Lusten att utforska leder oss till ständigt nya stränder. Därför är det uppenbart att intresset för internationella möten, kan förr eller senare få oss att utforska nya sätt att hitta partners utanför vårt land.

Det är naturligtvis inte lätt att hitta vackra utländska flickor, kanske ensamstående, om du bor i ett litet och glesfrekvent område. Men lösningen finns alltid där och den kommer direkt från internet: internationella dejtingsajter!

De internationella chattar de är en sken för alla som letar efter utländska flickor och kvinnor att ha en het fling med och bland dessa sticker chatten ut EN online dating, som vi testade för våra användare.

Dessutom EN internationell granskning av dejtingsajter, vi kommer också att prata om:

 • för att italienare gillar så mycket utländska kvinnor
 • hur man krokar en kvinna främling i chatt
 • granskningen av ONE internationella dejtingsajt

För att jag gillar utländska kvinnor så mycket

Italienare är kända för att vara ett folk av främlingsfientliga: förutom mat är allt bättre någon annanstans! Kom igen, säg sanningen att du åtminstone en gång i ditt liv låter dig påverkas av det mode som kommer från utlandet – eller från någon annan del av världen, till och med det mest pinsamma av alla.

När det gäller kvinnor förändras frågan. Det kan vara den enda passionen för det exotiska eller det är något annat, kanske en kulturell egenskap som du särskilt uppskattar och som är typisk för ett visst land.

Det är till exempel välkänt att latinamerikanska kvinnor är särskilt sensuella, att de alltid älskar att vara mycket förberedda med riklig smink och förföriska miniklänningar: för många är detta himlen men också Ryska flickor är högt rankade!

Väsentligen, Italienare gillar utlänningar så mycket för att de representerar en värld som är helt annorlunda än deras egen och mångfald, låt oss inse det, har en egen charm som inte går att avstå från. Och detta spelar också en roll till förmån för italienska män som, som vi vet, anses vara de sexigaste och mest karismatiska i världen (och utlänningar själva).

Var de vackraste kvinnorna i världen kommer ifrån

Eh, bra fråga, eller hur? Begreppet skönhet är mycket personligt och det kan hända att en tjej som alla anser vara vacker, kanske för dig är det inget exceptionellt eller tvärtom. En fråga om smak, kort sagt.

Men vi försöker fortfarande ge ett svar och, som ett riktmärke, låt oss ta den mest internationella skönhetstävlingen av alla: Miss World. Från 1951 till idag har många missar från olika länder i världen valts, men aldrig en italienare: nyfiken, eller hur? Istället finns det länder som kan skryta mycket mer än en vinnare, nämligen:

 • Venezuela och Indien: 6 titlar vardera
 • Storbritannien: 5 titlar
 • Jamaica: 4 titlar
 • Sverige, Island, USA och Sydafrika: 3 titlar vardera

Enligt Miss World-rankningen är de vackraste kvinnorna därför de sensuella venezuelanerna och de exotiska indianerna. Bra att veta!

Hur man ansluter en utländsk kvinna i chatt

Som vi nämnde i början är internet en fantastisk drivkraft för internationella möten både i Italien och utomlands. Visst dock att ansluta en utländsk kvinna i chatt kräver ett minimum av savoir faire, särskilt med orientaliska kvinnor, som ofta brukar ha den extra blyggheten som vi gillar så mycket.

Så att släppa loss det vanliga «hemliga drag» från dejtingchatt kanske inte räcker. Men det är inget problem! Här är en vademecum för att inleda en konversation med en utländsk kvinna i chatt och erövra henne:

 • Försök att prata sitt språk eller högst prata engelska, utländska kvinnor brukar alltid tugga lite.
 • Fråga henne vad är användningen och sederna i landet där hon bor och berätta för dig för att utbyta intressanta nyheter för er båda.
 • tapperhet: det får aldrig saknas och utländska kvinnor är galna för italienska män också (och framför allt) för detta

Naturligtvis gäller dessa tips vid alla tillfällen du vill få en tjej i en internationell chatt, men var medveten om att om du inte väljer rätt portal slösar du bara bort din tid.

