Bland de online dating plattformar som specialiserat sig på dejting med mogna. milg och puma, WomenMatureclub.com är den bästa portalen där miljontals nya användare (särskilt ungdomar som vill bli leksakpojkar) utnyttjar de möjligheter som webbplatsen erbjuder för att hitta en själsfrände.

Alla recensioner och feedback från abonnenterna är absolut positiv: varje dag går många singlar med i samhället redo att få vänner med en mogen kvinna som letar efter unga människor som de kan dela en vänskap med, chatta eller starta en romantisk relation. Portalen är en del av vår ranking av de bästa dejtingsajter med mogna kvinnor.

Registrering på DonneMature.club Portal

För att fortsätta med registreringen och registrering till portalen är det nödvändigt att vara myndig: alla personer under 18 år har inte behörighet att använda de tjänster som erbjuds av DonneMature Club Sverige ®.

Registrering på portalen är fri och när de är färdiga undertecknar varje användare ett avtalsförhållande utan skatter eller betalningar.

Förutom de helt 100% gratis «grundläggande» tjänster som redan kan räcka för att lära känna virtuellt och träffas live, erbjuder DonneMature Club Sverige-plattformen intressant ytterligare betalda tjänster som kräver ett litet monetärt utlägg för att få extra möjligheter jämfört med icke-abonnenter.

När betalningen för tjänsterna har gjorts förnyas inte tariffplanen automatiskt och varje användares abonnemang reserveras enbart och uteslutande för personligt bruk.

Därför är syftet och syftet med medlemmarna i DonneMature Club Sverige-plattformen att njuta av en underhållningsupplevelse för vuxna: chatta, ansluta till de olika cougar- och MILF-profilerna som är tillgängliga online, utbyta foton och telefonnummer för att boka tid. fysisk.

Spot med tillstånd av DonneMatureClub.com


https://www.youtube.com/watch?v=a8kWqwkj8ng


Möt en puma eller en mogen kvinna blir alltmer den «förbjudna» drömmen om unga män som älskar att flörta med de så kallade «pumor». Men vem är pumor och varför lockar de fler och fler ungdomar?

Enligt olika psykologiska studier och undersökningar har det visat sig att barn mellan 25 och 35 älskar mer och mer att bli leksakspojke.

Vilka är de psykologiska orsakerna till denna preferens? Vad säger forskningen om det? Låt oss ta reda på det i den här guiden för att samla all viktig information om pumor, särskilt hur och var de ska träffas online. Dessutom innehåller guiden en Fullständig recension av den specialiserade portalen DonneMature Club Sverige ®.

Puma: Vem är den här «puma» kvinnan?

där puma (bokstavligen översatt «cougar» eller «cougar») är en mogen kvinna som kan locka och förföra betydligt yngre män (den så kallade «toy boy» eller «toy boys»).

I allmänhet älskar dessa «panther» kvinnor, vars ålder är mellan 35 och 55 år, att ha sexuella och sentimentala relationer med yngre män i minst tio års ålder. Det finns en riktig «ström» av puma som definieras av sexuell utvecklingspsykoterapeut Chiara Simonelli som en «lakmustest av det västerländska samhället och det nya kvinnliga tillståndet där även mogna kvinnor får ha leksakpojkar«.

Etymologi av ordet Cougar

När det gäller ordet cougar etymologi och ursprung antas det att denna term användes för första gången i västra Kanada: det var platsen för Cougardate.com att döpa denna term.

Andra tror att ordet «panter» används i nedsättande bemärkelse för att indikera de kvinnor i en viss åldersgrupp som går på nattklubbar för att förföra de mycket unga och ta dem till sängs.

Även om det inte finns någon säkerhet om det verkliga ursprunget till termen cougar, har den idag nått en avsevärd grad av diffusion och har funnit stor användning i Amerikas förenta stater där en lång tradition av «panther» kvinnor är väl etablerad, särskilt i världen. av showen.

Puma: en myt eller en verklighet?

En nyligen genomförd forskning utförd avCardiff University analyserade så många som 22 000 mogna kvinnor från fjorton olika länder och avslöjade att majoriteten av dem faktiskt aldrig visade en preferens för de mycket unga, utan bara för sina kamrater och även äldre.

En paradox som antyder att begreppet puma är ett slags «myt«(Detta är avhandlingen från Expressen) är det «antalet pumor är huvudsakligen begränsat till film- och pornografiska filmer ”.

Pumadating: Varför älskar unga människor att bli leksakpojkar?

Varför gillar unga människor att träffa pumor snarare än kamrater? Siffrorna talar för sig själva: en av de ledande portalerna i cougar dating-sektorn genomförde en sökning på ett urval av cirka tusen medlemmar. Syftet med undersökningen var att förstå det verkliga skäl som leder till detta val av relationellt och sentimentalt liv.

