Det rättvisa könet med en vigselring på jakt efter utomäktenskapligt sex är en glädje för dem som vill organisera möten med gifta kvinnor och förverkliga den erotiska drömmen genom tiderna.

Ja, det kan inte förnekas: gifta kvinnor som söker sex är förbjudet för någon man (gift eller inte).

Engagerade kvinnor intrigerar inte bara charmen hos det förbjudna utan också önskan att utforska en ny kropp, en ny värld, ett sexuellt band som bara söker fysisk uppmärksamhet och vill vara fri från något engagemang. I grund och botten det perfekta utomäktenskapliga förhållandet.

Som alltid händer dock den varje typ av relation finns fördelar och nackdelar, det måste vägas på ett personligt sätt för att förstå om det verkligen är värt eller inte att närma sig en chatta för gifta och försök att vinna en.

Generellt sett vet vi svaret väl det är nästan alltid ett ja, för att du aldrig kan ge upp drömmar, men det är värt att ha en fullständig bild av allt.

Här är vad du hittar i vår tematiska fördjupningsstudie:

  • Gift kvinnor som letar efter sex – Var hittar du dem?
  • För att vi gillar dem så mycket
  • Fördelarna med att träffa gifta kvinnor
  • Nackdelarna med att träffa gifta kvinnor

Gift kvinnor som letar efter sex – Var hittar du dem?

Gift kvinnor har åtaganden hela dagen, särskilt om de har barn att ta hand om och ett jobb att klara av. Så det blir väldigt svårt att träffa dem i en bar mitt i veckan, och en familjevänlig pizzeria är inte precis det bästa för sexjakt.

Mycket enklare är dock delta i gifta chattrum, eller de webbplatser som specialiserat sig på dejting på nätet med personer som söker utomäktenskapliga affärer.

På webben finns det dussintals platser för att träffa gifta kvinnor, några mycket specifika, nisch som vi kan definiera dem, till exempel webbplatser med ryska gifta kvinnor eller för BDSM-älskare, andra mycket mer generiska.

Visst dock de är det perfekta stället att hitta engagerade kvinnor som tänker hitta en älskare för en fling eller till och med för några månader. Registrera dig bara och voila! en värld av möjligheter öppnar sig redo att utforskas och fångas!

Chatta med gifta kvinnor?

Att kunna hitta en bra chatt där gifta kvinnor som är intresserade av fusk i överflöd är faktiskt inte särskilt svårt. Även för de föredrar dem på grund av användarvänligheten: de kan chatta när som helst med en potentiell älskare, till och med stå i kö vid snabbköpet, på en lunchpaus på jobbet eller medan du förbereder middagen.

Vad du behöver kontrollera är att detta är en pålitlig och välbesökt webbplats. Hur vet du? Du kan kontrollera recensionerna på webben för andra användare som redan har provat det och under tiden registrera dig och börja använda de viktigaste gratisfunktionerna. På så sätt har du redan en bredare och mer fullständig översikt.

Vi har också förberett för dig a artikel tillägnad chattar för gifta par som italienarna föredrar, ta en titt.

Varför gillar vi dem så mycket?

Enligt viss statistik som publicerats av en populär datingsajt online, 68% av männen föredrar gifta kvinnor som älskare. Men varför?

Anledningarna kan vara de mest olika, och börja med det faktum att en tjej eller kvinna med en vigselring knappast kommer att göra några påståenden alls och absolut inte kommer att leta efter en stabil relation, med tanke på att hon redan har en. Därför talar vi om ett väldigt enkelt förhållande, där sex står i centrum för allt.

Dessutom har de en egen charm, märklig, praktiskt taget som en underbar kvinna, alltid engagerad i tusen saker, så vanliga i vardagen och så släppt i intimitet … och allt detta bidrar till att mata pojkarnas erotiska fantasier .

Å andra sidan är hela Italien fullt av ser gifta jungfrur som framgår av den här kartan över vårt land som belyser i rött de områden med den högsta tätheten av «horn».

Karta över svek i Italien

Fördelarna

Låt oss nu överväga vad de är fördelarna med att träffa en gift kvinna, eller varför du aldrig bör missa chansen att njuta av en hemlig affär med en vacker och flirtig mamma.

Ett förhållande baserat endast på sex

En kvinna som redan är gift söker inte ett stabilt förhållande, men han vill bara komma ur rutinen och träffa nya människor. Så var säker på att han aldrig kommer att be dig om födelsedags- eller jubileumsgåvor, romantiska middagar med levande ljus osv. Oavsett om du vill göra det är det en annan sak, men hon kommer inte att vara intresserad.

Allt han vill är att ha sex, en emotionell och fysisk frigöringsventil som du måste svara på med tillfredsställelse. Det är inte svårt, eller hur?

