Nirvam är en all-italiensk dejtingsajt, aktiv sedan 2005, som för närvarande har mer än 3 miljoner medlemmar. Målet med plattformen är att låta människor från samma stad, som inte känner varandra, lära känna varandra och därmed ge alla medlemmar möjlighet att utöka sitt nätverk av vänskap och, varför inte, också hitta kärlek.

Om du vill prata, utbyta åsikter om något ämne, uttrycka dig fritt öppnar Nirvam dörren till en gemenskap bildas inte bara av italienska användare, men också av personer som är registrerade i alla delar av världen.

Logga bara in på plattformen och slutför registreringsproceduren för att ha en personlig profil tillgänglig, som gör att du kan beskriva dig själv fritt, visa dina foton, chatta med de användare som har mest imponerade, söka efter den perfekta partnern eller en pålitlig vän .

«Ibland kan ditt öde bara bero på en liten gest«

vi läser om Nirvam och det är sant, för livet kan förändras till det bättre om du träffar rätt människor.

Nirvam dejtingsajt

Klicka på bilden för att komma åt registreringssidan för Nirvam

Hur fungerar det

Det första steget är att slutföra registrering med din personliga e-post: den här fasen är fri för alla, både män och kvinnor. Genom att tillhandahålla en rad information om sig själv, såsom kön, ålder, ursprungsstad, fysiska egenskaper, har vi nästan nått slutet på vägen, som sedan innebär att beskriva oss själva i en handfull ord (minst 50), officiellt presentera sig själv till Nirvam-samhället.

Specifikt, låt oss nu se vad de är funktioner, som plattformen tillhandahåller:

  • du kan ändra ditt personliga kort med många alternativ, tillgängliga för alla användare och ändra nästan all information som anges under registreringen;
  • ha ett reserverat område för din vänkrets;
  • du kan skicka e-post till andra användare av samhället;
  • du kan chatta med singlar från hela Italien och andra länder i världen som har registrerat sig;
  • publicera och visa dina foton för vänner;
  • sök och hitta den perfekta partnern som är mest kompatibel med den angivna informationen.

Webbplatsen visas väldigt enkel i strukturen, kanske för mycket, men det innehåller alla nödvändiga verktyg för att leta efter intressanta människor att veta: meddelanden, att läsa de mottagna, skickade, raderade och att skriva nya varje dag; kontakter, för att ta reda på vem som har besökt profilen, vem som har skickat chattförfrågningar och lagt till sin vänkrets, som har fått önskan om röst; det reserverade området är en av de mest intressanta funktionerna, eftersom det låter dig bara dela personligt innehåll till en begränsad krets av människor.

nirvam fördelar och nackdelar

Alla dessa funktioner åtföljs av en kvalitets- och artighetstjänst som gör det möjligt för prenumeranter att bläddra i total säkerhet, just för att Nirvam utsätter sina användare och allt innehåll de publicerar för noggrann kontroll, så att de är seriösa och riktiga människor. Detta är möjligt tack vare a utbildat och uppmärksamt team, som övervakar webbplatsen, annonser och foton varje dag och övervakar dem före publicering.

Trakasserande användare som beter sig inkonsekvent med plattformen avvisas omedelbart av moderatorerna. Uppenbarligen finns det bland de olika verktygen som är tillgängliga för alla medlemmar också en «svart lista», tack vare vilken oönskade kan blockeras.

Vid den här tiden kanske du undrar om Nirvam är gratis. Vi förklarar bra även om det finns kostnader, för vem och vad de är.

Hur mycket

Låt oss säga genast vad plattformen är helt gratis för kvinnor, medan det inte är för män. Kostnaden för prenumerationen är uppdelad i fyra paket som varierar beroende på varaktighet:

  • 1 månad kl 18.95;
  • 3 månader för 29,85 €;
  • 6 månader för 47,70 €;
  • 12 månader för 59,40 €.

Män, som därför vill använda alla funktioner i Nirvam, måste prenumerera på en av dessa fyra prenumerationsplaner. Gratis kan du bara se profilerna för andra användare och ta reda på vilka som är mer lika, men för att skicka meddelanden eller chatta måste du betala för ett av de erbjudna paketen.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med Nirvam? Här är vår recension

Nirvam är en dejtingsajt född 2005 och uppenbarligen har dess struktur aldrig uppdaterats: den ser ut som en något daterad plattform och faktiskt om vi tar hänsyn till målgruppen kan vi bekräfta att de flesta registrerade användare är över 40 år.

Detta kan vara en stor begränsning jämfört med de mest kända dejtingsajterna som Tinder eller Badoo, också för att du under registreringsfasen stöter på en webbplats som uppenbarligen ser väldigt modern ut, men när du slutför registreringen finner du att plattformen det är mycket 2000-talet och därför kan du bli negativt förvånad. Man kan säga att Nirvam inte alls är i takt med tiden.

Det faktum att webbplatsen är betalas bara för män, kan driva många av dem att registrera sig med en falsk kvinnlig profil och faktiskt händer det ofta att skymta användare som inte har angett en personlig bild. Å andra sidan måste det också sägas att Nirvam, när det gäller kontroll och övervakning, fungerar riktigt bra: jämfört med många andra dejtingsajter är antalet falska användare mycket lågt. Det betyder att det i de flesta fall finns riktiga människor bakom dem, så verkligen intresserade av nya bekanta, även om de inte omedelbart avslöjar sig som män och kvinnor.

Genom att surfa på nätet kunde vi se att det finns väldigt få riktiga och objektiva recensioner på Nirvam, kanske beror det främst på att dess samhälle huvudsakligen består av män och kvinnor över 40 år, kanske också av den anledningen plattformen aldrig har velat modernisera, eftersom den är helt funktionell för sin målgrupp, kort sagt: om den fungerar, varför ändra?

Sammanfattningsvis kan vi säkert säga att i allmänhet motiverar Nirvams funktioner inte dess kostnader, hålls i genomsnittet jämfört med andra dejtingsajter med skillnaden, jämfört med dessa, vilket kanske är bland alla de minst moderna plattformar som finns. Den enda nyheten de har inkluderat är prenumerationspaketen jämfört med det förflutna.

Kort sagt, för en vuxen (och kvinnlig) publik kan Nirvam vara perfekt, för unga är det definitivt en oattraktiv och engagerande lösning.

Give a Comment