I nästa stycke kan du läsa recensionen och våra åsikter om ONE, en av de mest kända portalerna specialiserade på internationella möten på nätet. Men vi förväntar oss inget!

ONE Online Dating, granskningen av den internationella dejtingsajten

Vi kommer nu till ONE Online Dating recension. Vi har analyserat följande punkter:

 1. grafik och mobilversion
 2. säkerhet och anonymitet
 3. enkel användning
 4. användarnas kvalitet / kvantitet
 5. hjälptjänst

1 # Grafik och mobilversion

Det första som fångar ögat är naturligtvis grafiken. Vi måste säga att det är väldigt rent, fängslande från början med spännande bilder och ljusa färger.

Redan på hemsidan anges att det är en webbplats för internationell dejting med ensamstående tjejer som letar efter avslappnad sex: därför kan du inte gå fel.

Mobilversionen är extremt bra. Testad av både smartphone och surfplatta.

2 # Säkerhet och anonymitet

Dessa är två grundläggande egenskaper, särskilt om du redan är upptagen eller i alla fall inte vill låta alla veta dina «varv». Sekretess är 100% garanterat, som förklaras på hemsidan och i avsnittet Villkor.

Även när det gäller säkerhet verkade webbplatsen mycket giltig för oss, vilket fick oss att ange våra känsliga uppgifter utan rädsla. Detta är en grundläggande aspekt inte bara för oss utan för alla.

3 # Användarvänlighet

Precis som alla andra dejtingsidor borde vara, ONE är väldigt enkel att använda. Och tro oss, det är inte praxis: många portaler har fastnat 1995 när det gäller användbarhet!

Här är dock allt väldigt enkelt och intuitivt, säkert resultatet av ett seriöst projekt som sätter användarens glädje först utan att behöva ta en examen i datavetenskap för att förstå något.

Anmälan till den internationella dejtingchatten är gratis, men det finns möjlighet att köpa två olika typer av pass: Gold och VIP. Båda erbjuder större plus än den lägre nivån och det är värt att testa dem för att se vilken som är bäst, det vill säga den som får oss att närma oss mest!

I vilket fall som helst är den fria versionen, Trial, mycket användbar för att experimentera med portalens olika funktioner och förstå dess dynamik, och av vem och hur den besöks. Uppenbarligen, med försöket reduceras funktionerna till benet, men det finns det.

4 # Användarnas kvalitet / kvantitet

Vi har använt portalen i flera dagar, även anslutit vid olika tidpunkter och det måste vi säga närvaron är hög och också ganska varierad.

Vi träffar både utländska flickor och kvinnor som är bosatta i Italien och utomlands, därför den perfekta lösningen även för dem som ofta reser för arbete eller för passion och letar efter en älskare i det land de ska till.

Vi verkade inte ha att göra med falska användare, också för att ONE kontrollerar de olika profilerna ganska hårt för att undvika sådana problem.

5 # Supporttjänst

Vi testade det för några frågor om betalningar och hantering av personuppgifter, för att be om ytterligare information om vad vi upprepar är mycket viktiga aspekter och inte att underskatta.

Hjälptjänsten visade sig vara ganska snabb och mycket kunnig, svara på våra frågor med uppmärksamhet och precision. Även detta skulle inte tas för givet.

Våra sista tankar på ONE Online Dating.com

Vi gillade verkligen den här internationella dejtchatten, den ser ut lik Jag letar efter sex men i en utländsk version. Det har stora fördelar och det var väldigt enkelt och trevligt att göra många bekanta med utländska tjejer som är intresserade av att göra «rörelse» med oss ​​italienska pojkar.

På några dagar har vi lagrat kontakter och telefonnummer, faktiskt utan att göra alltför mycket ansträngning, också för att de registrerade tjejerna är så många.

Sammanfattningsvis, för oss är ONE Online Dating.com ett ja, ett bra sätt att träffas internationellt!

Besök webbplatsen nu

Give a Comment