Chaturbate är en webbplats så enkel som den är effektiv: om du letar efter en portal för sex cam med nakna tjejer som gör allt och mer, då kan du inte låta bli att upptäcka den här plattformen, riktigt full av överraskningar.

Även om operationen är identisk med de andra måste du i verkligheten veta att Chaturbate är en av de webbplatser som först rensade användningen av webbkameror för att tillhandahålla privata och offentliga shower. Så om du är intresserad av «klassicism» inom denna sektor är det mycket troligt att sa webbplatsen kommer inte att göra dig besviken.

Så låt oss försöka hitta tillsammans vår Chaturbate-recension.

Vad är Chaturbate?

Chaturbate är en mycket klassisk webbplats för tjejer som onanerar och har levande sex på webbkameran: anslut bara till plattformens hemsida för att ta reda på det själv.

Redan från början kommer du faktiskt att kunna se en mycket lång lista över aktiva webbkameror i det ögonblicket: det tar väldigt lite för att hitta till och med mycket djupgående webbkameror, med program som är allt annat än triviala.

Föreställ dig att det till och med är möjligt att hitta flickor som är beroende av «sprutning» och «fontänen», även om du ofta måste betala för att kunna delta i dessa mycket speciella shower: det är inte ovanligt att hitta live och helt gratis.

När det gäller resten liknar Chaturbate i alla avseenden de andra levande webbsajtsidorna.

Hur fungerar Chaturbate?

Chaturbate fungerar på ett riktigt enkelt sätt: efter att ha bekräftat att du är 18 kommer du omedelbart att kunna komma åt listan över livekameror.

I praktiken är hela webbplatsen tillägnad detta avsnitt. Till skillnad från andra portaler av samma natur saknas här en sidmeny med kategorier: systemet som används av Chaturbate för att indexera webbkamerorna fungerar faktiskt med taggar (till exempel «#teen»).

Om du vill visa alla taggar klickar du bara på knappen ”Mer” längst upp till höger i samma textsträng som upptar de mest populära taggarna. Med det sagt finns det fortfarande en liten navigeringsmeny, precis ovanför taggmenyn. Här kan du välja mellan Alla, Kvinna, Man, Par och Trans.

Tänk också på att Chaturbate den finns på italienska, så webbplatsen är mycket bekvämare att använda.

Chaturbate: Den offentliga videochatten

Precis som med andra webbplatser ger Chaturbate dig möjlighet att få tillgång till massor av videochattar som tillhör offentliga webbkameror: Sammanfattningsvis tillåter varje tjej dig att interagera med henne via chatt och under tiden erbjuder hon dig en viss typ av show.

Vem som helst kan gå in i dessa webbkameror, eftersom de inte ens behöver öppna en profil. Inom dessa avsnitt, förutom livevideo och textchatt till höger om videon, hittar du en omfattande biografi om flickan i avsnittet nedan. De mer «professionella» camgirls använder det här avsnittet för att lägga till en slags prislista som innehåller deras specialiteter och kostnaden i tokens (tokens).

Detta innebär att du måste betala för att se en privat show. För att göra detta måste du nödvändigtvis registrera och köpa tokens. Bland andra alternativ kan du också begära «Cam 2 Cam», som låter dig aktivera din webbkamera och därmed bidra till den privata showen med flickan. Slutligen kan du också skicka tips i tokens.

Token och tips: hur fungerar de?

Chaturbate har en egenart som förmodligen gör det unikt: många tjejer, förutom att acceptera privata chatter mot en viss avgift, ställer också in ett antal tips som kan nås i offentliga chattar. När detta tokenummer nås, de ger en viss typ av show till alla.

Det är väldigt bekvämt eftersom, genom att göra denna typ av samling (eller vänta på att någon annan ska delta), du kan delta i mycket speciella shower, som i allmänhet endast erbjuds i privata chattar.

När det gäller i tecken, detta är virtuella tokens som fungerar som ett förhandlingschip på Chaturbate: du kan inte betala med riktiga dollar, men du måste konvertera dem först. Token-prislistan på Chaturbate ligger på nivån för andra branschplatser, därför ganska tillgänglig: för att ge dig ett exempel kostar 100 token-paketet cirka 10 dollar, medan 1000 token-paketet kostar cirka 65 dollar.

Naturligtvis har varje webbkamera tjej rätt att ställa in sitt eget pris, vilket därför kan variera.

Chaturbate: vår slutliga dom

Chaturbate är en av de bästa sajterna på nätet när det gäller tjejer som strippar och har webbkamerasex. Det har rimliga priser och ett otroligt utbud av gratis shower. Dessutom är det värd för en mängd olika kategorier och har ett stort antal anslutna webbkameror när som helst.

Fördelarna är dock många fler: genom att registrera kommer du att få tillgång till mer djupgående sökalternativ, medan vem som helst också kan utöka livevideor till helskärm. Dessutom är många cam flickprofiler värd för en samling av tidigare inspelade (betalda) videor.

Under våra tester fick vi möjlighet att bevittna en imponerande mängd mycket intensiva shower. Slutligen är flickornas kvalitet på högsta nivå.

Besök chaturbate-webbplatsen

chatrubate

chatrubate

Give a Comment