Redo för fantasi i sängen

Just därför att utomäktenskapligt sex är ett utlopp för henne kommer hon att vara mycket intresserad av att hänge sig åt mer än bara en sexuell fantasi. Ofta med din man kan du bli hämmad i vissa önskemål och / eller situationer, eller, något ganska vanligt, det finns inte längre mycket intimitet som ett par.

Dessa (och kanske andra) skäl driver den otrogna hustrun att vilja upptäcka eller återupptäcka sin egen sexualitet och sensualitet, och tar också chansen att prova något nytt som analsex eller BDSM.

Hur som helst, alla gifta kvinnor som fuskar har inga hämningar i sängen och de är verkligen, verkligen spektakulära!

Diskretion

Just för att hon är engagerad, hon kommer att vara mycket försiktig så att hon inte upptäcks av sin man eller av andra att se en annan man än hennes man. Högst kan hon anförtro det till någon pålitlig vän, men ingenting mer.

En otrogen fru är särskilt försiktig med att sätta in alla otrogna möten felfritt, för att radera kronologier och meddelanden som kan få henne att fånga.

Du måste naturligtvis hålla jämna steg med henne, men vara säker på att hennes organisation kommer att vara superprecis just för att hon inte vill ha några problem.

Rapportera med lite kostnad

Det är en ganska uppenbar konsekvens, men att hålla åtskillnaden och förhållandet utanför äktenskapet dolt innebär utgifter som är lika med noll euro. I slutändan är allt du behöver betala för hotellrummet där du träffas.

Lunch och middag på trendiga platser krävs inte, inte heller gåvor eller något annat som kan äventyra ens hemlighet. Bland annat hur man kan rättfärdiga en bukett blommor eller ett nytt par örhängen med sin man?

Naturligtvis förändras musiken när du lyckas skära ut en natt eller en hel helg med den valda, men här är vi redan i en annan och potentiellt sällsynt händelse.

Spänningen i det förbjudna

I själva verket kan denna fördel också representera ett tveeggat svärd, varför vi kommer att inkludera det både bland fördelar och nackdelar.

Faktum är att om å ena sidan alltid finns en oro för att mannen kan fånga dig tillsammans, å andra sidan finns det spänningen i det förbjudna som matar lust och passion exponentiellt. En god och ond cirkel på samma gång, vilket gör gifta kvinnor som letar efter sex ännu mer busiga och oemotståndliga.

Lär dig av hennes erfarenhet

Speciellt om du är väldigt ung kan du lära dig mycket av att träffa gifta kvinnor. Rollen som den sexiga läraren är mycket lämplig för manliga sexuella fantasier och det är verkligen kul att lära sig på det här sättet …

Du kan låta dig instrueras och tillfredsställa hans önskningar, lyda som en slav eller låta dig förföras av en berättelse där huvudpersonen bara är du. Det kommer alltid att vara ett spännande spel.

Nackdelarna

Nackdelen är alltid där och följaktligen är det ingen brist nackdelarna med att träffa gifta kvinnor.

Generellt sett är detta problem som är vanliga vid de flesta hemliga möten: om du är motiverad att fortsätta finns det därför ingen historia eller rädsla som håller!

Fångas av sin man

När du lägger dig med gifta kvinnor som fuskar, vet du att det på den andra sidan alltid finns en man som kan fånga oss. Men det här är typiskt för alla förhållanden utanför äktenskapet och du vet vad du kommer att stöta på direkt.

Men vill du sätta spänningen i det förbjudna?

I vilket fall som helst, just för att hon är upptagen kommer hon att vara mycket försiktig och reserverad och du bör bete på samma sätt om du inte vill riskera att det kommer till sin man och slås med honom.

Skuldkänslor

Även dessa är typiska för alla hemliga förhållanden. De kan komma från både honom och henne, men de är verkligen inaktiverande för ett sådant förhållande och riskerar att få stor inverkan på kön.

Om detta händer bör du kanske eller bör granska din ståndpunkt i ärendet.

Naturligtvis, om hon är den som har skuldkänslor och inte kommer överens med det, kan du alltid bestämma dig för att gå längre och aldrig träffas igen. Världen är full av tjejer och kvinnor som vill fuska sina män!

Bli kär i din älskare

En annan typisk händelse, som händer särskilt om förhållandet har varat en tid. Om hon är den som har blivit kär och du inte ger dig, är den enda lösningen att aldrig träffa dig igen för att inte riskera att komplicera saker ytterligare.

Om det är tvärtom, istället, var ärlig och erkänn din kärlek för henne: det är inte nödvändigtvis okej, men det är dåligt, du kan alltid trösta dig med en annan kvinna och inte hänga och vänta på att hon ska ändra sig och lämna sin man till dig. .

Give a Comment