När det gäller sexkameror representerar SlutRoulette ett särskilt fall: dess första funktion är faktiskt praktiskt taget identisk med den gamla Chatroulette, där webbkameror tillhandahålls slumpmässigt med ett knapptryck.

Om tjejen är gratis och du gillar henne kan du sedan byta till privat chatt genom att betala en viss kostnad tecken, men bara genom att registrera dig på webbplatsen och få tillgång till Slut Roulette Live.

Denna översikt borde redan förklara, i stora ord, vad Slut Roulette är och hur det fungerar: om du vill lära dig mer om denna camgirl-portal rekommenderar vi att du fortsätter med att läsa vår recension.

Vad är SlutRoulette?

Logiken bakom Slut Roulette är otroligt enkel och grundläggande: allt du behöver göra är att ansluta till huvudsidan och sedan börja ta reda på vad den erbjuder dig. Visningen av webbkamerorna är slumpmässig: precis som i ett mycket vanligt roulettehjul är anslutningen till webbkamerorna helt slumpmässig.

Detta markerar redan en första, djupgående skillnad med andra webbplatser för webbkameraflickor, åtminstone vid det första tillvägagångssättet: du kan inte välja flickan individuellt, helt enkelt för att det inte finns något särskilt avsnitt för detta. Med andra ord, här måste du lita på slumpen och du kan inte identifiera en viss kvinnaprofil baserat på hennes utseende eller foton.

Sedan, när du har registrerat dig, kommer du att få tillgång till Slut Roulette Live-webbplatsen: här kan du välja tjejerna att se på webbkameran eller att hyra för en privat show, precis som du skulle göra med andra camgirls-webbplatser. Tänk också på att registrering är obligatorisk för att chatta med dem: en funktion som annars är inaktiverad i det ursprungliga slumpmässiga läget.

Besök från denna länk SLUTROULETTE

Hur fungerar SlutRoulette?

slutroulette

slutroulette

När du väl har anslutit till webbplatsen har du möjlighet att bläddra igenom några webbkameror utan att behöva göra något annat än att klicka på lämplig knapp.

Efter 5 eller 6 anslutningar blockerar webbplatsen din åtkomst och ber dig registrera dig och till bekräfta att du är 18 år: du behöver inte oroa dig, för du behöver bara ange ett giltigt e-postmeddelande och ett smeknamn. Alternativt kan du också undvika allt detta genom att komma åt webbplatsen via din Google-profil.

Nu du är helt gratis att logga in på din Slut Roulette Live-profil: du behöver inte ens vänta på bekräftelsemeddelandet, vilket vanligtvis tar ungefär 6-7 minuter att komma fram. Vid denna tidpunkt blir driften av portalen «klassisk»: du kommer att befinna dig i ett gränssnitt som innehåller en lista med tjejer på webbkameran i det centrala avsnittet.

Till vänster kan du dock se alla kategorier av camgirls: de är verkligen mycket och de uppfyller alla möjliga preferenser. Om du vill kan du dessutom klicka på fliken Senaste för att se vilka webbkameror du redan har besökt.

Funktionerna som finns tillgängliga på SlutRoulette Live är dock också andra: ovanför kategorimenyn kan du faktiskt hitta objekt som egenskaper, region och språk för chatten.

I grund och botten har du tre bra alternativ till ditt förfogande för att djupt anpassa din sökning. I förhandsgranskningen av webbkameran kan du också läsa flickans nationalitet och ålder.

När du väl har klickat på fotot kommer du sedan in i videochatten: du kan skicka textmeddelanden eller boka en privat chatt till den kostnad du finner överlagrad. Under chattrutan till höger hittar du också två alternativa webbkameror som rekommenderas av själva webbplatsen.

Kategorierna av SlutRoulette

Vi har redan visat dig den viktigaste inledningsfunktionen i SlutRoulette: att vara visualisering av slumpmässiga webbkameror, du kan inte välja en viss tjej, men du måste upptäcka vad huvudskärmen erbjuder dig.

Å andra sidan betyder detta inte att du helt måste lita på slumpmässighet: till höger om den slumpmässiga webbkameran kan du faktiskt hitta en meny som är värd för olika kategorier. Du kan till exempel välja sektioner som «asiatisk» eller «svart» och vara säker på att den slumpmässiga webbkameran «fiskar» i den här gruppen.

Det är ett mycket bekvämt alternativ som gör att du kan leta efter flickan som mest av allt uppfyller din personliga smak. Slutligen längst till höger hittar du platsen för den offentliga chatten med flickan, som dock är blockerad i avsaknad av registrering.

När du har registrerat dig och får tillgång till SlutRoulette Live hittar du många andra kategorier: var och en anger antalet sexkameror som för närvarande är aktiva just nu.

Give a Comment