Berättelse om en professionell förrädare:

Jag var en tyst flickvän fram till 28 års ålder.

Jag började fuska under min längsta historia (9 år) med Marco, en kamrat av mig som jag växte upp med, vi gav varandra mycket men i slutändan var det en överlevnad i den dagliga tristess jag tror att de som har haft långa historier förstå mig …Förräder lurar alltid!

svek

svek

Jag registrerade mig för en dejtingsajt under den historien (nu existerar den inte längre ‘snyfta) och jag träffade flera män inklusive en särskilt som vi började träffa nästan dagligen med trots att han också var gift men praktiskt taget separerad hemma utan barn. .. bodde några minuters bilresa från mig och det var därför lätt att kunna samordna för att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans.

Våra svek verkade inte ens för oss som sådana med tanke på den kärlek vi kände eller trodde att vi kände.

Jag måste säga att jag kände mig som pånyttfödd, älska igen, fjärilar i magen (och jag vet att de är triviala!) … det pågick i två år där vi var väldigt glada då som en idiot Jag bestämde mig för att sluta, för att återvända till min dagliga tråkighet för att «jag hade fler» säkerheter och jag inte kände att jag tappade allt och då är också sveket lite tröttande!

Uppenbarligen för min älskare var det en tragedi, han grät och var desperat, han ville lämna sin fru (precis rätt tid va) men jag var fast.

Strax efter att Marco min pojkvän lämnade mig … han gick ihop var jag alltid frånvarande (jag hade en annan jag tror på det och kanske han också) och glider med rätta efter 9 års historia tillsammans.

Jag hamnar i total katalepsi och inser att jag har tappat dem båda … och jag registrerar mig igen på en dejtingsajt … Jag vet att Ennio är 10 år yngre än jag vi träffas och efter ett tag erkänner han för mig att han är en ivrig frekventare och jägare av onlinekvinnor som deltar i och ofta lägger upp sina annonser för dejting på webbplatser som bakeka-annonser och personliga annonser med foton på privata delar etc eftersom en kvinna inte räcker för honom och därför säger han det tydligt.

svek

svek

Som en kvinna med ett öppet sinne blir jag självklart inte skandaliserad av personliga annonser eller bakeka-annonser det är!

Allt acceptabelt bara säg det först. Jag säger adjö och låter dig veta att jag sa till honom för mycket promiskuitet föredrar jag att en röstar!

Det är Renatos tur, en väldigt aktiv, trevlig och jovial person, vi träffas och även nu är vi tillsammans men … min förrädarsjäl är inte vilande och så jag registrerar mig igen på en dejtingsajt men den här gången för svek som är specialiserade på möten mellan människor begick och jag valde https://www.incontriextraclub.it.

Varför’? helt enkelt för att jag insåg att jag inte är skapad för en berättelse och för en enda man känner jag mig som «begränsad» och vid det här laget föredrar jag att hantera män och partners som inte har något intresse av att avbryta sina redan etablerade «officiella» berättelser och Jag tar bara det bästa och ger det också! utomäktenskapliga affärer är för närvarande de bästa formerna av svek jag kan försöka.

Vi fortsätter att ta emot e-postmeddelanden från våra användare som berättar om sina upplevelser via online-dejtingsajter, vi publicerar dem fullständigt på deras begäran genom att endast ändra deras personuppgifter. Dating webbplatser Dating

Give a Comment