Denna artikel är inte avsedd att vara en bara en lista över tekniker och göra och inte göra beteendepunkter för att få en flicka känd på en dejtingsajt, men hon kommer att förklara exakt hur man uppför sig för din första chatt på dejtingsajten du väljer är en rolig upplevelse och framför allt tar det dig att gå längre och lära känna din partner live.

Låt oss börja våra tips om hur du får en tjej online

Profilen på en online dejtingsajt

Att lägga in foton och beskrivningar i din profil är en självklarhet och nästan obligatorisk, du måste förutom om du är registrerad på en dejtingsajt för upptagna människor när du också kan undvika att infoga dem, lägger nästan alla inte sina bilder av uppenbara skäl.

hur man får en tjej

Istället, som vi sa på webbplatser för singlar och liknande, är det absolut nödvändigt att ställa in din virtuella profil väl för att säkerställa att andra besökare på webbplatsen uppmuntras att kontakta dig. Hur gör man i praktiken?

Infoga realistiska självbeskrivningar! vill du få en tjej? så förr eller senare förhoppningsvis förr kommer du att träffa henne live och då är det värdelöst verkligen mycket obekvämt att spela på överraskningseffekten … beskriv dig själv temperamentellt, berätta för dina passioner och visa dig själv som du är och du går till det första mötet lugnt och lugnt.

Ingen fila dig?

Till och med efter att ha gjort allt detta står ingen av sajterna i linje med dig? svarar ingen dig eller efter ett tag pratar de inte längre med dig? så hur man kan erövra dessa kvinnor om jag inte kan prata med dem?

Det kommer att finnas en anledning … låt oss se igenom ett exempel hur man bäst går till kvinnan som är registrerad på dejtingsidan.

Starta chatten genom att presentera dig själv, ”Hej, jag är mister x från Milano, jag är 36, jag skulle vilja chatta med dig. vad säger du? «

Här är detta ett trevligt sätt (från vilket du kan ta olika variationer) att bryta isen och även lämna en fråga till partnern för att locka dem att svara. Undvik absolut bara hej eller sexuella raser om din storlek, de fungerar inte.

erövra tjejen

erövra tjejen

Efter de första svaren, gör inte en tät utfrågning och be inte om bröstmätningar etc. en kvinna tycker inte om henne, chattpartnern måste känna att hon kan lita på dig. Var balanserad inte tung.

Om diskussionen fastnar måste du vara den som ska återuppta konversationen, var inte tyst när chatten är tom!

Efter att ha pratat trevligt i chatten, fråga henne artigt om hon vill att höra i telefonen och ge henne ditt nummer, kanske låta henne ringa dig med l‘anonym för första gången är det viktigt att din röst hörs av den du möter, den överför förtroende och rösten säger många saker.

Du kommer att se att det kommer att fungera, uppenbarligen en gång hört i telefon vägen är helt nedförsbacke förutom fall av sensationella fel (som att plötsligt prata om sex i en diskussion om något annat).

För att avsluta ett sista råd, kom ihåg att kvinnor alltid måste respekteras 😉 Ha kul!

Give a Comment