Italienska svek är den första dejtingsajten i Italien för alla som letar efter utomäktenskapliga affärer, även om de är engagerade i officiella romantiska relationer, oavsett om de är gifta, förlovade eller ogifta användare.

När du inte längre är nöjd med sex med din partner, många letar efter en älskare att leva ett hett äventyr med, även i bara några timmar. Naturligtvis skulle det vara mycket stor risk att leta efter en älskare, för du kan bli upptäckt på kort tid. Så var ska jag leta efter någon som uppfyller deras begär? en säker plats som besöks av rätt personer men där integriteten är 100% garanterad?

Enkelt: på en dejtingsajt tillägnad detta syfte, precis som Tradimenti Sverigeni, som vi ville granska, efter att ha upptäckt att det talas mycket om på nätet, eftersom det är en virtuell plats endast avsedd för svek.

Det är faktiskt en plattform som har ett mycket vältaligt namn och som inte behöver vem som vet vilka presentationer. Faktum är att de som anmäler sig mycket väl vet vad de ska stöta på: är det största samhället i Italien för svek, där de som bara söker avslappnad sexdärför riktar det sig till gifta par och ogifta par, förlovade par som vill fuska och naturligtvis ledningen av singlar som vill bli deras önskemål.

Hur det fungerar italienska svek

Fusk italiensk dejtingsajt

hur datingsidan Tradimenti Sverigeni fungerar

För att komma åt plattformen måste du registrera dig gratis, genom att ange grundläggande information som kön, födelsedatum och e-post, tack vare vilket du kan validera din profil. Vi registrerade oss också snabbt på plattformen: efter att ha angett grundläggande information bekräftade vi vår vilja att komma åt webbplatsen genom att klicka på e-postmeddelandet som kom i privat post.

Så snart vi officiellt kom in på webbplatsen måste vi erkänna att vi blev positivt överraskade av dess struktur, mycket trevlig att se, lätt att navigera, allt väldigt tydligt och välorganiserat.

Italiens förräderi, med tanke på dess syfte, först och främst garanterar integriteten för sina medlemmar, med tanke på att ingen information släpps till tredje part eller är synlig för andra användare, såvida du inte i det senare fallet frivilligt väljer att göra det.

Du har möjlighet att bläddra igenom profilerna på de personer som är registrerade, för att omedelbart se kön och ålder i presentationsfliken, har även meddelanden inkluderats i huvudskärmen, dvs. alla människor som har interagerat med vår profil på något sätt. Det finns en del av intern forskning, tack vare vilket du kan filtrera profiler baserat på de som nyligen har uppdaterat personlig information, nya användare och de som är online.

Det finns ett avsnitt som innehåller alla meddelanden, både de skickade och de mottagna, medan under världsikonen ingår alla beundrare och de som har sett vår profil. För att lära känna de mest intressanta användarna är videochatten verkligen det mest direkta sättet, eftersom det låter dig dialoga och fördjupa din kunskap som om du står inför varandra.

Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att italienska svek har användarnas säkerhet som sin prioritet, det är därför professionella experter övervakar plattformen, fastställa profilernas identitet, genom att kontrollera bilderna, men framför allt genom att agera där onormalt beteende förekommer (varje användare har faktiskt möjlighet att «rapportera ett missbruk», när en användare börjar bli oönskad, eller att infoga det i en svart lista för att inte längre ha någon kontakt).

Kort sagt, om vi bara skulle rösta för strukturen skulle det verkligen vara en mycket hög poäng. Men låt oss gå vidare.

Italienska svek: gratis och betalda funktioner

Frågan, som alla ställer sig själva vid denna tidpunkt, är spontan: är webbplatsen gratis? Nej, det är det inte och det verkar också rätt av olika anledningar, först och främst den allmänna kontrollen över plattformen av en högt specialiserad personal av moderatorer, som verifierar profilernas äkthet, exklusive alla falska. Konceptet är: den som betalar måste ha garantin för att de bara kommer i kontakt med riktiga människor (och låt oss inse det, inte alla webbplatser implementerar denna policy).

