Den som letar efter nya swingerpar vet att internet är en riktig guldgruva: ja, men bara om du hittar rätt portal! Just av denna anledning har vi sammanställt recensioner av de bästa swinger-platserna, så att alla kan sikta och välja sin favorit.

Vi har sett och provat många, men inte alla övertygade oss eller har väckt vårt intresse, så vi kommer inte att erbjuda dig den fullständiga listan över alla testade swinger-platser, utan bara de som är värda att nämna.

I den här artikeln kommer vi därför att ta upp dessa ämnen:

 • eftersom swinger-webbplatser är bättre än privata klubbar
 • 3 tips för att välja webbplats ganska rätt
 • recensionerna av de bästa platserna för swingers

Varför swinger-webbplatser är bättre än privata klubbar

Frågan verkar uppenbar, men den är inte alltid så uppenbar, särskilt inte för dem som närmar sig denna värld för första gången eller precis börjar.

I allmänhet kan vi säga att privata klubbar är ett utmärkt sätt att träffa nya swingerpar, men de har specifika öppnings- och stängningstider och dagar och inför ofta en exakt klädkod.

Dessutom måste du nästan säkert slipa kilometer innan du når det första användbara privata rummet, eftersom de ofta ligger utanför staden och i isolerade områden, vilket garanterar mycket diskretion men ofta också är störande.

Sist men inte minst är entréavgiften eller prenumerationsavgiften mycket hög (vanligtvis cirka 200 euro) och det är inte säkert att du alltid kommer att kunna hitta ett par som känslan utlöses med!

Baklänges, webbplatser för swingers har en hel serie obestridliga fördelar, inklusive:

 • du kan ansluta när som helst på dygnet och vara öppen 24 timmar om dygnet
 • du behöver bara en smartphone, en surfplatta eller en dator för att komma åt den
 • du behöver ingen klädkod för att respektera
 • du kommer alltid att ha ett brett urval av par som du kan sikta bland, både svenska och utländska
 • om du inte får en känsla av ett par kan du enkelt byta till ett annat med hjälp av webbplatsens sökfunktioner
 • har prenumerationsavgifter betydligt lägre
 • ofta kan du registrera dig gratis och få tillgång till huvudfunktionerna utan att spendera en euro, för att testa dem och bestämma om och vilken prenumeration du ska köpa

3 tips för att välja rätt portal

Att välja rätt parbytesplats är inte alls en enkel sak, för på många är fångsten runt hörnet. Förutom de recensioner som du kan läsa här, ger vi dig 3 tips för att ytterligare hjälpa dig i ditt val. Faktum är att du kanske har speciella behov och letar efter en mycket specifik portal, men förblir tvivel om du ska registrera dig eller inte eftersom du inte vet om den är tillförlitlig eller inte.

Efter att ha gett dig våra tre tips blir allt tydligare och lättare, lita på mig!

1 # Definiera vad du letar efter

Många försummar denna punkt med det resultat att webbplatsen, även om den är optimalt användbar, kasseras.

Istället, det är viktigt att du definierar dina behov direkt, för att bara testa de parbytesplatser som är lämpliga för ditt fall. Till exempel, om du tänker byta med utländska par för att du kanske reser mycket utomlands är det ganska värdelöst att fokusera på webbplatser för endast svenska swingers, tycker du inte? När detta väl är definierat kan du dock spela det säkert och bara ta hänsyn till det som verkligen intresserar dig.

2 # Säkerhet och anonymitet

Du vet hur viktigt diskretion är när det gäller sex, därför också i denna tidpunkt Det är viktigt att den webbplats där du tänker registrera dig garanterar säkerhet och anonymitet. Detta måste vara giltigt både med hänvisning till de känsliga uppgifterna som anges och kreditkortsuppgifterna. men framför allt lämnar du dig själv fullständigt omdöme, när och hur du avslöjar din identitet.

För att verifiera att en portal uppfyller dessa egenskaper, se bara användarvillkoren eller FAQ. Om du är osäker kan du alltid kontakta supporten och be om mer information.

3 # Prova gratis

Många webbplatser låter dig registrera dig gratis och testa deras funktioner och plus på ett fullständigt (få) eller partiellt (majoritets) sätt för att förstå om det är rätt för dig eller inte.

Detta låter dig direkt kontrollera egenskaperna hos den enskilda portalen för att förstå om du gillar det eller inte, men framför allto det hjälper dig att definiera det allmänna allvaret, användbarheten och framför allt om och hur välbesökt det är.

Recensioner av de 9 bästa swinger-platserna

Vi kommer nu till vad de är våra recensioner av de bästa platserna för swingerpar. Vi delar upp dem i två huvudkategorier:

 • de diskreta, men inte utmärkta
 • de som är toppen

Topp 3 av de bästa platserna för swingers, recensioner och åsikter

Låt oss först se vilka som är de bästa och vilka vi personligen har testat, eller de portaler som är avsedda för utbyte av par som verkligen visar sig vara toppen.

1 # Swinger Couples Club

hemsida för swingers

Det är den bästa platsen för swingers bland de testade och, inte överraskande, det är den första i Italien för preferenser. Användarna är alla svenska, vilket säkerställer att du alltid hittar ett par nära dig.

