Särskilt de som är omkring 40 eller 50 år kan ha en färdig historia bakom sig, men hålla sig intakta önskan att hitta separerade och frånskilda kvinnor att dela med enstaka möten eller bygg ett nytt förhållande.

I båda fallen är det helt legitimt att du vill fortsätta ditt liv utan att försumma antingen avslappnad sex med någon vacker skild dam eller möjligheten att förlovas eller gifta dig igen, om du träffar rätt person.

Visst, men i detta skede av livet kan det vara något komplicerat för att kunna gå ut varje kväll och hitta intressanta människor med vilka man kan få vänner, utan att tänka på det faktum att de som bor i små städer automatiskt straffas av brist på lokaler och genom att alltid se samma ansikten.

Men förtvivla aldrig! I internetåldern där allt filtreras och skickas på nätet blir till och med att träffa ensamstående kvinnor som är tillgängliga barnspel tack vare till exempel mötesplatser som vi listar i slutet av artikeln.

Vi förklarar allt genom att prata om:

 • Skilsmässastatistik i Italien
 • Letar frånskilda kvinnor ensam efter sex eller kärlek? Det beror på!
 • Möt ensamstående kvinnor tillgängliga online och offline
 • 3 tips att följa
 • 3 saker att undvika
 • Börjar om med en kvinna som söker tillgivenhet
 • Fördelarna med att träffa frånskilda kvinnor
 • Nackdelarna med att träffa frånskilda kvinnor

Skilsmässastatistik i Italien

Låt oss börja med några siffror, för på så sätt vet du direkt att havet verkligen är rikt på fisk.

Enligt ISTAT-data som släpptes i Årsredovisning 2019, de italienska kvinnorna som skilde sig i Italien 2018 var 990.372, varav de flesta ingår i den stora åldersgruppen från 15 till 64 år.

Värdet har dramatiskt ökat under de senaste decennierna, motiverat inte bara av större frihet och medvetenhet om relationer utan också genom införandet av kortvarig skilsmässa. Det räcker med att säga att 2011 skilde de sig «bara» från 839.101 kvinnor, medan 1991 minskade andelen ännu mer och drastiskt: 225,259.

Är separerade och frånskilda ensamma på jakt efter sex eller kärlek? Det beror på!

Vi är säkra på att du undrar: men söker frånskilda kvinnor ensam sex eller kärlek? Naturligtvis finns det inget enda svar, så vi svarar bara att det beror på det.

Detta ord, hur generiskt det än är, innehåller en rad otroliga möjligheter. I själva verket tyder detta på att det finns kvinnor som letar efter ett förhållande, en man som man kan bygga något nytt och djupt med; men det finns också de som bara tänker göra nya bekanta och avslappnad sex.

Oavsett om du letar efter det ena eller det andra kan du vara säker på att rätt person finns och du behöver bara veta hur man letar efter dem

Hur möter jag ensamstående kvinnor tillgängliga online och offline?

Nå, nu ska vi komma till kärnan i vårt ämne! Vi sa i början att i åldersgruppen mellan 40 och 50 och därefter det kan vara mer komplicerat att närma sig och träffa nya människor, särskilt frånskilda ensamstående.

Anledningarna är många och beror vanligtvis på de livsstilar som antagits. Till exempel:

 • Lite tid tillgänglig för sig själva
 • Barn, arbete, hem att hantera ensam
 • Ekonomiska problem som inte gör det de låter dig gå till klubbar eller hitta en barnvakt för att hålla barnen under utflykterna
 • Kronisk trötthet
 • Rädsla för att komma in igen spel
 • Etc.

Anser att det de flesta separerade eller frånskilda kvinnor upplever en eller flera av dessa situationer, så du förstår att det är det mycket lättare att hitta vänner online än i verkligheten. Det beror på att hon kanske inte har för mycket tid eller lust att ägna sig åt kvällsutflykter, gymmet, snabba datum eller andra sociala evenemang för vuxna.

Självklart förändras berättelsen om vi står inför en frånskild och barnlös kvinna, som verkligen har ett mycket mer avslappnat handlingsutrymme och tider, men också här kan dynamik komma till spel som får henne att inte vilja träffa andra människor live. .

Istället, tack vare internet och specialchattar, kan en kvinna gradvis närma sig nya upplevelser, avslöja sig lite i taget och bara om hon vill eller verkligen tas. Dessutom kan han få vänner när som helst, enligt sin egen tid och lediga utrymme, kanske även när han är i bilen och väntar på att hans barn ska avsluta sportlektionen.

Självklart är det lättare att koppla upp sig med någon på en dejtingsida och av samma skäl. Men låt oss ge dig tre tips att följa och tre andra saker för att undvika att lyckas i ditt företag!

3 tips att följa

Här är 3 användbara tips för att hitta ensamma, frånskilda och motiverade kvinnor för ett live-datum:

 1. Välj rätt webbplats: Inte alla dejtingsajter är effektiva, så försök hitta den som bäst återspeglar det du letar efter. Var också uppmärksam på att den är välbesökt (bara registrera dig gratis och sikta igenom profilerna) och att den respekterar reglerna för insamling av känslig data och betalning (läs bara FAQ för att ta reda på det)
 2. Var tydlig direkt med vem känner du: Oavsett om du letar efter kvinnor som söker män eller frånskilda kvinnor som söker äventyr, gör det klart vad du vill. Det skulle verkligen vara slöseri med tid att inte gå direkt till målet och gå vilse i chatten, eller hur?
 3. Håll tiden: beroende på situationen kan det ta mer eller mindre tid att träffas från Jag bor. Okej, det är bra, men låt inte någon stjäla din dyrbara tid genom att distrahera dig från målet. Om du efter ett tag av chatten ser att hon fortsätter att skjuta upp det första live-datumet, kanske hon inte är rätt person eller inte motiverad nog. Ett lidande råd: i dessa fall är det bättre att lämna det i fred och fortsätta bortom.

