Du vet vem du är, eller hur? (eller åtminstone tror du att du är!) … ung i kroppen eller åtminstone i själen och sexuellt äventyrlig, full av lust att utforska okända sexuella världar och uppleva sex med mogen kvinna som har mer erfarenhet än du …

Italienska mogna kvinnor underbara och roliga

den italienska mogna

den italienska mogna

Och för dem som har mer «livserfarenhet» än möten med italienska mogna kvinnor (ja, italienska kvinnor är attraktiva både när de är unga men särskilt när de är mogna, det är bättre att upprepa det) är det alltid ett underbart äventyr om det varar en timme eller hela år.

Sedan när en man och en kvinna träffas för att upptäcka deras respektive mysterier (låt oss kalla dem det) erbjuder jag att ge dig råd om hur man kan erövra en mogen italiensk kvinna för att underlätta dessa vackra «sexuella förbund».

Att närma sig italienska mogna kvinnor offentligt kan bli ganska komplicerat eftersom det finns en hög möjlighet att göra ett dåligt intryck och missförstå några meddelanden (jag tror inte att du skulle vilja bli slagen i en stormarknad av en charmig 40-åring) så låt oss anta Att denmötet äger rum online.

Den ursprungliga anonymiteten som gör att vi kan närma oss italienska mogna online ger oss frihet att ta några risker utan pinsamhet att träffas ansikte mot ansikte. Låt oss se tipsen:

1 Vet vem du försöker erövra

sexig mogen

sexig mogen

Om du inte tänker etablera ett varaktigt förhållande, är det första du måste förstå om vår mogna italienska har barn och framför allt om hon fortfarande vill ha dem (eller om hon kan få dem men för detta bara titta på deras ålder), om de har redan kan du gå tyst för att etablera ditt «tillfälliga» förhållande mellan sexuell vänskap. Du kommer inte att ha några komplikationer alls.

2 Begränsa dig inte till par som anger att de vill ha en stabil relation

(vanligtvis i profilen) medan du bara vill tillbringa en lycklig natt.

Kvinnor skriver alltid så här … särskilt mogna kvinnor.

3 Behandla dem inte annorlunda än vad du skulle göra med dina kamrater

de skulle drabbas dödligt, uppenbarligen inte nämner ålder om det inte görs av detsamma.

4 Prata med oss ​​prata direkt

(minst en dag!) och en underbar värld öppnas för dig …den italienska mogna!

Give a Comment