Betydelsen av bondage

Träldom är användningen av fysiska förträngningar för att betona det erotiska nöjet hos de inblandade. Det kan övas med ett par enkla handbojor, upp till komplicerade metoder som mumifiering och sensorisk deprivation.

Vissa övar träldom för att krydda ett monotont och repetitivt sexuellt förhållande, för många andra är dock själva handlingen det viktiga och inte relaterat till samlag. Ytterligare andra uppskattar det för sin starka visuella påverkan, kläder och olika prylar.

Träldom som konstform

Bondage har mycket gammalt ursprung. Det finns i både västerländska och östra kulturer, där det kallas shibari, och fokuserar på användningen av invecklade upprepande mönster och knutar gjorda med rep av olika konstruktion och längd.

I Japan härrör shibari från kampsporten att binda fångar.

Den forntida Samurai använde olika tekniker för att fängsla sina fångar, beroende på deras sociala status. Under århundradena har konsten att binda och skapa fascinerande sammanflätning i kontrast till människokroppens naturliga kurvor fått en stark erotisk och andlig konnotation, och det finns många artister som uppträder i föreställningar av detta slag.

Träldom är en form av kärlek

träldom

träldom

MJUK OCH EXTREM bondage

Vem som helst kan träna träldom, med vederbörlig uppmärksamhet. I Italien finns tusentals entusiaster, i alla åldrar och alla samhällsskikt, och fenomenet växer ständigt, även om de flesta av dem som utövar denna konst tillhör ett medelhögt intellektuellt och ekonomiskt band, särskilt oväntade proffs. .

Till skillnad från vad många tror är de som utövar träldom som en mycket erotisk och tillfredsställande upplevelse inte nödvändigtvis en älskare av piskor och kedjor, det är verkligen bara en stereotyp.

Faktum är att många tränar bondage helt enkelt för de spännande taktila och visuella känslor som det ger, utan att öva på andra former av erotisk aktivitet som sadomasochism.

De grundläggande elementen när du tränar träldom med din partner är absolut respekt och förtroende, särskilt när du möter den för första gången.

Partnerns behov kommer först och om partnern är nöjd, upphetsad och sexuellt upphetsad, nöjet för båda multipliceras!

Som många entusiaster säger, är bondage paradoxen att det är den person som är kopplad till tappar helt kontrollen och att låta dig gå till de mest extrema känslorna av nöje.

Resultatet är ett höja nivån av endorfiner och andra hormoner, som skapar ett tillstånd av extas. Prova det, det är en befriande känsla att lämna makten i händerna på en annan som vet hur man tar dig, och inte tänka på någonting längre, glömma stress och problem i vardagen i några timmar.

Give a Comment