Låt oss prata om återkommande sexuella fantasier, de som väcker tankar av män och kvinnor, som att leta efter onlinesex med en främling på en webbplats enstaka möten det kan göra livet som ett par mer spännande, men oftast erkänner de inte av rädsla för att bli felbedömda av sin partner eller av rädsla för att förhållandet kan förändras. Men är det verkligen så? Låt oss se i detalj vad som är de vanligaste fantasierna för kvinnor, män och inom ett par.

De vanligaste sexuella fantasierna för kvinnor

1) Denna fantasi berör framför allt de kvinnor, som i allmänhet alltid har kontroll över allt, familjen, arbetet och, om du vill, som också hanterar vänskap. I dessa fall domineras det är ett sätt att bli av med denna roll och låta dig gå in i armarna på en självsäker man, som tar dem utan ifs och buts.

2) kvinnlig onani det är en mycket intim handling, av djup självkännedom, som många kvinnor gömmer sig ur kultur eller enkel förlägenhet. Låt din partner se dig samtidigt som det når nöjetoppet är det kanske det mest erotiska sättet för en kvinna att visa vad hon egentligen är, att svika sitt försvar och samtidigt väcka sig att se sin partner bli galen av nöje framför scenen.

3) Att ha sex utomhus det är bland de vanligaste fantasierna bland kvinnor, troligtvis för att det är kopplat till en annan fantasi, som är den mest spännande att riskera att ses av någon medan han är mitt i en passionerad sexuell relation. Att behöva göra det snabbt på en «förbjuden» plats ökar spänningen.

4) Att förföras av en mäktig man ökar kvinnans självkänsla, får henne att känna sig mycket önskad och kapabel att erövra alla representanter för det manliga könet. I verkligheten innebär det att glädja en viktig personlighet inom en viss sektor att kvinnan, föremålet för hans önskan, också blir mer självsäker och av den anledningen också kommer att börja ta hand om hennes utseende mycket mer. fysisk.

5) Att ha sex med en annan kvinna det är förvisso den vanligaste fantasin men samtidigt den mest dolda från det rättvisa könet. Detta händer eftersom det ofta är en mycket nära person, en vän, en kollega, en granne som väcker uppmärksamhet.

De vanligaste sexuella fantasierna för män

förförelsesscen mellan man och kvinna

1)Män älskar att känna sig önskade utan att tänka för mycket på var, hur eller när. Att se att en kvinna inte kan hålla tillbaka passionen och bli kyssad eller rörd även på osannolika platser är verkligen en av de vanligaste manliga fantasierna. Den vågade, upphetsade, ivriga kvinnan, vem skulle inte vilja ha honom?

2) Att ha sex med en äldre kvinna det är en annan manlig dröm. Anledningen? Mycket enkelt: en äldre kvinna, en milf eller en puma, vet vad hon vill, hon känner till sin kropp och hon vet väl hur man ska tillfredsställa en man. Han älskar att känna sig offer för ett passionerat nöje, där det är kvinnan som leder spelet. Kort sagt, ju mer självsäker du är på dig själv och din kvinnlighet, desto mer kultiverar en man gränslösa sexuella fantasier.

3) De erotiska spelen, oavsett om det är handbojor, piskor eller vibratorer, de är bara instrument av nöje, som dock kan tillåta fly från tristess och rutin även i parförhållandet. Mannen kanske vill använda dem exakt för att krydda förhållandet: var försiktig, men låt honom aldrig känna sig försvagad!

4) Oralsex, den okända! Inte alla kvinnor gillar att göra det, men det gör bokstavligen män galna. Att göra det i bilen, i badrummet på en restaurang eller någon annanstans än det klassiska sovrummet, men framför allt att göra det med uppfinningsrikedom, det vill säga utan att han behöver fråga, är kanske den mest återkommande manliga fantasin.

5) Att ha sex med våld (men, se upp, vi menar absolut inte odelat eller påtvingat våld), det är det som uppmuntrar män mest, eftersom det får dem att känna sig manliga. Att ta sin kvinna med passion betyder att visa henne all din önskan efter henne.

6) Att ha sex med en trans det är en av de mest återkommande fantasierna bland män och ofta inte erkänt. Det kommer från den djupa instinkten att upptäcka en kropp som varken är helt feminin eller helt maskulin. Oklarhet väcker tankar och sinnen.

Vi har listat vad som är de mest återkommande fantasierna för män, kvinnor och i parets liv, som kanske, varför inte, också kan betraktas som råd för att förbereda sitt sexuella liv. Men kom ihåg: spelet måste involvera båda sidor, annars hejdå nöje!

De vanligaste sexuella fantasierna i ett par

1)Har en trekant, sedan ha sex med en annan man eller en annan kvinna, för att lära känna varandra bättre och förstärka nöjet. Uppenbarligen anser de som kommer till denna praxis att de har nått en mycket hög grad av delaktighet med sin partner, så att det att ha en person som delar intimiteten absolut inte påverkar deras förhållande.

2) Det är inte nödvändigtvis mannen a dominera och kvinnan att skicka in kan spelet också innehålla ett rollbyte. I verkligheten, oavsett vem som utövar det, är det kontrollen som väcker och samtidigt önskan att tillfredsställa varje infall. Och det är just under underkastelse att full kontroll över situationen bibehålls, eftersom den undergivna har all uppmärksamhet från dominatorn och också det enorma nöjet att vara andras nöje.

3) Att se din partner ha sex med någon annan betyder, för dem som observerar (mannen och kvinnan som är) scenen, säkerheten att ha partnerns sinne och hjärta, medan den senare är involverad i det faktiska fysiska förhållandet. Spänningen ligger i att föra paret tillbaka till sitt ursprung, när de fortfarande var i erövringsfasen och inte alls «äger» den andra. För många är voyeurism en perversion, för andra en känsla av att vara ansvarig eller tvärtom hjälplös: båda orsakar enormt mentalt och fysiskt nöje.

4) Skjut en sexig tejp, vem har inte gjort det, har inte velat eller någonsin försökt? I det här fallet kan det vara ett väldigt spännande erotiskt spel, inte så mycket för idén att träffa varandra, men samtidigt göra det, att vara huvudpersonerna i ett helt privat innehåll (så var försiktig med vem du ska göra det). . Återhämta sig under samlag med mobiltelefonen är ett sätt att öka nöjet i de stunder av ren passion.

5) Gör det med en främling det handlar inte så mycket om paret, men det är säkert både en manlig och en feminin fantasi. Att släppa taget helt med en person, som aldrig har sett dig själv tidigare, ökar spänningen, för du är fri att kunna visa sexuellt vem du verkligen är utan hämningar men upplever en helt tillfällig medverkan.

Give a Comment