Även om många inte förstår orsakerna som driver så många män att söka möten med transsexuella, kan vi i stort sett bekräfta att det är en överväldigande verklighet.

Jag har själv flera heterosexuella vänner som inte döljer att de har haft sex liason med transex ofta legosoldater och ibland mycket sällan oprofessionellt.

Problemet som sedan exponerades för mig inte bara av dessa människor utan av många läsare av den här bloggen som handlar om dejtingsajter är just det att inte veta var man ska träffa transsexuella utanför den vanliga prostitutionsringen eller webbplatser och anslagstavlor där annonser publiceras som är inriktade på legosoldat.

Frågan uppstår då, hur kan du hitta en transperson för en riktig kärlekshistoria?

Svaret är inte så svårt för dem som umgås i online-världen. Idag finns det flera specialiserade webbplatser som erbjuder möjlighet att komma i kontakt med trans som förföriskt letar efter en själsfrände.

Några av dessa platser härrör från utländska portaler som därför ofta besöks av icke-italienska medlemmar medan andra Incontri-Trans.com som är en webbplats som har alla våra egna medlemmar.

Eftersom ämnet var av särskilt intresse för dig ville vi registrera oss och se vem som deltar i det och om det finns en verklig chans att ha en affär med en stilig transsexuell av de riktiga.

Vi skapade sedan en profil på webbplatsen Dating-Trans.com från heterosexuell på jakt och vi började skicka flera meddelanden till dem som särskilt lockade oss och väntade på svar.

Efter ungefär en vecka med sporadisk närvaro vi återhämtade oss 3 väldigt trevliga transex-telefonnummer som vi sedan inte träffade live eftersom det bara var ett test.

Vad vi kan säga oss själva är att hon därför med ett minimum av engagemang och närvaro kan upptäcka att hon inte är en legosoldat bland transpersoner, men letar efter en kärlek som alla andra.

Våra rekommendationer angående din inställning i en shemale-chatt de är enkla men effektiva och vi listar dem så att du kan värdesätta dem om du bestämmer dig för att ge dig in i denna spännande värld-

Chatta med trans: vad man ska säga och vad man inte ska säga

När du närmar dig en transapp eller chatt rekommenderar vi att du följer dessa tips som gör ditt liv enklare och det mest eleganta och effektiva tillvägagångssättet:

  1. Var inte vulgär och frispråkig
  2. Fråga aldrig om personen du chattar med är opererad eller inte, om det behövs, kommer hon att berätta själv innan ett möte.
  3. Fråga inte vad «mannen» heter, det är väldigt oförskämt och det är en del av dem som de föredrar att glömma
  4. När du organiserar det första mötet gör det och behandla henne som om hon var en kvinna, om du också skulle ge henne några blommor
  5. Fråga inte hur stort hennes sexuella organ är och var hon fick sina bröst
  6. Fråga inte henne om hon är en legosoldat, hon antar att hon på dessa dejtingsajter går efter en berättelse eller har gratis sex.
  7. Om hon är utlänning, till exempel brasiliansk, ställ henne frågor om sitt land så att hon känner sig lugn
  8. Fråga inte varför hon är på den här chatten, hon registrerade sig av samma anledning som du, för att träffa någon
  9. Prata inte om ditt ex, detta gäller alltid för transsexuella och kvinnor!

Väl sagt att vi önskar att du ska ha kul i fullständig säkerhet och om du har några frågor eller nyfikenheter om transchattar, skriv en kommentar så svarar vi dig med stort nöje.

Give a Comment