Fuckbook vad det är

Fuckbook Italien är en dejtingsajt för alla som vill tillfredsställa sina mest dolda sexuella önskningar. Plattformen, som är öppen för alla män och kvinnor i åldern, erbjuder gratis registrering.

När du har angett grundläggande information, till exempel vad du letar efter, om du är en homosexuell eller heteroseksuell partner (även om du är ett par), ålder, e-post (absolut konfidentiellt och därför inte syns för andra prenumeranter), måste du välj användarnamnet och bekräfta aktiviteten för den nya profilen genom att klicka på länken som skickas till din e-post.

Fuckbook Italien är den lokala versionen av denna fantastiska amerikanska portal, som har en grupp på över 5 miljoner människor.

Hur fungerar det

Vid denna tidpunkt har du full tillgång till webbplatsen Italienska Fuckbook. Visst är det första som slår dig att det är lätt att använda huvudfunktionerna, som alla syns i en utfällbar meny:

  • flödet, för att upptäcka andra användares profiler;
  • sökning och visning av registrerade användare (det är möjligt att geolokalisera det och därför endast se profilerna för de som är närmast, även med hjälp av ett internt filter som visar nya prenumeranter, de som har ett fotoalbum, etc.);
  • matchningar, dvs. kompatibilitetsverktyget, som, baserat på plattformens interna algoritm, visar profilerna för de mest liknande användarna, som kan läggas till i sitt nätverk av kontakter och med vilka man kan börja utbyta meddelanden eller gåvor;
  • livekammen, dvs fuckbook-show, som låter dig se sexuella föreställningar för pojkar och tjejer, vars föreställningar väljs utifrån referenskategorin.

jävla bok hur det fungerar

Hur mycket

Registrering är gratis och låter dig skapa en profil, ladda upp foton, hitta intresserade partner genom att geolokalisera sökningen, så de grundläggande tjänsterna är gratis. Prenumerationen innehåller dock en serie ytterligare funktioner som gör att du kan använda plattformen till fullo och som är:

  • obegränsade meddelanden och presenter;
  • Premium- och Karma Boost-märken;
  • Ingen reklam;
  • alltid svara på medlemmar.

Det finns två prenumerationslösningar: den första är den mest populära, kostnaden är månadsvis och är lika med 29,95 €, som debiteras var 30: e dag. den andra motsvarar en kvartalsplan vars kostnad, var 90: e dag, är 14,95 euro.

Kom ihåg att Fuckbook är helt gratis för kvinnor.

OFFICIELL FUCKBOOK-WEBBPLATS

Fuckbook recensioner

Låt oss börja med att säga att plattformen har ett riktigt inbjudande namn som påminner om det berömda sociala nätverket Facebook: helt enkelt genom att ersätta två bokstäver har syftet varit helt undergrävt, så istället för att umgås med din vänkrets, dela inlägg, bilder och videor av kattungar ger Fuckbook istället möjligheten att träffa människor, som älskar sex och med vilka man kan dela heta upplevelser.

Webbplatsen är väldigt lätt att navigera och allt fokuserar på personliga bilder, som läggs ut på din vägg och kan kommenteras av andra användare, precis som med Facebook. Naturligtvis kan du utbyta meddelanden, foton och presenter för att göra uppvaktningen mer tydlig.

Plattformen, genom att sammanföra användare från alla länder, har en uppenbar gräns: chattverktyget kan faktiskt involvera människor väldigt långt borta, även från andra sidan världen, så vi blir ofta överväldigade av meddelanden i okänt språk. Endast med det interna sökverktyget är det möjligt att se profilerna för dina nära, göra konversationen mer engagerande och kanske till och med organisera ett live-möte.

Tillägget av ett internt filter som kan aktiveras och avaktiveras genom val, vilket begränsar kontakter till ens nationalitet, skulle säkert vara mycket bekvämt för användare, särskilt för dem som inte talar engelska eller andra språk.

Allt som allt kan man dock säga att plattformen uppfyller sin uppgift: att leka med helt främlingar, att visa sig i sexuellt drivna bilder och att ha kul att förföra och förföras utan någon form av hämning.

Kort sagt kan vi säga det Fuckbook fungerar, vi granskade det faktiskt först efter att ha testat det i flera dagar: redan några ögonblick efter registrering, infogade ett foto där endast munnen på en av våra medarbetare visades, fick vi många kontakter, alla intresserade av att utbyta foton eller starta ett videosamtal på Skype för ett riktigt sexty-datum.

Användarna är därför helt riktiga, bevisar det faktum att vi med vissa bytte ut fler och fler bilder och inledde en kort konversation för att förstå vad som fick dem att registrera sig på plattformen: naturligtvis levde sex utan gränser, men framför allt visade sig för som det är och ge deras förvrängningar fria tyglar.

Fuckbook är definitivt värt att prova.

Give a Comment