3 saker att undvika

Å andra sidan, här är tre saker att absolut undvika i din sökning:

 1. Leta inte efter en frånskild kvinna på sociala nätverk: det kan tyckas lätt, men man vet aldrig vem som står bakom den profilen. Och sedan, låt oss inse det, det blir väldigt desperat att leta efter den sista utväg, vilket innebär att du nästan säkert kommer att kontaktas av desperata människor.
 2. Starta inte i fjärde växeln: Vänskap på dejtingsajter är inte olik de i verkligheten. Var artig och inte plötslig, det kommer att finnas tid för smutsigt samtal
 3. Sluta inte vid första kollisionen: speciellt om du letar efter ett seriöst förhållande, håll dig inte tillbaka av ett mindre än varmt tillvägagångssätt. Normalt tenderar kvinnor som söker tillgivenhet eller ett förhållande att vara mer försiktiga med nya bekanta, men det är inget annat än en form av försvar. Var tålmodig lite och försök vinna hans förtroende: du kommer att se, han kommer att gå väl!

Börjar om med en kvinna som söker tillgivenhet

Denna punkt förtjänar mer särskild uppmärksamhet, för i detta fall behövs en dubbel dos savoir faire.

Medan du är galant kan du enkelt få vänner och sova med så många separata damer du vill, men det är en annan sak att hitta en person som är intresserad av ett stabilt förhållande och vinna henne.

Visst, och detta är viktigt, kontaktade i chatt till människor som öppet anger i sin profil att de letar efter en ny kärlek. Då är det upp till dig att kunna vinna förtroende, få henne att förstå att du verkligen har allvarliga avsikter och att du är seriöst motiverad till ett levande möte med henne (eller med dem) eftersom du vill känna henne djupt.

Spela dina kort rätt, ha tålamod och uppmärksamhet och respektera hans tider, men var tydlig i dina avsikter eftersom det inte är rättvist att om du letar efter kärlek kommer någon att sätta en eker i ratten!

Fördelarna med att veta att du är skilda ensam

Finns det några fördelar med att träffa och träffa frånskilda kvinnor som söker kamratskap? Såklart ja! Mycket förändras baserat på eget gottfinnande och förväntningar, men vi vet väl att det i princip finns mycket giltiga proffs.

Till exempel en frånskild kvinna som bara söker sex:

 • Han vill inte gå utöver det
 • Hon letar inte efter en ny man eller ett stabilt förhållande
 • Det kommer att hålla dig borta från hans dagliga rutin
 • Han letar bara efter dig för sänggymnastik
 • Sex är hennes utlopp, så hon kommer alltid att vara fantasifull och mottaglig

I stället en skild kvinna som letar efter en man:

 • Han vill bygga ett uppriktigt relation
 • Han kommer att trycka för att träffa dig live vid rätt tidpunkt
 • Hon är uppmärksam på dina behov
 • Han strävar efter att göra förhållandet positivt och kärleksfullt
 • Sök efter intimitet med passion
 • Han vill presentera sin familj (barn, föräldrar och före detta make) för dig när tiden är rätt och visa dig att han verkligen bryr sig om dig

Och här är också nackdelarna

Naturligtvis finns det också nackdelar med att dejta frånskilda kvinnor, som är strikt relaterade till hans förflutna och hans familj. Till exempel:

 • Han kommer alltid att ha lite tid att träffa dig om han har barn
 • Hon kan påskynda saker och ting för mycket och leta efter en surrogat för sin före detta make
 • Hon kan ha lite motivation att lära känna dig

I själva verket är emellertid dessa nackdelar så allmänna och undvikbara att de säkert kan förbises. Hur? Registrera dig bara på rätt sida och följ våra tre tips: du är i en järnfat.

Rekommenderade webbplatser

När det gäller internet listar vi de viktigaste webbplatserna där du kan hitta något företag:

► Sex och kärlek

är en gemenskap av sexuella möten som också granskats av vår redaktion och som verkar ha den högsta andelen kvinnor registrerade i hela Italien, åldersintervallet 25 till 50.

Nackdelarna i det här fallet är att det finns en prenumeration (alla bra saker betalas för i livet så är det sant!). En bra lösning för ensamstående kvinnor som letar efter sex.

Sex och kärlek dejtingsajt

► www.Badoo.it

Välkänd social portal för att göra nya bekanta främst baserat på kunskap. Spredt över hela världen med många italienska medlemmar. Fram till för några år sedan var det definitivt

toppen för att träffa nya människor, nu från vad vi vet (kommentarer på artiklar på nätet och vår recension) har kvaliteten på de människor som besöker det sjunkit något även om det kan vara värt ett försök eftersom det erbjuder ett visst antal meddelanden som kan skickas gratis och sedan betalas (och när inte!)

badoo.com italienska

► www.Meetic.it

Den mest kända sajten (du kan också se den i reklam på TV) men något i nedgång.

Det är inte en portal för sexuella möten, jag vill påpeka att den bygger på leta efter en själsfrände (det finns inget fel!). Det är en bra webbplats och välbesökt av ensamstående kvinnor men också betald och dyrare än Sex and Love.

Så var du ensamstående kvinnor i Milano, ensamstående kvinnor i Rom eller ensamstående kvinnor i Neapel eller någon annan del av Italien är det viktiga att träffas och ha nya upplevelser som alltid är uppmärksamma på säkerheten och kvaliteten på dina live- eller online-möten!

Meetic-app

Give a Comment