Inte alla älskar singelns galna liv. Många, väldigt många, är engagerade i att hitta en pojkvän eller flickvän för att bli gravid, någon att dela livet med. Ett romantiskt val, som är och förblir målet för många.

Men hur hittar man en tjej? Hur letar jag efter en flickvän? Och framför allt är dejtingchattar användbara för att hitta sann kärlek? Vi kommer att besvara dessa och andra frågor i vår djupgående analys idag och prata om:

 • 6 rör sig för att hitta själen tvilling-
 • online dating för singlar, hur fungerar de?
 • hur man beter sig i chatt för att hitta kärlek
 • för- och nackdelar med online-kärlek
 • statistiken för dem som letar efter (och hittat) en själsfrände online

Hur man hittar en själsfrände i sex steg

Sökandet efter kärlek, om det tas på rätt sätt, kan också vara roligt och involverar naturligtvis dig i dynamik och äventyr som du inte ens kan förvänta dig. Naturligtvis kan det ta kortare eller längre tid att hitta din själsfrände och därför är det värt att bli upptagen direkt och inte vänta på att någon ska knacka på din dörr: action, herrar!

Så det första steget är att rulla upp ärmarna. Och då? Här är 6 idiotsäkra drag som kommer att ansluta dig till din själsfrände.

1 Stå inte still vid fönstret: action!

Vi har redan sagt, ok. Men det är bra att upprepa detta koncept mer exakt. Att möta ditt livs kärlek om du sitter i soffan och tittar på TV-serier är praktiskt taget utopiskt. Få ut det mesta av dina dagar, lev dem intensivt: skaffa dig alltid nya vänner, anmäl dig till en dejtingsajt för att leta efter en själsfrände som Hitta love.com, gå till gymmet, gå ut med kollegor. Oavsett vilken handling som är, kort sagt!

Världen vänder, men du måste flytta som en huvudperson om du vill att din del ska vara där eller så måste du vara nöjd med att vara den som klistrar in broschyrerna från andras filmer. Är det vad du vill ha?

2 Försumma inte ditt fysiska utseende

Ögat vill alltid ha sin del. Naturligtvis är det omöjligt att tänka på att bli alla supercoola och supermodeller och, om du vill, också ganska irrationell. Istället är det du kan göra att fokusera på dina estetiska egenskaper och förbättra dem. Smink, hår, kläder är väsentliga för att du ska kunna göra dig trevlig och förförisk, så ja till några sessioner i frisören – eller hos frisören – och mer shopping.

Om du inte vet hur du värdesätter dig, be en mer praktisk vän om hjälp och låt oss ge dig råd. Tänk också om det finns många skönhetssalonger som erbjuder gratis konsultationer för att förnya och / eller förbättra ditt utseende, från hår till smink till eventuella behandlingar som ska göras.

Naturligtvis är sport också viktigt eftersom det hjälper dig att inte bara må bra, utan att hålla dig i form och ha en sexig kropp.

3 Gör dig mer tillgänglig

Mycket ofta är det rädslan för att ändra sina vanor som inte tillåter att engagera sig. Andra är å andra sidan övertygade och tror att de är helt oberoende och inte behöver någon bredvid dem, medan de i hemlighet inte vill ha något annat än någon att älska.

Att göra dig mer tillgänglig för ödet och de möjligheter som detta medför är grundläggande. Därför, du måste gå bortom din komfortzon och öppna dig för världen. För att göra detta är det inte nödvändigt att gå ut varje natt utan att vara upptagen med en positiv och nyfiken anda.

I det här sammanhanget, Internet föreslås som ett mycket giltigt alternativ tack vare dess chattar för att hitta kärlek, tematiska dejtingsajter där medlemmar är människor som, precis som du, strävar efter allvarliga möten och tänker känna någon att älska för alltid.

4 Förvänta dig inte månen i brunnen

Stanna och tänk ett ögonblick: en av orsakerna som hindrar dig från att hitta en pojkvän eller flickvän är för att du har för höga förväntningar? Troligt. Det är praktiskt taget omöjligt att en enskild person kan ha alla de egenskaper du vill ha, både fysiska och karaktär, du förväntar dig. Och även om det fanns, är det ganska troligt att du kan hitta någon form av fel i det.

Det är aldrig tillrådligt att vara nöjd, men det är också en bra idé att hålla fötterna på marken och vara realistiska. Och viktigast av allt, låt inte Prince Charmings fördomar begränsa din kunskap om andra människor. Med detta i åtanke, låt oss återgå till punkt 3 i denna vademecum, nämligen att vara och göra sig tillgänglig för den andra, men också till de möjligheter som ödet erbjuder oss.