Användarna är verkliga och övervakas ständigt, för att undvika att det finns legosoldater eller bedragare som kan äventyra det roliga.

Mycket intressant är faktumet att kunna komma åt det med ett gratis testkonto för att prova alla de olika funktionerna och börja, precis på det här sättet, att träffa swinger-par.

Grafiken är mycket spännande och kan navigeras bekvämt, så att även de mindre tekniska kan hitta de mest likasinnade användarna snabbt och smidigt. Om du vill kan du också läsa vår recension på den här webbplatsen.

För oss är det definitivt den bästa sajten någonsin för svenska swingers! Länk till CouplesScambisteClub.

2 # Inter Swingers

Även här står vi framför en portal för swingers av internationellt ursprung, men den svenska sektionen är väl gjort och komplett. Du kan använda geolokaliseringsfunktionen för att hitta paren närmast ditt hem och njuta av chatt och webbkamera. Mycket trevligt är Speedflirt, tydligt inspirerad av det mest klassiska hastighetsdatumet. Länk till Inter Swingers.

Webbplatsen betalas.

3 # Finder för vuxnavänner

Det är den perfekta platsen för dem som letar efter sängvänner och framför allt älskar fetisch. Avsnittet för swingers är mycket stort och välskött. Grafiken är fin och ganska intuitiv.

Användaren är internationell, men det interna inställningssystemet gör att du enkelt kan hitta de användare som ligger närmast dig eller i vilket fall som helst i din favoritstad eller ditt favoritland. Registrering är gratis, men vissa funktioner är mycket begränsade, till exempel det begränsade sökalternativet för endast 200 användare (maximalt). Länk till AdultFriendFinder

Diskreta swingers webbplatser, åsikter och recensioner

Nu ska vi istället prata om diskreta parbytesplatser, det vill säga de som har sin egen intressanta användbarhet, men visar flera brister att hantera.

4 # Kryddig match

Spicy match är en webbplats designad för rent europeiska användaredärför gäller samma argument som för SDC. Det finns dock många fler svenska swingerpar än den tidigare, även om det är i ett begränsat antal jämfört med de internationella.

Medlemskap är gratis, men även här är funktionerna begränsade. I vilket fall som helst kan du förstå både dess användning och dess potential och om du är övertygad kan du enkelt byta till köp av en liten prenumeration.

Webbplatsen är också specialiserad på att organisera evenemang för swingers i olika privata klubbar i Italien och i resten av Europa, samt helgdagar och speed-datum för swingers.

5 # SDC

Det är en av de mest populära platserna i USA och i angelsaxiska länder. Därför kan det framför allt skryta med ett stort antal utländska par. Det finns också svenska par, men de är inte majoriteten.

Säkert är en webbplats för swingerpar som de reser mycket, men det kan också användas av dem som bor i stora turiststäder och alltid letar efter nya par att bli vän med.

Webbplatsen betalas endast och organiserar ofta lyxiga internationella kryssningar för swingerpar.

6 # annonser 69

Meddelanden 69 är utformade för nästan uteslutande svenska användare, så förutom några få undantag är det sällsynt att hitta utländska swingerpar. Grafiken är ganska gles, men det finns många avsnitt som kan nås även utan registrering. Det finns också många annonser att konsultera av alla slag och inte bara för swingers. Kartan över olika bilkön i Italien är mycket användbar.

Den kostnadsfria registreringen är mycket kortfattad och tillåter dig inte att dra full nytta av de olika funktionerna på webbplatsen och någon kanske inte uppskattar det eller i vilket fall som helst inte förstår dess potential.

7 # Den erbjudna frun (The Cuckold)

Här återgår vi till vad som sagts tidigare, nämligen att du först måste definiera dina sexuella behov och önskningar och sedan välja rätt plats.

Den fru som erbjuds är ett klassiskt exempel. Verkligen, den här webbplatsen är designad exklusivt för hanrejpar och det finns väldigt få par som strävar efter ett «traditionellt» parbyte. Så om du är en hanrej eller en tjur är den här portalen för dig, annars inte.

Vi specificerar också att webbplatsen tillåter gratis registrering, men att funktionerna är mycket begränsade för grundläggande användare och det är uppenbarligen nödvändigt att köpa ett abonnemang för att ha full användbarhet. Förutom de olika kategorierna och albumen som finns presenterar vi det intressanta forumet på webbplatsen.

8 # Morena Sex

ÄR en av de längsta branschportalerna någonsin, online i minst 20 år. Även om den innehåller många alternativ, nyfikenheter och är välbesökt, grafiken och användbarheten är lite fast på 90-talet och det blir väldigt invecklat att kunna befria sig mellan en sektion och en annan.

För många blinkningar, för mycket information tillsammans kan göra att du avstår från att fortsätta och registrera dig.

9 # Punga Club

Det är en generisk dejtingsajt, men den har en intressant sektion tillägnad swingers. Grafiken är väldigt gles, men visst faller ögat på det stora antalet meddelanden, foton och kommentarer på portalen. Ett bra alternativ även för singlar och för dem som inte bryr sig om något när det gäller kön.

Medlemskap är gratis men begränsat.

Give a Comment