Om vi ​​pratar om webbplatser med nakna tjejer på kammar, då Xcams representerar utan tvekan en av de mest kända och högsta kvalitet portalerna.

Denna webbplats samlar faktiskt ett stort antal webbkameror från hela Europa: från Holland till Belgien, som passerar genom Norge, Portugal, Danmark, Spanien och naturligtvis Italien.

Xcams

Den enda riktiga stora bristen, när det gäller penetration, är att Xcams inte används av tjejer från USA: i verkligheten är det dock ett falskt problem. Idag kommer vi dock att se vår Xcams-recension.

Gå till XCAMS webbplats från den här länken

Vad är Xcams?

Xcams är en webbplats som samlar in olika webbkameror från hela världen. Denna portal är framför allt känd för sin enkla och attraktiva design, och för en serie funktioner som gör användningen av camgirls visar mycket enkel och omedelbar.

På denna plattform kan du hitta tusentals webbkameror anslutna när som helst på dygnet, med ett riktigt högt kvalitetspris-förhållande: i kostnader för Xcamsi själva verket är de mycket tillgängliga och konkurrenskraftiga, jämfört med hela panorama av webbplatser som erbjuder show av nakna tjejer på webbkamera. Dessutom har Xcams en av de bästa kundsupporttjänsterna.

Hur fungerar Xcams?

Driften av Xcams skiljer sig inte mycket från andra webbkameraflickaportaler: bara gå till dess hemsida för att omedelbart kunna se alla tjejer som för närvarande är anslutna till plattformen.

Praktiskt taget, just nu kan du delta i deras offentliga shower: för att göra detta behöver du inte registrera dig och inte nödvändigtvis klicka på förhandsgranskningsbilden för profilerna. I vissa fall behöver du faktiskt bara hålla muspekaren på bilden för att sedan kunna se livechatten som motsvarar den flickan.

För att bättre njuta av showen är det naturligtvis alltid tillrådligt att gå in i det videochattrum som du har valt, även med tanke på den stora videokvaliteten på de anslutna kamerorna.

En gång i chatten kan du använda några alternativ som visas i sidomenyn till vänster om videon. Här kan du till exempel kontakta support eller fylla på dina krediter (tokens): anser att jag tokens är viktigt för att starta en privat chatt med flickanså att du kan be henne att göra några saker bara för dig.

Dessutom, innan du går in i videochatten, kan du också ta reda på hastigheten per minut för varje tjej, helt enkelt genom att hålla muspekaren över fotot.

Inuti rummet kan du också starta din webbkamera: för att göra detta måste du dock nödvändigtvis ha en VIP-profil. För att starta en privat chatt måste du klicka på knappen «Gå privat» under chattrutan längst ned till höger på din sida. Här är också knappen för att gå till VIP-chatt. I detta avsnitt hittar du också kostnaden för båda tjänsterna.

Hur mycket kostar Xcams?

Samtidigt är det bra att du vet att även om registrering inte är nödvändig rekommenderas det senare: genom att skapa en profil på Xcams kommer du faktiskt att kunna njuta av en 25 gratis kreditbonus, vilket gör att du omedelbart kan komma åt en privat kamera för att testa dess kvalitet utan att spendera pengar.

När det gäller kostnaderna, som du alltid hittar specificerade både i förhandsgranskningarna på bilderna och i de offentliga chatterna, är i allmänhet genomsnittspriset för nakna tjejer på webbkameran 5 krediter per minut, vilket motsvarar ungefär en euro.

För att spara på det totala antalet köpta krediter kan du välja olika planer att köpa: till exempel kostar XL-paketet 200 euro men ger dig 1 140 krediter, medan XS-paketet (det billigaste) gör att du kan få 45 krediter för 2 euro. Priset på privata chattar beror dock alltid på tjejerna.

Vilka är de bästa funktionerna i Xcams?

Xcams har ett antal imponerande funktioner: först videokvaliteten och det faktum att liveströmmen flyter utan någon form av problem eller problem. Dessutom kan du välja mellan fyra skärmstorlekar, beroende på dina preferenser.

När det gäller upplösningen av webbkamerorna, harHD-etikett anger alltid närvaron av en video i hög upplösning. Dessutom, genom att komma åt de olika profilerna, kan du i många fall också köpa de videor som tidigare spelats in av tjejerna: många av dem är riktigt spännande och är värda biljettpriset.

Xcams granskning: slutsatser

Vår slutgiltiga dom på Xcams är mycket mer än positiv: du har flera alternativ för livechatt med nakna tjejer på webbkameran och att köpa de videor de har laddat upp till plattformen. Då är videokvaliteten mycket hög, liksom ljudets känslighet, vilket också är mycket viktigt.

De klassiska alternativen för dessa portaler är alla närvarande, ei kostnaderna är mer än rimligamed tanke på kvaliteten på den tjänst som erbjuds dig av Xcams: Sammanfattningsvis är det väldigt enkelt hitta fantastiska sexkameror till låga kostnader, därför också lämplig för dem som inte vill spendera mycket pengar.

Ett annat stort plus är möjligheten att bara välja italienska flickor. Den enda nackdelen är att det finns färre webbkameror än andra webbplatser i branschen.

Give a Comment