5 Lär dig konsten att kommunicera

Blyghet och att vara brysk är två extrema karaktärspoler men tro mig, de som är sällskapliga vet inte nödvändigtvis hur man kommunicerar på rätt sätt. I vilken mening går kommunikation som syftar till förförelse mycket längre än bara «Hej hur mår du? Jag är XY«, Men överväger en serie ord och attityder som utlöser en fjäder i de framför dig, fångar hans uppmärksamhet.

Därför är det viktigt att kunna förmedla en del av dig själv som är självsäker och beslutsam, förtrollande och sexig, trevlig när det måste och ofta kul. Säger du att det är omöjligt? Kanske för någon ja, kanske för de mer blyga och besvärliga, men inget som inte kan lösas med lite studier och övning. Att läsa några böcker eller bloggar om konsten att förföra är redan ett första och viktigt steg för att kunna förbättra din kommunikation: bara begå och experimentera i fält!

Situationen är annorlunda för dem som surfar vidare webbplatser för att träffa din själsfrände. Här, lyckligtvis, helheten är mycket mer strömlinjeformad och även om kommunikation förblir viktig är det verkligen enklare och mer omedelbart att övervinna vissa tveksamheter typiska för ansikte mot ansikte. Således kan man uttrycka den bästa delen av sig själv utan rädsla och anlända till första dagen med en extra utrustning, eftersom den andra redan har kunnat uppskatta dig online: en stor fördel!

6 Använd teknik till din fördel

Om du inte känner till webben saknar du massor av möjligheter. DE online dejtingsajter för singlar är en värdefull kontaktgruva, ett av de bästa sätten någonsin att hitta pojkvän eller flickvän i vår tid och till bogsera. De som inte surfar på nätet eller kanske stannar och helt enkelt bläddrar igenom Facebook-tidslinjen, kommer aldrig att hitta kärlek online!

Istället måste du vara företagsam och riktad, välj en eller flera specialiserade webbplatser, registrera dig och omedelbart börja leta efter en själsfrände.

Naturligtvis stöder tekniken kärleksdynamik också i andra situationer. Förmågan att skicka textmeddelanden, foton, videor, ringa den andra personen är avgörande för att fördjupa kunskapen och bli mer intim och väntar på att träffas sedan live.

Online dating för singlar, hur fungerar det?

Tror du online dejtingsajter för singlar är alla desamma och att en är värt en annan? Nej, det är definitivt inte fallet. Det är bra att sikta på en seriös och pålitlig webbplats, som endast specialiserat sig på seriös dejting och erbjuder ett stort antal medlemmar, både kvinnor och män, beroende på dina preferenser. Du kan välja en portal som endast samlar italienska användare, såväl som en internationell som är specialiserad på Asiatiska kvinnor, om du kanske inte är rädd för tanken att lämna ditt gamla liv och nå kärlek var det än är.

Hur som helst är chattens dynamik för att hitta kärlek ganska lika och när du väl är registrerad kan du:

 • bläddra bland registrerade användares profiler
 • filtrera användare baserat på vissa specifika egenskaper som bostad, gemensam hobby, ålder etc.
 • skicka privata meddelanden
 • skicka uttryckssymboler eller digitala presenter
 • publicera och skicka foton
 • publicera och skicka videor
 • chatta live
 • aktivera webbkameran och prata live

Var dock försiktig, varför inte alla chattar har samma funktioner, men i princip är det viktigaste (livechatt, skicka privata meddelanden och foton) alltid där. Men om du har särskilda preferenser och / eller behov är det bra att fråga först och kanske besöka webbplatsens vanliga frågor. I många fall kan du få tillgång till fler funktioner genom att betala för ett abonnemang.

Hur beter sig i chatt för att hitta kärlek

Chattar har sin egen dynamik, men på många sätt skiljer de sig inte från vardagen. Naturligtvis finns det det imponerande filtret på monitorn och tangentbordet, men om du inte vet hur du ska kommunicera på rätt sätt kommer du knappast att kunna intressera den andra.

