Om du letar efter en sexpartner i din stad, eller ännu längre bort, är du på rätt plats: det finns en dejtingsajt, som är en riktig gemenskap av människor som bara är ivriga efter heta äventyr och väntar på dig också. Kallas Sex & Love Italien och är en sexdejtingsajt som endast är avsedd för vuxna. Här kan du träffa tusentals partners, med vilka du kan delta i mer än erotiska relationer, framgång garanteras av ett 100% effektivt matchningssystem.

Och det sägs inte att du inte här också kan hitta ditt livs kärlek … men vi upptäcker i detalj varje enskild aspekt av portalen.

Hur fungerar det Sex & Love Italien

Klicka på bilden för att gå med Sex & Love gratis

Syftet med denna avslappnade dejtingsajt är ganska tydligt: ​​Har du en otrycklig sexuell lust som du vill tillfredsställa? har du ännu inte kunnat hitta en lämplig partner för att dela heta äventyr? vill du äntligen bli dig själv utan någon form av hämning? Jo då är du precis på rätt plats, varför här letar de alla efter sex i dess olika former, så du kommer inte ha svårt att hitta en person som är kompatibel med dig.

Det första du ska göra är att registrera dig på portalen, detta steg är absolut gratis för både män och kvinnor. Inga komplikationer, det finns bara fyra uppgifter att skriva in, så du måste ange ditt kön, vad du letar efter (till exempel ett par, en transvestit, en transvestit, etc.), födelsedatum, e-postadress. Efter att ha verifierat registreringen via e-post, som kommer att meddelas dig i din privata brevlåda, är du också officiellt en del av Sex & Love-communityn.

Vid denna tidpunkt måste du fylla i informationen i din profil (som du alltid kan uppdatera när du vill), vilket gör det klart för andra medlemmar vad dina sexuella intressen är. Kom ihåg: ingenting är förbjudet härså ordet är att vara dig själv hela vägen igenom. Du kan infoga huvudfotot, beskriva dig själv fysiskt, berätta något om dig själv och hur du föreställer dig din ideala partner. Matchningssystemet är så effektivt att du kommer att erbjudas profilerna för de personer som är mest kompatibla med dig. Detta gör att du kan se en serie profiler och bara skicka den berömda “flörten” till de som mest imponerade på dig. Enkelt, eller hur? Men det är inte allt.

Du kan chatta med användare i topplistan eller med dem online medan i avsnittet «Bläddra», bland de mest intressanta på webbplatsen, anges beundrare, vänner, de som har besökt din profil, men framför allt de perfekta partnerna, det vill säga de som matchningssystemet anser vara mest kompatibla.

Som vi har angett för dig i den här korta beskrivningen och som du kommer att ha möjlighet att se själv, sajten är väldigt lätt att navigera, du har alla funktioner till hands, men vi vill framför allt påminna dig om att när du registrerar dig kommer du inte bara att vara en del av en av de största samhällena i världen som letar efter gratis sex, utan framför allt du förlitar dig på en plattform som garanterar säkerhet och integritet för alla dess medlemmar.

Hur mycket kostar Sex & Love

Som alla dejtingsajter är Sex & Love inte helt gratis. Huvudfunktionerna, som chatten, ger möjlighet till aktivering av en prenumerationsplan som du väljer, som dock, och detta är den goda nyheten, har en mycket intressant procentuell rabatt på den slutliga kostnaden. I detalj finns det tre olika prenumerationsplaner, den som vi skulle vilja rekommendera är den mest bekväma, 6 månader till 14,99 € per månad.

Du kommer att kunna kontakta alla användare som är registrerade på plattformen utan begränsning, chatta live genom att aktivera webbkameran, se privata foton, göra mer detaljerade lokala sökningar och mycket mer.

Vår recension

Vår erfarenhet på Sex And Love var det verkligen väldigt intensivt, och vi kunde inte hitta ett mer lämpligt adjektiv. Användarna är verkligen mycket aktiva, intresserade av live-möten, så det är inte alls svårt att förverkliga en kunskap som är född nästan av misstag. Och det här är den viktigaste aspekten: de som anmäler sig vet väl att samhället består av människor som är angelägna om att tillfredsställa sina mest dolda önskningar, oavsett vad de än är, så för dig, för alla andra är det inte svårt att hitta. någon villig att göra det.

Vi träffade många män och kvinnor, som följer olika sexuella inriktningar, samtalen var väldigt heta, för vissa, för att se till att det på andra sidan verkligen fanns en riktig person, vi bad att aktivera webbkameran i chatt och det var där det roliga var.

Kunskap kan begränsas till ett enkelt meningsutbyte, men det kan också bli konkret genom att organisera live-möten och vi var praktiskt taget väldigt nära att göra det, uppenbarligen slutade vi för att vårt var ett test för att bara bekräfta portalens kvalitet . Och vi kan säga det, allt fungerar perfekt, plattformen är intuitiv, dess funktioner tydligt synliga, allt organiserat till perfektion.

Fördelar och nackdelar

Som alla självrespekterande dejtingsidor har Sex & Love också kostnader, som vi har beskrivit ovan. Och detta kan verkligen inte definieras som en nackdel, med tanke på att garantin för att en sådan portal fungerar bestäms av den höga kvaliteten på dess service och av de olika föreslagna funktionerna, som alla har en teknisk underhållskostnad som inte bör underskattas. Men detta är nu välkänt. Vad som är säkert är att fler gratisfunktioner kan tänkas på för användare, såsom begränsad sändning av en viss mängd meddelanden per dag.

Fördelarna är många, som alla kan sammanfattas i två ord: säkerhet är funktionalitet. Vi inser dock att de är viktiga parametrar, särskilt för oss experter inom sektorn, de som registrerar behöver dock bara två saker: riktiga användare och intresserad av syftet med portalen (i detta fall sex) men framför allt låga kostnader. Sex & Love har båda, så vi rekommenderar definitivt medlemskap, vilket vi upprepar är gratis för både män och kvinnor.

Kort sagt, här kommer du att ha något att njuta av. Prova och låt oss veta!https://www.youtube.com/watch?v=z2Yb-uDr0tY

FÖRDELAR
  • aktiva och riktiga användare
  • låg prenumerationskostnad
  • mycket effektivt matchningssystem
  • intuitiv och lätt att navigera på webbplatsen
  • användarsupport

NACKDELAR
  • brist på fler gratisfunktioner

Användarbetyg: Inga betyg ännu!

Give a Comment