Att träffa nya människor, oavsett om orsaken är vänskap, kärlek eller sex, det finns många gratis dejtingsapp med betalda funktioner, nedladdningsbart på din smartphone. Fördelen är faktiskt att inte använda datorn, chatta eller flirta, utan att göra det bekvämt med endast applikationer som skiljer sig från varandra beroende på vad du letar efter. De bästa dejtingsajterna de har också ett app-system, som Badoo, Tinder, Meetic, medan andra inte har ett.

Vi använde 11 av de mest kända, som vi klassificerade utifrån antalet nedladdningar (hur många gånger de laddades ner), men framför allt recensioner, med hänsyn till båda dessa positivt än negativt. Jag är:

 1. Badoo
 2. tinder
 3. happn
 4. LOVOO
 5. Härlig
 6. W-Match
 7. YoCutie
 8. Meetic
 9. Uns
 10. TILL SIST
 11. Grindr

Badoo-appen

L ‘Badoo-appen, naturligtvis bland dem som är dedikerade till möten är den mest nedladdade: 100 miljoner nedladdningar med en bra andel recensioner (totalt 4 miljoner), varav de flesta är positiva, med tanke på att de upprätthåller en poäng på 4,3 stjärnor (högsta, låt oss komma ihåg, är 5). Applikationsfunktionerna är desamma jämfört med dess stationära version, vad som förändras är uppenbarligen anpassningsförmågan till mobila enheter och därför är allt mycket mer koncentrerat och inom räckhåll.

Så snart du laddar ner appen kan du komma åt ditt konto eller registrera dig via e-post eller mobilnummer eller genom att ansluta din profil till Facebook. När det gäller kostnader, naturligtvis, som med skrivbordsversionen, har mobilversionen dem också, varför du läser många enstjärniga recensioner: det finns många andra gratisappar för att lära känna och träffa nya människor, uppenbarligen vad som gör skillnaden är de funktioner den erbjuder.

(Klicka på referenslänken om du vill ladda ner Badoo från Android eller iOS).

Tinder-appen

Tinder-appen

Till skillnad från Badoo föddes Tinder som en dejtingsapp, som sedan uppenbarligen utvidgade sin framgång till skrivbordsversionen också. Men precis som Badoo är antalet nedladdningar bland de högsta någonsin, så många som 100 miljoner, inklusive 3 miljoner har släppt en recension, som i genomsnitt är cirka 4 stjärnor, så användarnas betyg är mer än positiva. . Vi laddade ner applikationen och registrerade oss för första gången via mobilnummer, så att appen känner till enhetens platsinformation.

Utan att ens ha angett några personuppgifter visade det oss redan kompatibiliteten med en person och bredvid omkopplaren för att se «gillar»: efter att ha klickat på det, här är den omedelbara presentationen, bara 3 minuter efter registrering, av de olika prenumerationerna planer! Det är ingen tillfällighet att dåliga recensioner berör justskyldighet att betala, om du verkligen vill lära känna intressanta människor, jämfört med möjligheten att använda andra appar i en helt gratis version (och vi kommer snart att se vad de är!).

(Klicka på remisslänken om du vill ladda ner Tinder från Android eller iOS).

happn app

happn app

happn är bland mest nedladdade dejtingsappar och granskas efter Badoo och Tinder: 50 miljoner nedladdningar, varav 1 miljon recensioner, som upprätthåller i genomsnitt 4,3 stjärnor. happn har ett mycket specifikt syfte: «när du i verkligheten träffar någon som har installerat applikationen, visas deras profil i din app», så konsultera bara tidslinjen för att ta reda på de människor du träffade på vägen.

Bland informationen läser vi att nedladdning och användning av happn är gratis, men naturligtvis huvudfunktionerna betalas. Många recensioner, bland de senaste, är positiva, bland de negativa de som klagar över ett fel på geolokaliseringen, för mycket reklam, falska profiler. Kort sagt, det kan förbättras!

(Klicka på remisslänken om du vill ladda ner happn från Android eller iOS).

LOVOO-appen

LOVOO-appen

LOVOO-nedladdningar har nått 50 miljoner, bland dessa har nästan 1 miljon användare uttryckt sig med en recension för att utvärdera den (i genomsnitt förblir den 4 stjärnor). Appen lovar att kombinera möten och hitta en själsfrände tack vare video-live-funktion, för att visa dig själv och ta reda på mer om andra användare. Det finns också radarverktyget för att hitta singlar som är i närheten. Vi har läst de senaste recensionerna i appen och de flesta klagar över att korsprofilerna är falska. Kan det vara sant?

(Klicka på referenslänken om du vill ladda ner LOVOO från Android eller iOS).

Härlig app

Härlig app

Lovely har laddats ner 10 miljoner gånger, mer än 200 000 recensioner, som upprätthålls i genomsnitt 4,5-stjärniga betyg. Appen är utrustad med radarverktyget, med en meddelande som låter dig endast ta emot meddelanden från de du gillar. Lovely designades för kvinnor som vill hitta rätt kille.

