desto mer abonnemangsplan förlängs desto lägre kostnad för månadsabonnemanget. Men vad inkluderar VIP-PASS?

  • Organisera spännande erotiska möten
  • Ta endast emot kontakter från garanterade partners
  • Utbyta foton med dina partners
  • Skriv meddelanden och dela dina fantasier
  • Svara på de partner som fascinerar dig mest.

Fungerar Casual Club?

Vi har nu kommit till den ödesdigra frågan, som alla väntar på svar på. Så låt oss anta att vi registrerade oss som både en kvinnlig och en manlig användare för att uppenbarligen förstå var våra möjligheter uppstod. Eftersom det är lätt att föreställa sig var vår medarbetare mycket mer framgångsrik när det gäller kvantitet: hon lade upp ett foto där bara en detalj av benen var synlig, men ändå rusade många för att ta reda på mer om henne.

Uppenbarligen, eftersom registreringen och alla funktioner på webbplatsen är gratis, var det möjligt att skämma bort, positivt utvärdera plattformen, särskilt för andra användares framgång och intresse för den.

Paradoxalt nog var vår medarbetares erfarenhet mycket mer intressant: han träffade några kvinnor (ungefär tre riktigt intresserade), men med var och en av dem föddes en mycket trevlig konversation, initialt inte för påträngande, men det var möjligt att prata om sex i fullständig frihet mellan människor som är öppna och ivriga efter nya äventyr.

Vi borde inte säga det (han kommer att förlåta oss), men vår medarbetare har beslutat att anmäla sig till ett abonnemang, för att inte ge upp denna möjlighet och driva kunskap till en högre nivå (telefonsamtal och sedan ett riktigt möte!) .

När en dejtingsajt, som Casual Club, fungerar beror det på det finns riktiga människor som animerar det och som registrerar sig för att de vet vad de ska träffa, de letar verkligen efter det!

Inget att säga, vår recension är helt positiv med avseende på plattformen, det finns allt du behöver, särskilt den kostnadsfria provperioden, så att du själv kan utvärdera kvaliteten på tjänsten.

Give a Comment