I Italien finns 1 miljon ensamstående föräldrar (900 tusen mödrar och 41 tusen fäder) och nästan 2 miljoner frånskilda föräldrar. För dem som lever i denna situation är det inte lätt att hitta en partner som kan förstå det helt, så ofta är man ensam utan att vilja.

Det finns dock en mötesplats där ensamstående föräldrar kan dela sina erfarenheter och hitta någon som bor i samma situation kan förstå vad det egentligen betyder.

Den platsen finns och är dejtingsajten Ensam förälder, som föddes i syfte att sätta alla separerade eller frånskilda föräldrar i kontakt. Föreställ dig hur stor denna gemenskap kan vara och framför allt hur aktiva dess användare, faktiskt nu vill vi berätta i detalj om vår erfarenhet på plattformen och vad som hände oss.

Ensamstående föräldrar Italien, dejtingsajten för separerade föräldrar

Klicka på bilden för att registrera dig gratis för ensamstående föräldrar Italien

Hur ensamstående föräldrar Italien fungerar

Denna dejtingsajt kan definieras som den första chatten för separerade i Italien, så tänk dig vilket värde det kan ha för alla som inte kan hitta en partner, just för att de har en redan bildad familj med barn.

De som prenumererar på portalen letar efter vänskap eller till och med kärlek, och det borde inte vara svårt att hitta dem här eftersom samhället består av ensamstående föräldrar som förstår mycket vilka svårigheter som måste övervinnas varje dag.

Här är vi registrera dig gratis på plattformen, för att fullt ut förstå alla dess funktioner och om den framgång som alla pratar om på webben faktiskt är verklig. Men innan vi läser vår recension vill vi förklara hur ensamstående föräldraskap fungerar.

Webbplatsen ser ut som en portal som omedelbart erbjuder en allmän översikt över användare: från profilfotonna för varje, som kan bläddras fritt, kan du välja den person som fysiskt slog oss mest, från den publicerade informationen, förstå mer av hans karaktär och även läsa lite av hans personliga historia, eventuellt kontakta henne via chatt.

Ensamstående föräldrar har en navigeringsmeny som innehåller huvudfunktionerna, bland annat har du också möjlighet att uppdatera din profil så ofta du tycker det är lämpligt, men bland alla vi rekommenderar att du använder «flirt», en sorts «kärlek vid första anblicken», som kan skickas till de mest intressanta människorna gratis.

Tänk på att plattformen väljer de mest kompatibla användarna med den information som har angetts från och med registreringsfasen, så alla som föreslår portalen kan betraktas som en mycket giltig utgångspunkt för att lära känna någon riktigt speciell.

Hur mycket kostar ensamstående föräldrar

Mycket viktigt: att läsa de mottagna meddelandena eller starta en konversation via chatt (kanske också aktivera webbkameran live) är det nödvändigt att prenumerera på en av prenumerationsplaner och detta gäller både män och kvinnor: den kvartalsvisa kostar 19,99 € per månad och det är vad vi registrerade oss för att testa portalen.

Vissa funktioner är helt gratis (som att skicka flörtar, skicka och svara på chattinbjudningar,
skicka och ta emot blinkningar, lägg till användare i vänner och block, uppdatera profilinformation etc.), andra får betalt, vilket innebär obegränsad användning.

Vår åsikt om ensamstående föräldrar

Detta är «den största italienska sajten uteslutande till möten mellan ensamstående föräldrar, ensamstående mammor, möten mellan separerade, dejting mellan skilsmässor”Så om du undrar om det verkligen fungerar kan vi inte låta bli att berätta om vår erfarenhet på portalen.

Att vara en gemenskap av ensamstående föräldrar, naturligtvis separerade eller frånskilda användare är inte alltid online och aktiv genom att föreställa oss familjens åtaganden, men det finns också en annan aspekt att tänka på: vi kunde prata med alla människor vi kontaktade, delta i intressanta samtal och med några av dem tänkte våra medarbetare också att organisera möten från I leva. Stämningen är riktigt trevlig, allt har pratats om, från familj till sex, från livserfarenheter till barn, från kärlek till vänskap.

Dessutom är användarnas genomsnittliga ålder inte, som du kanske tror, ​​bara från 40 år och uppåt, det har vi faktiskt känt mycket unga mammor och pappor men med föräldraerfarenhet, vilket verkligen gjorde dem mer mogna än deras ålder.

Ensamstående föräldrar är en dejtingsajt som skiljer sig från alla andra, här kan du verkligen hitta en person som vet hur man lyssnar, förstår men framför allt kan uttrycka med all uppriktighet vad han letar efter utan rädslan för att bli dömd. Kort sagt, vi blev verkligen imponerade av webbplatsen, inte så mycket för dess struktur, som kanske behöver moderniseras, när det gäller registrerade användare, som vi enligt vår erfarenhet kan säga är ensamstående föräldrar.

Om du letar efter en chatt för frånskilda eller separerade har du verkligen hittat den som passar dig.

Fördelarna och nackdelarna med dejtingsajt för ensamstående föräldrar

Som vi redan har sagt var vår upplevelse på portalen mer än positiv. Vi rekommenderar verkligen en uppdatering av webbplatsen för att göra den mer modern, även om den är väldigt lätt att navigera. Att överväga är dock framför allt säkerhet och garanti för integritet, två aspekter som har lyfts fram på plattformen, just för att användare ska kunna chatta med ensamstående föräldrar som är registrerade på ett mycket diskret sätt.

Bland fördelarna är verkligen den låga kostnaden för den månatliga prenumerationen, som inte når en kaffe om dagen, men framför allt det faktum att det finns inte många dejtingsajter som endast är avsedda för separerade och / eller frånskilda föräldrar, som verkligen fungerar, därför, även om portalen inte är exakt modern, har vi tagit hänsyn till de viktigaste egenskaperna som en datingsida måste ha.

Vi har listat dem nedan, bland för- och nackdelar, ta en titt.

Vårt råd är: om du är ensamstående förälder och vill prova upplevelsen av att träffa andra människor som lever dina glädjeämnen och dina svårigheter, registrera dig gratis på portalen, vi är säkra på att det blir en viktig möjlighet för dig att äntligen göra ändring. till ditt liv.

FÖRDELAR
  • riktiga användare
  • låg kostnad
  • webbkamera chattar
  • kundsupport

NACKDELAR
  • webbplats som ska moderniseras

Användarbetyg: Inga betyg ännu!

Give a Comment