Inom ramen för webbplatser med sexkameror är det möjligt att hitta flera ledande portaler: vissa är mycket nya, andra har dominerat marknaden i flera år.

Bland de mest intressanta nyheterna hittar vi utan tvekan Stripchat: en camgirlsportal som just har fyllt två år men som redan har slagit många direkta konkurrenter.

Anledningen? Det är en webbplats som går direkt till sak och visar män vad de verkligen bryr sig om, utan för många ord och utan att tvinga dem att registrera sig eller något. Så idag ska vi visa dig vår Stripchat-recension.

Vad är Stripchat?

Stripchat är en webbplats för sexkamera var du hittar flickor av alla slag, inuti hittar du en uppsjö av kvinnor som strippar på webbkameran och gör så mycket mer: från levande sex till shower med erotiska leksaker är det praktiskt taget omöjligt att inte hitta något som kan tillfredsställa dig.

Dessutom, till skillnad från många andra webbplatser, är Stripchat helt översatt till italienska: därför ytterligare en anledning att besöka den och vara helt lugn bland sina sidor.

När det gäller dess verksamhet motsvarar den här webbplatsen de andra: det betyder att du bara behöver komma åt sitt hem för att kunna se ett brett utbud av live webbkameror.

Hur fungerar Stripchat?

Stripchat skiljer sig inte mycket från andra nakna webbkameraflickor – när du loggar in på plattformens hemsida märker du omedelbart en serie skärmdumpar, var och en motsvarar en flickas profil.

Från den här länken kan du besöka den officiella Stripchat-webbplatsen.

Tänk på att dessa foton redan kan berätta vad just den här camgirl gör: de är faktiskt inte statiska bilder utan ramar som tagits från webbkameran som pågår.

Dessutom hittar du på dessa bilder en liten ikon som anger flickans nationalitet: självklart kan du hitta alla nationaliteter, från italienska till colombianska, passerar genom australierna och så vidare.

När det gäller de andra sektionerna på huvudsidan, till vänster på den centrala skärmen hittar du den vanliga menyn för att välja kategorier: som du själv kan se är det en enorm meny full av sektioner som passar alla smaker och alla typer.

Längst upp till höger hittar du dock en rullgardinsmeny som du kan använda för att filtrera resultaten från de utvalda webbkamerorna: till exempel kan du bara aktivera de senaste kamerorna för att se vilka tjejer som har anmält sig till minst tid, eller se bara de camgirls med flest röster.

Andra möjliga alternativ finns i det horisontella menyraden ovanför webbkamerorna.

Stripchat: betald gratis sexkamera?

Stripchat är en freemium kategori webbkamera tjej webbplats, vilket innebär att du kan använda den utan att betala, men några av dess funktioner är endast tillgängliga mot en avgift.

När det gäller den förra har du helt fri tillgång till alla offentliga webbkameror: här kan du titta på vad flickan gör, även ha en delad chatt med andra anslutna användare, för att kommunicera med henne.

Förutom webbkameran och chatten hittar du också en sidomeny med några alternativ: till exempel finns det en ikon för att visa all flickans information, ett litet hjärta som gör att du kan lägga till henne till dina favoriter och en ikon för köpa. tokens.

Det finns också en knapp för att skicka ett meddelande till henne, men den är endast tillgänglig efter att du har registrerat en profil (även gratis). Under webbkameraskärmen hittar du två knappar: Skicka tips och starta privat.

Här anger du fältet betalda alternativ: båda knapparna låter dig faktiskt köpa virtuella tokens som du sedan kan spendera för att begära en privat webbchatt med den tjej du föredrar.

Vilka är funktionerna i Stripchat?

Stripchat har några riktigt anmärkningsvärda fördelar, jämfört med andra webbplatser av denna typ: först och främst dess gränssnitt, som är användbart och väldigt lätt.

Som vi redan har berättat för dig i början pekar webbplatsen på punkten och presenterar inte skäl för förvirring eller annat. Dessutom finns det bara en popup som öppnas då och då, och det är att bjuda in dig att registrera dig en profil. Om du inte vill kan du stänga det och fortsätta tyst utan förpliktelser. Kostnadskapitel: hur är situationen på Stripchat?

Här är priserna i linje med marknaden och med andra mycket populära konkurrenter som Bonga Cams eller LiveJasmin: vilket innebär att kostnaden per minut i privata webbchatter i genomsnitt ligger mellan 2 euro och 4 euro. Det är uppenbart att även i det här fallet är priset helt och hållet enligt webbkameraflickornas eget gottfinnande.

Stripchat: vår slutliga dom

Trots att det är en relativt ung webbplats är det redan möjligt att argumentera för att det är en av de bästa i världen sexkamera : Det som slog oss är att här kan du verkligen hitta allt, inklusive live sex, något som andra portaler inte ofta erbjuder.

Webbplatsen, ur en användarupplevelsessynpunkt, är perfekt utformad. Kvaliteten på filmerna är också av utmärkt kvalitet, och det är väldigt lätt att upptäcka italienska tjejer. Sammanfattningsvis en av de bästa webbkameraflickaportalerna du någonsin kommer att hitta.

Give a Comment