Så, hur man beter sig i chatt för att hitta kärlek? Här är några tips att skriva ner:

 • var snäll: var inte impulsiv, men försök att respektera den andras tider och vägar. Undvik att starta i fjärde växeln eller ge tunga komplimanger eller, ännu värre, be om oattraktiva saker som «Vad väger du?»
 • var galant: kvinnor gillar det domstol, men män föraktar inte heller en viss typ av uppmärksamhet. Uppvaktning är en riktig konst och måste respekteras, särskilt om det du siktar på är ett seriöst möte med vad som kan vara din själsfrände
 • föreslå inte ett live-möte omedelbart: inte alla är tillgängliga och öppna för att träffa varandra omedelbart. Många behöver en «testperiod» för att förstå om något verkligen kan födas eller, enklare, det finns en ovilja att träffa någon de träffade i chatt. Det är därför det är viktigt vinn andras förtroende och fortsätt långsamt, respekterar rätt tider och sätt
 • undvik naken, om inte begärs: kom alltid ihåg att du pratar för att hitta kärlek, inte på det för att hitta en älskare. Så om du inte begär det, undvik att skicka eller skicka nakna foton eftersom risken är det att låta den andra fly, som kommer att betrakta dig som en inte särskilt allvarlig person. Var också uppmärksam, eftersom vissa webbplatser kan begränsa nakenbilder och du kanske till och med gör det förbjudna

För- och nackdelar med online-kärlek

Liksom allt, även för vad som gäller online-kärlek finns det fördelar och nackdelar, eller situationer som kan erbjuda en fördel eller en nackdel i sökandet efter kärlek online.

Fördelarna med online-kärlek

Här är anledningen till att hitta chattar är en fördel för dem som letar efter en pojkvän eller flickvän:

 • är alltid i drift: vad du låter dig söka och chatta med nya människor när som helst på dagen, även mitt på natten
 • du kan också chatta från din smartphone: detta möjliggör unik flexibilitet när det gäller tid och rum. I praktiken kan du även fortsätta använda dem när du står i kö i snabbköpet
 • du kan alltid träffa nya människor utan att flytta från soffan hemma: hitta din egen kärlek livet vid första skottet är en riktig förmögenhet, men det är också svårt! Tack vare chattarna, om gnistan inte slår till eller om du förstår att personen inte är enligt definitionen i deras profil, du kan avsluta konversationen och bekanta med ett klick och gå vidare
 • de är billiga: allt är mycket mjukare och du behöver inte spendera pengar på aperitiffer, middagar och olika bekanta kvällar, om du inte bestämmer dig för att gå till ett live-möte
 • algoritmer: många chattar har en intern algoritm som låter dig känna till användare på ett sätt mer i linje med dina behov automatisk. Om detta plus inte är tillgängligt kan du ändå ställa in dina inställningar genom att ställa in filtren.

Nackdelarna med online-kärlek

Låt oss istället se vad som är nackdelarna med virtuell kärlek:

 • falska profiler: det kan hända att det finns falska profiler på en webbplats, eller användare som bara är där för skojs skull eller annat, men som inte har några allvarliga avsikter. Detta kan åtgärdas välja en giltig och pålitlig webbplats, som driver en regelbunden kontroll av sina medlemmar
 • generiska digitala faror: bristen på anonymitet, bristen på öppenhet i hanteringen av känslig data kan utgöra viktiga problem för dem som sök efter kärlek online. Förlita sig på en seriös webbplats, liksom vi sa för en stund sedan att det är grundläggande, eftersom detta är det enda sättet att lyckas undvika vissa risker
 • lögner: alla ligger, men bakom en bildskärm är det ännu enklare. Lär dig att spela listig genom att ställa rätt frågor och, om det inte övertygar dig, gå vidare
 • Brist på live-interaktion: Detta är en vanlig hinderteknik i allmänhet, men det går lätt förbi här. Om personen du träffade är intressant, nästa steg är live-mötet

Statistiken för dem som letar efter (och hittat) en själsfrände online

Enligt en nyligen genomförd studie av Imperial College Business School, 2037 kommer 40% av nyfödda att vara barn till ett par som träffades online på en webbplats för att träffa en själsfrände. Detta faktum revolutionerar helt vårt samhälle och placerar webben som den främsta drivkraften för allvarliga möten och för att bygga en familj.

Å andra sidan uppgifterna i rapporten Framtida dating är tydliga och nästan en av tre relationer startade mellan 2015 och 2019 utgår från online-kunskap. Under perioden 2005 till 2014 bildades dock endast en av fem par online. Det är uppenbart att dessa procentsatser de är avsedda att växa över tiden, som nuvarande trender redan visar.

Give a Comment