En del av användarna (vanligtvis manliga) på dejtingsajterna klagar över en generell långsamhet i kunskapen och för att komma till det fysiska mötet efter att ha identifierat lämplig kvinnlig partner på dejtingsidan de besöker.

Du chattar när du chattar två gånger och sedan skjuts mötet upp huvudsakligen för att kvinnan har andra svarstider än mannen och mannen har lite tålamod jämfört med kvinnan (obestridlig sanning) tills det slutar med en dödläge. Inget möter och minst av allt träffade vi.

Men det finns så många faktorer att tänka på omedelbart utlösa ett möte

Tekniken för de mest påträffade!

Detta är en teknik (eller kanske för att säga mer sätt att bete sig) som används och kallas precis så «Mycket mött”Bokstavlig översättning från engelska var uppenbarligen tänkt och utarbetad i staterna.

Vad är det mest träffade du undrar eller vad kommer dessa att mötas mest?

Inte snarare sagt än gjort: här är tipsen för att snabbt utlösa ett möte och intresse för din chattpartner.

Incontrissimi punkt 1:

skicka inte blinkningar och svängningar till ditt utsedda «byte» blinkar krossen och så vidare är utformade för att skicka ett snabbt intresse till den andra personen utan att behöva skriva två rader eller skicka ett internt e-postmeddelande till webbplatsen.

Kvinnor gillar inte den här typen av uppmärksamhet «Snabb» och framför allt får de många av dem per dag som absolut inte märks … så om du fortsätter att skicka dem åt höger och vänster utan att lägga in minsta ansträngning för att skriva två rader av hälsning tror jag verkligen inte att du kommer till gör det «mycket mött» du vill!

mest träffade

mest träffade

Incontrissimi punkt 2:

Skicka ett unikt meddelande (ingen kopia och klistra!):

det kan verka som en listig att skriva ett meddelande och skicka det till alla tjejer eller pojkar (beroende på ditt kön och dina preferenser) för att skörda frukterna av din postbombning som en jordbrukare …ja det ska inte göras!

Kvinnor svarar på personliga meddelanden (med minst sitt namn skrivet) så förbinda dig lite.

Incontrissimi punkt 3:

Hitta något intressant i din partners profil och använd det för att inleda en konversation. Om hon gillar Spilberg kommer du att skriva ett meddelande som berättar för henne hur rörd du tittade på ET 🙂. Det fungerar alltid … förstår du?

Incontrissimi punkt 4:

Handla inte och skriv i chatten som tydligt visar att du lockas, om du skriver till henne på en dejtingsajt är det uppenbart att du är intresserad så påpeka det inte. Du kommer att se lite ut … instabil om du gör det.
Låt vissa saker sägas. Din partner blir mycket mer upphetsad av detta än av en uppenbar demonstration.

Det här är riktlinjerna för Incontrissimi i amerikansk stil, följ dem och berätta om du inte har fått uppenbara resultat!

Give a Comment