Chattar och webbplatser med ryska flickor och kvinnor de är himlen för italienska män, eftersom de innehåller och matar en av de mest eftertraktade förbjudna drömmarna någonsin: träffa en sexig rysk tjej.

Östeuropeiska kvinnor har alltid haft en enorm charm, antingen på grund av deras störande skönhet, eller för att de har en utbildning som får dem att sätta sin man och familj framför allt, att ta hand om dem med extrem sötma och engagemang.

Idag har den dejting med ryska kvinnor de är mycket lättare att göra, också tack vare webben. Men låt oss gå för att prata om följande ämnen:

 • eftersom myten om den ryska kvinnan finns
 • äktenskap mellan italienare och östra kvinnor, statistik
 • var och hur man letar efter ryska tjejer i Italien
 • chatta med ryska tjejer: gratis eller betald? Är de säkra?
 • hur man blir märkt av en tjej från öst

Eftersom myten om den ryska kvinnan finns

Italienare är främlingsfientliga av naturen och alternativet «grannens gräs är alltid grönare«Är alltid giltig. Det finns emellertid en särskild förkärlek för den kursiva mannen mot Östeuropeiska kvinnor, en passion som med tiden har blivit en riktig myt. Men varför?

Först och främst specificerar vi att när vi pratar om ryska kvinnor hänvisar vi nästan alltid till alla kvinnor i Östeuropa, utan åtskillnad.

Det är ett geografiskt och politiskt «fel» som vi alltid har tagit med oss, för fram till början av 90-talet samlade hela Sovjetunionens område alla östra länder, därför per definition även om vi talar om ukrainska, rumänska kvinnor, Lettare, bulgarer etc. säger vi alltid «ryska».

Det finns många punkter som gynnar ryska kvinnor, nämligen:

 • de har en änglaskönhet: blå ögon och silkeslen blont hår eller, i alla fall, de har uppriktig hud och mycket känsliga konnotationer, säkert annorlunda än hos en medelhavskvinna
 • jag är väldigt sexig: de brukar alltid ta hand om sitt fysiska utseende
 • de har en mycket söt karaktär: de är lättsamma och väldigt söta, både med partners och med barn
 • de är mycket nära familjen: den historisk-kulturella miljö där de bodde och levde har lett till en traditionell utbildning, där kvinnan är mycket knuten till familjen och lever i funktion av den. Villkor som gör dem perfekta fruar och mödrar
 • de är inte rädda för offer: alltid för samma diskurs är de inte rädda för att offra för att försörja sig själva eller sin familj
 • medelhög kultur: i den gamla regimen ansågs universitetet som obligatorisk skola, så de flesta ryska kvinnor har utbildning medelhög

Naturligtvis bygger konstruktionen av myten också på dessa och andra fantasier, men en sak är helt säker: ryska kvinnor är alla underbara!

Äktenskap mellan italienare och östra kvinnor, statistiken

Andra ISTAT-data, 2015 de italienska män som gifte sig med en utländsk kvinna i 20% vissa fall har gått på bröllop med en rumänsk.

I 12% fall med en Ukrainsk kvinna, i 6,2% med en av Ryska Federationen är i 5,5% fall med en Moldaviska. Hoppa två positioner och kringgå äktenskap med albaner och brasilianer, å andra sidan har vi äktenskap med polska kvinnor som står runt 4,3% av totalen.

Det är därför självklart att dessa procentsatser ger en mycket exakt bild av italienarnas preferenser när det gäller utländska kvinnor med en myt som även i dag är orubblig.

Var och hur man letar efter ryska tjejer i Italien

ryska tjejer

Där jag letar efter ryska kvinnor i Italien? Det är omöjligt? Självklart inte! Lyckligtvis ger både globaliseringen och webben oss en viktig hand och vi behöver inte längre söka efter Ryska dejtingsajter att hitta en vacker flicka från öst, de där du inte förstår ett ord och där även Google Translate inte verkar ge det bästa av sig själv.

