Varför personer över 50 söker efter partners online

I många dejting sidor låt oss säga «normalt» det finns ofta profiler av människor som har långt överskridit «dörren» och som letar efter partners eftersom de kanske har blivit änka eller oftare för att de har skilt sig och vill hitta kärlekens väg igen.

Uppenbarligen är det inte lika lätt för över 50 som för en ung person att hitta nya kvinnor eller män att erövra.
Möjligheterna för dem i denna åldersgrupp är mycket få som vanligtvis tas över 50-talet upp av sina arbetsaktiviteter som når sin topp när det börjar bli grått och som ger lite utrymme för umgänge och möten med det andra könet.

Av den anledningen har registreringen till dejtingsajter i 40/55-serien ökat kraftigt (från statistik över de olika italienska och icke-italienska dejtingsportalerna), men leder inte till vad som öppnar för stor framgång eftersom på klassiska dejtingsajter medlemmarna är mycket fler ungdomar och därför är matchningarna och möjliga partnersökningar mycket begränsade.

Ofta tror de som har nått en vuxen ålder inte på den här typen av dejting och har bara i åtanke falska myter om online-dejting, låt oss kortfattat se vilka som är de vanligaste:

  • De som har barn har inte mycket hopp om framgång med att dejta i allmänhet: detta är absolut inte sant eller åtminstone delvis inte sant eftersom det beror på vem du ska kontakta och därför vem du vänder dig till.

Om en 50-årig man eller kvinna vill «erövra» en 30-åring är det tydligt att det är tvärtom att ha barn tvärtom för kollegor eller med någon yngre än 20 år och som kan ha barn i vänd detta kommer inte att hända alls.

  • Mogna män och kvinnor söker inte längre kärlek eftersom de har det bra ensamma: ett annat mytologiskt och helt felaktigt uttalande.

Kärleken har, som de säger, ingen ålder och är en demonstration av den verkligen i denna medelålders känslor levs med större medvetenhet och intensitet.

Människor över 50 som söker dejting gör det för att gifta sig om
Sanningen? inte nödvändigtvis. Män och kvinnor över 50 år har ofta redan upplevt äktenskap i många år och efter skilsmässan har de verkligen använt energi för att återhämta sig och hitta sig «i sitt eget utrymme».

de är självständiga människor och tar hand om sina nästan vuxna barn och även om de letar efter kärlek söker de definitivt inte ett nytt äktenskap!

Du blir mindre selektiv när du blir äldre. Ytterligare ett felaktigt uttalande. Man förblir helt enkelt som när ungdomar var selektiva eller inte.

De över femtio letar bara efter partners som stöder sina liv praktiskt taget vårdgivare: Även om detta kan vara sant vill de som är över vissa gånger en partner i samma höjd framför allt ekonomiskt och livsstil och inte letar efter en sjuksköterska för att ge dem piller.

Är en vanlig dejtingsajt okej för över femtio?

dejting över femtio

Det är därför tillrådligt att använda någon specialiserad och reserverad webbplats endast för över så att uppenbarligen chanserna att bli framgångsrika i «jakten» är större.

Vår redaktion började sedan leta efter några dejtingsajter för över 50 att rapportera till dig och i själva verket hittade vi inte mycket när det gäller antalet webbplatser och vi förstod att en av nr 1 i branschen är www.incontriover50.com som samlar över 50-talet från hela bagageutrymmet.

Ett måste försöka för dem som inte vill kollidera med tonåringar och få höra «du är för gammal för mig!».

Vi hittade också Club 50 plus som du kan hitta genom att följa den här länken.

Give a Comment