Av analysen av resultaten framkom att så många som 29% av ungdomarna föredrar att skapa ett romantiskt förhållande med en puma för henne oberoende ekonomisksnarare än att träffa en ung kvinna i samma ålder som inte har uppnått någon sysselsättningsstabilitet.

En mogen kvinna är Mindre stressigt» och mindre besatt än de mycket unga: partnern kan njuta av sina utrymmen med autonomi och frihet, kultivera sina intressen och ägna sig åt sina hobbyer. Vidare visade den genomförda forskningen att så många som 23% av ungdomarna uppskattar pumors förmåga att vara mer förståelse, mindre upptagna av sina egna problem och är mer benägna att lyssna på dem, förstå dem och ge dem råd.

Mycket ofta definieras pumor som «mammor»: de är det betryggande, lev sin fysiska mognad med lätthet, var inte uppmärksam på de extra kilo och vet hur man blir involverad när som helst på dagen och vid varje tillfälle.

19% av abonnenterna på plattformen uppgav att «panthers» har en stabil psykologisk profil, självsäker och kunna «förtrolla» leksakspojkarna, som uppskattar deras mognad och deras beslutsamhet.

En sista övervägande gäller det faktum att pumor är fler elegant: enligt 16% av det intervjuade urvalet visade det sig att mogna kvinnor har rörelser av en «puma» och kan förföra och «kidnappa» unga mäns blick.

13% sa att pumakvinnor är det fler attraktioner ur en fysisk synvinkel och under lakan är de riktiga «lejoninnor»: «när du går ut med en puma och upptäcker hennes kvaliteter är det väldigt svårt att gå tillbaka”, Detta är vad leksakspojkarna förklarar.

där kreativitet i erotiska spel och den fysiska tillhörigheten är inte minst jämförbar med unga flickors, fortfarande alltför oerfarna och «klumpiga».

Hur känner man igen en puma?

För dem som letar efter en förförisk och charmig «puma» är det verkligen ingen svår uppgift att hitta en: världen är full av pumor och MILFs.

Titta bara runt för att kunna skilja en förförisk puma från en gift mogen kvinna: de är ensamstående över fyrtio eller över femtiotalet realiserade, självsäkra, förföriska och attraktiva, dynamiska, företagsamma och med en «stort flickaktigt hjärta«.

De känns ofta igen av deras typiska «katt-kvinnor«Kunna» locka «ungdomarnas uppmärksamhet. Olika studier av evolutionär psykologi har visat att pumor, jämfört med sina kamrater, känner behov av»ha mer smink när du åldras, för att försöka dölja de tecken på åldrande som gör dem mindre önskvärda och får dem att se mer ungdomar ut«.

Mer ögonskugga, mer pulver, mer glans, mer rodnad: varje puma älskar att tillgripa konturering, en teknik för att definiera konturerna i ansiktet med konsekvensen av att visa ett yngre och mer kompakt ansikte

. Förutom den markerade sminken älskar pumor att använda färgning och perming: blont hår med gyllene eller koppar reflektioner med mahognyröda ränder på spetsarna, shatush eller chokladfärgat hår med violetta reflektioner.

Vågigt och permanent hår i savannens «lejoninna» -stil: pumor vet hur man känner igen och skiljer sig från sina kamrater. Kläder? De älskar tonåriga «snäva» klänningar till framhäva deras midja, den explosiva «B» -sidan och «V» -halsarna som omedelbart visar deras sprickande bröst.

Fisknät och förslutningar med rand på bakbenet, med synliga strass och sandaler eller fotkängor med plattform i lackläder eller i mycket mjukt nappaskinn med 15 cm häl.

Var ska jag hämta en puma?

Idag är «hela världen ett land» och det är absolut inte svårt «Plocka upp» en puma: du hittar dem överallt från stormarknader till köpcentra, från vinbarer till pubar, från klädbutiker till diskotek. En nyligen genomförd undersökning visade att de bästa ställena att plocka upp en puma är mataffär eller den köpcentrum: här mellan en körfält och den andra är det inte svårt att möta de sminkade ögonen på en «puma».

Spa är gym de är en annan favoritplats för pumor som, för att hålla sig i form, genomgår en lång träning tillsammans med många stiliga muskulösa unga män som är ivriga att lära känna dem. Gå med hunden i trädgårdar eller på strandpromenaden: här är det inte svårt att möta «panterna» som i supertäta leggings och jumpsuits springer för att behålla sin silhuett, som om de var tjugoåringar.

Med den växande framgången med Internet har så många dykt upp online dejtingsajter specialiserad inom dating puma och milf: bara registrera dig och prenumerera på en av de otaliga onlineplattformarna för att chatta, få nya vänner och boka tid med en mogen kvinna.

Leksakspojken gynnas alltmer av sex dejting online vilket gör att du kan göra möten «i mörkret» för att tillbringa en riktigt «kryddig» kväll.

Besök webbplatsen nu

Give a Comment