Verkligen, det finns många portaler som tillåt italienska män att träffa ryska tjejer i chatt som GirlsRusse.net. Det är ett snabbt och rensat sätt att träffa människor i alla åldrar som antingen redan bor i Italien eller är eller är villiga att flytta till Italien för kärlek.

Självklart, även om du inte letar efter kärlek utan bara en affär med en rysk tjej, kan du hitta det på ett enkelt sätt: det viktiga är att vara tydlig från början om dina avsikter; så om det inte finns något intresse på andra sidan kan du gå vidare till nästa intressanta profil utan stress eller bitterhet.

Mötesplatsernas styrka är just detta: alla medlemmar är där för att lära känna varandra och få vänner, i fullständig frihet och utan någon skyldighet. Om gnistan slocknar är det bra, annars vänner som tidigare!

Chatta med ryska tjejer: gratis eller betald? Är de säkra?

Svaret är: det beror på vilken chatt du väljer. Vi har just nämnt GirlsRusse.net, en chatt med ryska tjejer som mestadels redan är bosatta i vårt land som vi anser är extremt giltig, vilket gör att du kan registrera dig gratis och få tillgång till de huvudfunktioner som är tillgängliga internationell dejting chattar där de flesta medlemmarna är utlänningar bosatta utomlands.

När det gäller att välja rätt webbplats, Det är alltid viktigt att hitta en webbplats med ryska kvinnor med gratis medlemskap så att du kan ta dig tid att testa den.

Naturligtvis, när du väl har sett hur det fungerar kan du gå vidare till att köpa en prenumeration, vilket vi alltid rekommenderar eftersom det här är det enda sättet att ha full användbarhet av alla plussidor på webbplatsen och det kommer säkert att vara lättare att närma sig olika profiler för de registrerade tjejerna. .

När det gäller säkerhet måste du dock verifiera att portalen följer både reglerna om integritet och skyddet av kreditkortsuppgifter. Du kan läsa webbplatsens vanliga frågor, avsnittet som är dedikerat till användarvillkoren eller kontakta assistansen direkt.

Vilket språk ska jag prata i chatt?

Det är en fråga som många ställer sig själva, särskilt de som inte kan främmande språk och tuggar lite eller ingen engelska.

Tänk på att om du chattar för att leta efter ryska kvinnor i Italien är det mycket troligt att det bland medlemmarna kommer att finnas en prevalens – om inte alla – av användare som vet hur man talar italienska på ett åtminstone diskret sätt: därför bör du inte ha några problem alls.

Men i ett internationellt sammanhang anser du att det enda sättet att göra dig själv förstådd är att skriva på sitt modersmål (mycket svårt!) Eller på engelska. De flesta ryssar talar och skriver på engelska på ett förståeligt sätt, så det borde inte finnas några större hinder.

För att vara på den säkra sidan, men förutom att välja rätt portal att anmäla sig till, rekommenderar vi alltid att du kontrollerar profilen för den användare du är intresserad av, för att förstå om och på vilket språk du kan närma dig.

Hur och var man ska träffa ryska tjejer

Hur man blir märkt av en tjej från öst

Ryska tjejer älskar latinos och, särskilt, de älskar italienare. Vi gillar charmen och värmen, passionen, egenskaper som ofta saknas i befolkningen i Nord- och Östeuropa, som i allmänhet tenderar att vara kallare och mindre galanta.

Just av den anledningen har italienarna en större chans med östliga kvinnor, för att de är så annorlunda, och låt oss inse det även på ett något parochialt sätt, vi är vackrare och fascinerande! Tja, det blir solen …!

På grund av detta är det mycket viktigt att släppa lös de egenskaper som gör oss så uppskattade. Därför, det är bra att vara galant, att suga med passion och romantik och få henne att känna sig viktig: kort sagt, precis som i verkligheten. Kvinnor över hela världen gillar det alltid!

Give a Comment