För att försäkra oss om webbplatsens kvalitet och det faktum att den verkligen fungerar, var det FAQ-sektionen, det är de vanligaste frågorna om hur den fungerar, vilket kan tyckas vara bagatell, men om du tänker på det är inte alls: plattformen, faktiskt, det förklarar i detalj varje liten aspekt av det mycket tydligt, och erbjuder också en kundsupport mycket närvarande för alla sina abonnenter. Det finns inget dolt eller oklart, allt här är ute i det fria!

Allt utom, naturligtvis, information om enskilda användare, som är skyddad och inte delas med tredje part: Italienska förräderi, har vi verifierat, är mycket intresserade av integritet och detta är en mycket viktig aspekt för dem som lever ett förhållande men behöver eller vill göra avslappnad sex. Av alla dessa skäl kan Tradimenti Sverigeni verkligen inte vara gratis, vi förstår det mycket bra, eftersom många människor arbetar inom det för att låta allt fungera perfekt, vilket garanterar maximal service och säkerhet för sina användare.

Gratis italienska svek: vad kan man göra

-skapa och uppdatera profilen
– lägg till eller ta bort foton och videor från din profil
– söka och titta på andra profiler
– Chatta med VIP-användare
-lägger användare till Hotlist och Blacklist
– uppdatera dina profilinställningar
– Få meddelanden om nya idealpartners via e-post.

Italienska betalda svek: hur mycket det kostar och vilka specialfunktioner

Kostnaden är:
-1 månad för 29,90 € per månad;
-3 månader för 24,90 € per månad (-17%)
-6 månader för 19,90 € per månad (-33%)

För de som är intresserade av en prenumerationsplan kan du dessutom lägga till VIP-alternativet för 14,90 € per månad.

Det finns två typer av prenumeranter, de som har prenumererat på en GOLD-prenumeration (och bara de kan lägga till VIP-alternativen) och provanvändare, det vill säga de som provar tjänsten.

Guldanvändare kan:
-har alla alternativ som gratisanvändare har
-Chat med andra användare
– se hela användarens profil
– se vem som har tittat på din profil
-se foton och videor av perfekta partners
– visa foton och videor i full storlek
– dra fördel av prioritetslistan i andra användares sökresultat och i dina egna
– bli VIP-abonnent.

VIP-användare kan göra samma saker som GOLD-användare, plus att de har alla dessa ytterligare tjänster:
-har din profil i topppositionerna för sökningar
– ha din profil markerad i sökresultaten och i gallerierna
– visas på andra användares hemsida
– ha sina meddelanden markerade i andra användares brevlådor
– låta gratisanvändare se deras fullständiga profil
– kan låta gratisanvändare svara på sina meddelanden.

Vår recension

Tradimenti Sverigeni-webbplatsen har vänligen beviljat oss en prenumeration för att verifiera effektiviteten i deras system för att «främja sexuella relationer mellan engagerade människor». De testa det varade i en månad, en period då redaktionen (med en manlig profil) sammanflätade «relationer» med olika medlemmar i portalen. Inga falska profiler har upptäckts (otroligt!) Och det här är den viktigaste aspekten som vi kan lyfta fram.

Vår medarbetare har gått in i kontakt med många kvinnor, alla väldigt nyfikna på att ha avslappnade sexäventyr: några singlar, glada över idén att spela rollen som älskaren och vara föremål för en upptagen mans önskan, andra flickvänner och / eller gifta par missnöjda med sitt sexliv med partnern. Med några av dem föddes mycket heta konversationer, vilket ja de är skjuts upp till videochatt.

Kort sagt kan vi bara ge en absolut positiv utvärdering: denna dejtingsajt, dedikerad till svek, fungerar, människor är verkliga, allt är fullt funktionellt och plattformen är full av funktioner: att prova!

FÖRDELAR
  • Många aktiva profiler i hela Italien
  • 24 timmars hjälp
  • Verkliga möten
  • Prisvärd kostnad

NACKDELAR
  • Betald webbplats som alla webbplatser att förråda

Användarbetyg: 5 (3 röster)

Give a Comment