leva sexuella upplevelser av par det är en önskan som många skulle vilja uppfylla, men ofta vet man inte hur. Det finns faktiskt många olika sätt att träffa män, kvinnor eller par som är intresserade av denna spännande övning. En av de snabbaste och säkraste är att delta i en av flera swingers webbplatser aktiv i Italien.

Vi har beslutat att granska en särskilt, Par Swingers Club, som redan från namnet tycktes oss lova mer än bra: vi registrerade oss, vi deltog i det i mer än en vecka och i slutändan är detta vår rapport om ett äventyr, som det inte räcker att definiera «hett» .. .

Vi hittade sajten genom att sikta lite igenom sökmotorn och vi blev omedelbart imponerade av den här plattformen, som fördjupar dig direkt i Italienska swingers. Vi läser att det är det största italienska samfundet för swingers, utrustat med ett mycket effektivt söksystem tack vare vilket de kan organiseras verkliga möten, efter att ha valt rätt person eller personer.

Vad som är säkert är att om vi hade velat gå till dedikerade klubbar, skulle vi verkligen ha spenderat mer i form av pengar och tid; registreringen på en specialiserad webbplats har verkligen gjort det möjligt för oss att väva många olika relationer med den fördelen att vi också har utvidgat sökningen till andra städer i Italien. Men låt oss gå steg för steg och förklara i detalj hur det fungerar.

Hur CouplesScambisteClub fungerar

där registrering på webbplatsen är gratis: när du anger de första uppgifterna måste du ange om du är man, kvinna eller par och vad du letar efter, ange födelsedatum, ursprungsstad och e-postadress.

Efter att ha bekräftat registreringen projiceras du direkt i en värld av förförelse och erotik. Vi märkte genast bilderna av profilerna för de olika användarna, mycket tydliga, men vi tvivlade inte mycket påäktheten hos de olika profilerna, eftersom vi förstår mycket bra att de är amatörbilder har denna aspekt tillfredsställt oss och övertygat oss om att fortsätta på vår resa.

CouplesScambisteClub är den mest kända platsen i Italien för parbyten

Registreringssida på webbplatsen CouplesScambisteClub

Webbplatsen har en intern forskning verkligen väldigt bekvämt: en sidomeny låter dig faktiskt välja personer av ditt intresse baserat på sexuell läggning, region och, ännu djupare, staden. Du kan också filtrera dina sökningar genom att föredra att endast se användare med foton och som har varit online det senaste dygnet.

Med «bläddra» -verktyget kan du, sida efter sida, se profilerna för användare som är registrerade på plattformen och, återigen härifrån, också upptäcka, tack vare det interna matchningssystemet, de perfekta partnerna. Du kan ändra informationen under «Profil», där du kan ladda upp foton och berätta lite om dig själv, eller skicka «flirt» till de användare som intresserar dig mest.

Kort sagt, strukturellt sajten är väldigt lätt att navigera, det är väldigt komplett och låter dig omedelbart hitta det du letar efter: en man, en kvinna eller ett par, redo att börja på ett hett svängspel.

Vår recension

Vi lärde känna många människor som är intresserade av ett parutbyte, med några mycket engagerande konversationer föddes, vilket fick oss att upptäcka denna värld närmare: svängning känner ingen svartsjuka, det kan vara en parövning som bara önskas av båda, men den mest intressanta aspekten av allt är det i ett öppet par, som swingers, det är inte korrekt att tala om förräderi.

Du fuskar på en partner när du förnekar sanningen, ljuger om du vill ha en annan person, vilket händer varje dag, men om du tillsammans accepterar och delar möjligheten att lockas till någon annan, ändras allt, varför inte. ingenting är dolt längre.

Det är ingen tillfällighet att swingerpar sägs vara mer solida, just för att de har övervunnit även den största rädslan: svek.

Hur mycket kostar CouplesScambisteClub

CouplesScambisteClub: gratis registreringssida

Men låt oss gå tillbaka till webbplatsen. Allt väldigt intuitivt, med många intressanta funktioner, du känner riktiga människor, men låt oss komma till saken. Är Couples Swingers Club gratis?

Nej det är det inte, som är fallet med alla specialiserade dejtingsajter, från Tinder för att komma till Badoo, bara när det gäller swingers ska du gå till lämpliga klubbar, betala entréavgift, ta hand om utseendet och så vidare.

En webbplats har fördelen att den kan träffa intressanta människor bekvämt där du vill och att göra det under de tider som bedöms som mest lämpliga. För att inte tala om besparingarna jämfört med det om du besöker lokala eller specifika meniga. Så vi sa att kostnaderna är:

-1 månad för 24,99 €
– 3-månaders plan för 19,99 € (kostnaden är månadsvis med en besparing på 20%)
– 6 månaders plan för 14,99 månader (kostnaden är månadsvis med en besparing på 40%)

För dem som vill dra full nytta av alla funktioner på plattformen finns tjänsten “Lägg till VIP-alternativ” för endast 14,90 € per månad.

Men låt oss se i detalj alla funktioner:

– gör dig synlig för alla användare (endast VIP)
– njut av en prioriterad lista (endast VIP)
– kontakta både guld- och gratisanvändare (endast VIP)
– titta på mediegallerierna (prenumeration eller VIP-plan)
– se erotiska foton (prenumeration eller VIP-plan)
-använd alternativen för vår avancerade sökning (prenumeration eller VIP-plan)
-Chat online med webbkameran (prenumeration eller VIP-plan)
-använd vår textchatt (prenumeration eller VIP-plan)
– skicka, läsa och svara på ett obegränsat antal e-postmeddelanden (prenumerationsplan eller VIP).

FÖRDELAR
  • PRO: Kort sagt, efter att ha besökt webbplatsen Swinger Couples Club i flera dagar, kan vi säga att det med säkerhet att webbplatsen fungerar, att det låter dig träffa många intressanta människor, som du också kan organisera ett live-datum med.

NACKDELAR
  • Nackdelar: Den enda bristen är att inte åtminstone ha möjlighet att skicka åtminstone ett par gratis meddelanden om dagen, som händer med andra dejtingsajter. För resten, helt perfekt, att försöka.

Användarbetyg: 5 (1 röster)

Give a Comment