Under de senaste åren har ett fenomen som «avfolkas» i nätets värld blivit mer och mer utbrett: det är «fenomenet» Trumpet vänskap.

Vad betyder trombamicizia?

Trombamicizia är inte bara ett mode eller en trend som påverkar kvinnliga och manliga människor, utan det är en riktig «filosofi» som gör att varje man eller kvinna kan levande sexohämmad, utan moraliska fördomar är mentala begränsningar.

Trombamicizia har av forskare definierats som en «tankestyrka» och ett socialt fenomen som uppstår tack vare användningen av nätet, vilket interpersonella sexuella relationer med olika sängvänner främst genom avslappnade dejtingsajter.

Förutom att förklara vad termen trombamicizia betyder, samlar den här guiden resultaten av vetenskaplig forskning mot bakgrund av de sociala förändringar som har utvecklats tack vare chattar, sociala nätverk och elektroniska enheter.

Slutligen, vad är det gyllene regler att hitta en perfekt armband eller armbandvän? Låt oss ta reda på det tillsammans i den här artikeln.

Trombamicizia eller Friendship of bed: hur det fungerar och hur länge det varar

Tack vare chatt, videochatt och sociala medier och den utbredda spridningen av surfplattor och smartphones, a socialt fenomen som «avfolkas» på Internet: det Trumpet vänskap o Vänskap i sängen.

Vad betyder det? Det är ett fenomen som får användare att söka efter en vän i sängen eller en enstaka partner som de har ett sexuellt förhållande med, utan något sentimental åtagande och utan fördomar.

En mellanmänsklig relation skapas som äger rum mellan två ämnen (de så kallade «trombvännerna») som vill ha en relation utan att förvandla förhållandet till något mer allvarligt.

Psykoterapistudier har försökt förstå vad som är orsakerna till framgången med «fenomenet» trombamicizia. Forskare kom fram till att tillkomsten av sexuellt orienterade dejtingsajter som en av de mest kända är Sex And Love Italien och önskan att leva sex med lätthet har definitivt bestämt framgången för sexuella möten mellan «sängvänner».

L ‘övergivande av tabu, ju större frihet att leva sin egen sexualitet, desto större önskan att ha sexuella relationer med flera partners, öppenhet och kvinnlig frigörelse är sociala fenomen som har haft en positiv inverkan på spridningen av portaler specialiserade på vänskap.

Trombos: Vilka är de psykologiska principerna?

Som en riktig vetenskaplig och filosofisk ström, har trombamicizia gudar grundläggande principer gemensamt för alla som antar denna typ av beteende. Ju större sexuell frihet att leva ett köttligt förhållande med sängvänner annorlunda har gjort det möjligt för detta sociala fenomen att få mer och mer framgång.

«Paradoxen är att kvinnor säger att de vill ha en trogen man; faktum är att verkligheten är helt annorlunda […] kvinnorna drömmer om ett gratis sexliv, utan begränsningar och utan tabu”, Framhöll en nyligen genomförd forskning om en pool av 250 kvinnor i olika åldersgrupper.

Kraven för trombamicizia

 • ha ett öppet sinne,
 • söka inte ett romantiskt förhållande,
 • var inte avundsjuk,
 • planera aldrig saker att göra tillsammans med en vän (gå ut på middag tillsammans, åka på semester etc.)
 • vara villig att aldrig se en sängvän igen,
 • har hög självkänsla,
 • vara en dominator eller dominatrix,
 • känna till teknikerna för övertygande förförelse,
 • var inte sentimental
 • vara empatisk,
 • vara villig att leva olika mänskliga relationer.

Det primära syftet med dem som letar efter en trombamat är att tillfredsställa sexuell lust utan någon hämning och utan att engagera sig i sentimentalt engagemang mellan partner, praktiskt taget ingen kärlek bara sex.

Det är nödvändigt att «begränsa» förhållandet till sovrummet och även om det sexuella förhållandet är fantastiskt och presterande är det viktigt att byta sängvänner flera gånger under veckan.

De psykologisk profil av / thrombamic / a kan hänföras till «en person som är benägen att etablera många sociala relationer mellan människor, på ett sådant sätt att inte riskera att bli knuten och alltid ha någon tillgänglig att träffa«.

Dessutom är det ur en sexuell synvinkel viljan att leva «ens eget köttsliga liv på ett så avslappnat sätt som möjligt, helst åtskilt från emotionalitet, band, ansvar«.

Det sägs inte då att en trombamik inte är en person som redan är romantiskt engagerad som bara söker en vän till sängen för att bara tillfredsställa en «sexuell aptit«Ibland.

Många vänner träffas för att leva enextrem sexupplevelse och tillgodose erotiska begär som man inte föredrar att begära från den partner man är romantiskt kopplad till.

Det är väl underförstått att varje vän i sängen följer sina egna sexuella impulser och «instinkter»: det finns ingen manual för trombamiken, men det yttersta målet är att ha sex och umgås.

Socialisering och utbildning av Trombamici-gemenskapen

Sexuell lust är behöver umgås: här är de två sfärerna som delas upp i trombamins psyke. Fenomenet trombamicizia har sociala konnotationer: detta har en inverkan på bildandet av verkliga gemenskap att gruppanvändare och prenumeranter på portaler som är specialiserade på möten med sängvänner.

De specialiserade platserna och portalerna är den «virtuella» mötesplatsen mellan potentiella trombamater: här är mötesplatsen och «laison» mellan utbud och efterfrågan hos «konsumenter» av avslappnat sex.

Det är ett fenomen som har en psykologisk och sociologisk inverkan som i flera år har väckt sexologers och psykoterapeuters uppmärksamhet: tack vare den telematiska kanalen är det lättare att kommunicera, chatta, utbyta synpunkter och träffa nya människor.

«Tangentbordet och musen har definitivt ersatt ansiktsuttryck och ett enkelt klick eller valet av ett alternativ kan eliminera en kontakt med profilen för den person som du inte längre vill ha relationer med.”, Markera de rapporter som publicerats av auktoritativa psykologer.

«Att veta att kunna interagera med en partner (enstaka eller mindre har liten påverkan) från vilken man inte frågar något annat än sex hjälper varje man eller kvinna att uppnå sexuell balans”, Understryka sexologerna.

Hur ska man välja den perfekta kompisen?

Vi avslutar den här guiden med expertråd om hur man väljer en perfekt sängvän. För att maximera sexuell lust är goda råd:

 • välj flera sexpartners,
 • kontakta aldrig samma sängvän igen,
 • gör inte extra möten,
 • sova aldrig tillsammans,
 • inga kramar,
 • uppmärksamhet på personlig vård,
 • uppmärksamhet på intim hygien,
 • det är förbjudet att bli kär.

I grund och botten: den perfekta kompisen är sängvännen som tillgodoser sexuell lust och de mest «dolda» erotiska fantasierna.

Give a Comment