Ja, jag är en homosexuell man…Mitt namn är Mauro (namnet är uppenbarligen fiktivt) Jag är 32 år och jag har bott i ett stort populärt distrikt i Milano i ungefär tio år och trots att jag var en gay förklarade och jag skulle säga stolt över min situation jag har enorma svårigheter att träffa homosexuella manliga partners.

Ändå bor vi i en storstad och 2014 är det möjligt att det fortfarande är så svårt för en homosexuell man att leva sin sexualitet fritt och ha gay dejting? Tydligen ja.

gay dating

gay dating

Låt oss inse idag att det är svårt att närma sig en heterosexuell man (kvinnor drar åtminstone så att några raka vänner säger till mig) än mindre för en homosexuell eller lesbisk att de är.

Jag trodde «Jag går till specialiserade gay dejting klubbar«… Jag trodde att det var ett vinnande drag men med rätta hittade jag sex för en natt och borta och med situationer av hallucinerande elendighet !!!

Jag försökte närma mig på gatan (även i snabbköpet och på bio eller i kö på postkontoret) med tillit till mina Gay RADAR som misslyckades eländigt hela tiden och fick mig att se dum ut som du kan föreställa dig.

Vad jag ska göra då sa jag till mig själv … låt oss prova internet just nu! och i den ordning jag gjorde:

Gayannonser

Jag har hittat flera webbplatser för gayannonser, ja, många av dessa webbplatser för homosexuella och lesbiska annonser kan du registrera dig och kontakta den som lämnade din annons (vanligtvis med ett telefonnummer).

Jag skrev ett dussin e-postmeddelanden … ingenting … bara ett svar från en gift man som jag inte riktigt förstod om han tror att han är gay eller verkligen är och som till slut fick mig att slösa bara tid (jag var tvungen att förstå omedelbart vet jag) .

Så jag försökte ringa min mobiltelefon (om du gör det, dölj numret) och jag kände mig frågad om en gåva för att göra det här eller det … tänk dig besvikelsen att de är praktiskt taget homosexuella eskorter!

gay dating

Gay chattar

Dessa är redan roligare .. välj ett nicknamn (smeknamnet du använder för att kommunicera) gå in i chatten och du kan prata med vem du vill, nästan samma som ovan … Jag pratade pratade men när det var dags att träffas ..alla upplöst som dimma i solen.

För att säga sanningen träffade jag en kille och det slutade än en gång med att jag inte vet om jag kan skriva det och om de kommer att publicera det för mig .. en jävla och gå.

Det är inte det som intresserar mig i en gay-date. Åtminstone inte alltid! åtminstone en vänskap menar jag inte en kärlek …

Gay dejtingsajter och appar

Dessa fungerar ganska bra vi har bland de riktiga webbplatserna Gay dating Italien medan bland apparna finns Grinder den mest kända men också Manhunt och gayversionen av OkCupid och Scruff.

Jag spenderade något för att prenumerera på pengar och kan bekräfta att jag fick mer än en spindel ur hålet 🙂

Varför skrev jag det här e-postmeddelandet? på grund av dessa tre bara en av men gav möjlighet att träffa tre personer under en månad av chatt, en har stannat kvar i mitt hjärta och för tillfället kan jag säga det … ja, jag säger inte att något är vidskepligt!

E-post mottagen: 2018-04-18

Give a Comment