«Det är helt gratis och annonsfritt”Så vi läser i informationen i appen men det är inte alls så här: i verkligheten att använda huvudfunktionerna du måste teckna ett abonnemang, som verkar vara översponserat med varje operation du försöker göra i appen.

(Klicka på referenslänken om du vill ladda ner Lovely från Android).

W-Match-appen

W-Match Android-app

W-Match är en av de datingappar som laddas ner i genomsnitt: 10 miljoner nedladdningar men bara 300 tusen recensioner, som upprätthåller ett genomsnittligt betyg på 4,4 stjärnor. «W-Match är den bästa applikationen för att träffa nya människor runt dig«, Så det presenterar sig för användare, registrering är gratis, vilket är fallet för alla andra branschappar, men vi slogs, även i det här fallet, av de många negativa 1-stjärniga recensionerna, som klagar falska profiler, för många annonser, den geolokaliseringssystemet fungerar intetrots att prenumerationerna är aktiverade.

(Klicka på referenslänken om du vill ladda ner W-Match från Android).

YoCutie-appen

YoCutie dejting app

YoCutie ärunik dejtingsapp helt gratis. Den har fått 5 miljoner nedladdningar och drygt 100 000 recensioner, vilket motsvarar i genomsnitt 4,1 stjärnor. Applikationen låter dig chatta och träffa geografiska singlar. Användare som har använt det verkar i allmänhet vara nöjda med möjligheten att ha en gratis applikation tillgänglig, även om många har klagat över det det är svårt att interagera med andra medlemmar, eftersom du bara kan skicka meddelanden om de matchar.

(Klicka på referenslänken om du vill ladda ner YoCutie från Android och iOS).

Meetic-app

Meetic-app

Meetic, jämfört med de andra appar som granskats ovan, fick «bara» 5 miljoner nedladdningar och cirka 60 000 recensioner. Dessa uppgifter förklaras med ett enkelt övervägande: Meetic föddes inte som en dejtingsapp, utan som en dejtingsajt komplett med många funktioner, bland favoriterna i branschen. För att tillfredsställa sina prenumeranter tänkte han naturligtvis också på sin version som en app, men självklart föredrar han att använda den via skrivbordet. Faktum kvarstår att de samma (grundläggande) funktioner betalas, som den mycket enkla sändningen av meddelanden.

(Klicka på remisslänken om du vill ladda ner Meetic från Android och iOS).

En gång app

En gång app

Uns är en av de mest recenserade och berättade dejtingsapparna på nätet. Nedladdningar nådde mer än en miljon, medan recensioner cirka 270 tusen, vilket gav en genomsnittlig poäng på 4,4 (kom ihåg att maximalt är 5). Från informationen läser vi att «är den enda dejtingsappen som erbjuder kvalitetsmatcher varje dag, speciellt utvald för dig efter din smak, ålder, ålder geografisk position och många andra egenskaper«.

Du kan också söka efter intressanta människor själv utan att lita på att matcha (många klagar över att det inte fungerar perfekt) du måste betala i «kronor» tillgång till huvudfunktionerna och kostnaden anses vara överdriven av vissa användare.

(Klicka på remisslänken om du vill ladda ner Once från Android och iOS).

Slutligen app

Äntligen app

Bland de datingappar, som vi har granskat, nämner små a TILL SIST, uteslutande tillägnad gemenskap över 50-talet. Det har fått en miljon nedladdningar, recensionerna (cirka 34 tusen) är fortfarande få för att fullt ut förstå uppskattningsnivån för publiken, även om rösterna i genomsnitt motsvarar en poäng på 4,5. Idén i sig är väldigt intressant: att skapa en app, som endast är avsedd för vuxna, kan vara mycket framgångsrik.

När det gäller slutligen måste vi dock, bland de negativa recensionerna, registrera rapporterar för många falska profiler, vilket är gemensamt för många andra dejtingsappar, att många prenumeranter inte är över 50, att resurserna för att använda det gratis är få.

(Klicka på referenslänken om du vill ladda ner Slutligen från Android).

Grindr app

Grindr gay dating app

Grindr ärmest populära appen för gaygemenskapen och bisexuell. 10 miljoner nedladdningar, 350 tusen recensioner och en genomsnittlig poäng på cirka 3,6 stjärnor. Geolocation anses vara praktiskt taget perfekt av många användare, av vilka vissa dock klagar över att det finns för många reklambannrar. Å andra sidan är den fria versionen begränsad i funktioner, vilket händer för de flesta appar i denna sektor, faktum är att det är det mest nedladdade av homosexuella.

(Klicka på remisslänken om du vill ladda ner Grindr från Android och iOS).

Vår analys av dejtingsappar visade att användare också är villiga att betala en prenumeration, men i allmänhet kräver de alla huvudsakligen tre saker:

 1. annullering av någon form av reklam
 2. den perfekta geolokaliserings- och matchningsfunktionen
 3. större uppmärksamhet vid moderering av falska profiler.

Om dessa appar också gav gratis hållbara användningsmöjligheter skulle det verkligen vara det bästa.

Give a Comment